experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
jony111

Majoritatea facem.pe cardul.paxum , la brd e bine pt ca poti scoate si 8000 lei intr o singură interogare limita zilnică de retragere este 3000 dolari
No avatar
alisa28

Multumesc mult
No avatar
Golden

Ola, la crearea contului paxum pe pers fizica ce suma ati trecut la depozit lunar si la extragere lunara? mai pe scurt conteaza incat sa-mi afecteze activitatea pe viitor daca depasesc sumele?
Si la rubrica "PLEASE INDICATE FROM WHAT COMPANIES YOU INTEND TO RECEIVE PAYMENTS AND FOR WHAT SERVICES OR PRODUCTS", ati scris videochat?
No avatar
Monika

Salut !
Poare ma ajuta cineva , sa inteleg ce si cum mai functioneaza cardurile de la paxum ..
Am fost notificata de cei de la paxum , ca am fost aleasa ( nu stiu de cine si de ce ) sa primesc cardul unionpay gratis ... card , ce nu functioneaza la orice atm si cu comioane destul de mari ..
Intrebarea mea e , l as putea folosi pe cel Sepa incontinuare ?
Sau ce naiba facem cu atatea carduri , de ce se tot schimba ...
Poate cine detine mai multe informatii , le pot imparatasi si cu noi nestiutorii
multumesc ...
No avatar
iasmina15

Buna ! Eu am primit mail-ul pe 22 sept !La mine deja cardul unionpay cred ca va ajunge curand! A fost expediat acum 3 zile. Iar ieri cand am intrat in cont m-au pus sa bifez daca sunt de acord cu noi termeni .. ciudat
No avatar
nikkk

Hello. Deci sunt foarte debusolata de acest atm euronet si colaborarea celor de la paxum cu ei. Eu legat de acest card vad doar probleme.
1 nu poti scoate bani de la alte atm-URI decat euronet
2 nimeni nu stie cu siguranta care este comisionul pentru retrageri
3 nu poti face nici o plata online ( verificat de mine am incercat sa fac o comanda pe foodpanda )
exista cineva care ma poate face si pe mine sa inteleg ce este adevarat si ce nu in legatura cu acele comisioane gigante de care se tot discuta? Imi este cam frica sa merg sa scot bani si sa ma trezesc cu un -30% la 1000$......
aaron

Conform unui articol din Ziarul Financiar, cardurile UnionPay urmeaza sa fie acceptate si in magazinele ce au POS de la AlphaBank. Acum am observat pe site la AlphaBank ca la ATM-urile lor se accepta carduri Unionpay.
Poate cineva care are card Unionpay deja, sa mearga la un bancomat AlphaBank, nu EuroNet, si sa incerce o retragere?
Sunt curios de comisionul de retragere si cursul de schimb. Bine, sunt curios si de suma maxima ce se poate lua intr-o singura retragere, dar asta implica retragerea unei sume mai mari, si nu pot cere asta de la cineva, de vreme ce nu stim inca cursul de schimb si valoarea comisioanelor.

https://prnt.sc/uthtu4
aaron

Acum am gasit lista de comisioane pentru cardul UnionPay pe site-ul Paxum, si comisioanele par a fi exact ca la cardul Mastercard, adica $2 pe retragere + 3% comision schimb valutar.

http://prntscr.com/utien7
Sara.delicious

Am primit un email de la paxum ca in 60 de zile se schimba
se inchide paxum ? Ce se intampla cine ma poate ajuta!!!
No avatar
Ninanina

Sara.delicious;n46341 wrote: Am primit un email de la paxum ca in 60 de zile se schimba
se inchide paxum ? Ce se intampla cine ma poate ajuta!!!

Unde scrie ca se inchide? Scrie ca se schimba in 60 de zile dar vom putea continua si folosi cardul.
Scrie răspuns