Heylux sau Studio 20, care studio este mai competitiv in Iasi?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
AlexandraD

Oare Studio 20 o fi acum Studio 6? Daca tot si-au schimbat sediul ma gandesc ca isi pot schimba si numele si sa foloseasa alte metode de a atrage? Nu mai inteleg nimic...
FlaviaC

AlexandraD;n46453 wrote: Oare Studio 20 o fi acum Studio 6? Daca tot si-au schimbat sediul ma gandesc ca isi pot schimba si numele si sa foloseasa alte metode de a atrage? Nu mai inteleg nimic...

Tot ce este posibil. Parca prea repede functioneza lucrurile cu studiourile de videochat. Daca e asa de simplu atunci cred ca imi deschid si eu propriul studio :)))
Reny113

Chiar zilele trecute am trecut prin Pacurari si am vazut ca nu mai au banner-ul ala afisat afara.
No avatar
StarDust

Reny113;n46477 wrote: Chiar zilele trecute am trecut prin Pacurari si am vazut ca nu mai au banner-ul ala afisat afara.

Da, s-au mutat.. unde anume? Cine mai stie...
No avatar
Elyss

Nu cred asa ceva? Chiar s-au mutat? Au dat faliment sau cum ?
Smaranda

[QUOTE=Elyss;n46504]Nu cred asa ceva? Chiar s-au mutat? Au dat faliment sau cum ?[/QUO

Da, s-au mutat pe Copou la o vila din ce am auzit.
AlexandraD

Smaranda;n46509 wrote: [QUOTE=Elyss;n46504]Nu cred asa ceva? Chiar s-au mutat? Au dat faliment sau cum ?[/QUO

Oare nu isi mai permit sa stea la hotel sau de ce anume sa se mute la o vila?
AlexandraD

Smaranda;n46509 wrote: [QUOTE=Elyss;n46504]Nu cred asa ceva? Chiar s-au mutat? Au dat faliment sau cum ?[/QUO

E vila cuiva? :))
Cecilia

Buna, fetelor! Mi-am facut si eu cont pe Forum tocmai pentru ca doream sa incep si eu a ma informa inainte de a merge la un studio. Initial ma gandeam si eu colaborez cu Studio 20, insa citind comentariile de mai sus, m-am razgandit. Nu vreau sa par aiurea insa nu vreau sa risc si imi doresc cumva confidentialitate.
Smaranda

Cecilia;n46538 wrote: Buna, fetelor! Mi-am facut si eu cont pe Forum tocmai pentru ca doream sa incep si eu a ma informa inainte de a merge la un studio. Initial ma gandeam si eu colaborez cu Studio 20, insa citind comentariile de mai sus, m-am razgandit. Nu vreau sa par aiurea insa nu vreau sa risc si imi doresc cumva confidentialitate.

Buna, Cecilia! Ideea este ca cei de la Studio20 sunt neseriosi. Daca vrei sa stai 2 luni la ei si abia dupa sa iti primestii banii, e ok. Asta in cazul in care nu ai nevoie de bani. Parte de confidentialitate nu prea exista, ci doar partea in care cer despagubiri daca semnezi acel contract cu drept de autor. Acum faci cum doresti :)
Scrie răspuns