Studiouri de videochat serioase din Iasi
Stiu foarte multe fete chiar prietene de ale mele care la fel lucrau fara contract, faceau bani si nu le-a zis nimeni nimic la modul ca trebuie sa pleasca ceva. E datoria studioului sa informeze despre asa ceva.De obicei lucreaza prin paxum, rare sunt studiourile care colaboreaza legal.
Da sunt studiouri care folosesc Paxum sau cu care nu semnezi vreun contract si mergi pe incredere, cica. Da este de datoria fiecarui studio sa te informeze de faptul ca trebuie sa platesti taxe ca sa nu ai probleme pe viitor. Dar nah..acum cum stie fiecare.
Sunt foarte multe studio-uri care lucreaza la negru , va spun din propria experienta, mai ales daca nu iti ofera contract de munca atunci ei iti pot impune tie orice conditie ca sa nu iti mai dea banii de exemplu! Toti vin cu preavizul de 2 saptamani etc, normal este ca in momentul cand vrei sa inchei colaborarea cu ei sa iti dea banii facuti pana in momentul respectiv si va despartiti amiabil si civilizat. Eu una sunt multumita de cei de la studio 6, abia deschis dar e cel mai ok de pana acum plus ca eu de acasa nu sunt motivata...... ca toate de altfel dar aici e un colectiv super ok, vi-l sugerez , care doriti dati-mi pm si va dau numarul.
Eu nu am stat in preaviz la Heylux. Adica imediat ce mi s-a terminat perioada mi-am primit si banii si asta e super. Chiar aveam nevoie de bani iar dupa 5 zile am pututu lua un avans. Lucrez pe contract de munca iar in primele 2 luni primesc 80% pentru orele online. Asta chiar ma motiveaza. In momentul de fata ma simt bine. Nu stiu cum e la alte studiouri, dar la cat de panicata sunt, sa mai lucrez si la negru, sigur nu mi-ar placea.
Studio6;n46387 wrote: Studio6 incantat de cunostinta! Am vazut ca a postat un model din cadrul studio-ului nostru pe acest forum si ne-a recomandat, o sa va lamurim cu cateva aspecte legate de studio-ul nostru:
- intr-adevar suntem un studio nou care a fost infiintat de un model/admin cu o experienta de peste 7 ani in acest domeniu;
- in urma multor intruniri amicale (cu prietene din acest domeniu) am aflat ca mai nou peste tot prin Iasi se practica aceste penalizari exagerate, unele fiind chiar neintemeiate (a intarziat 20 min la munca, intre 10 - 20$ penalizare);
- multe studio-uri promit bonusuri peste bonusuri daca te angajezi la ei (90% din cazuri sunt doar vorbe goale sau o capcana contractuala prin care lucrezi la ei pana isi recapata suma oferita);
- modelele au inceput sa fie privite ca niste masinarii care sa produca bani non-stop daca se poate si nu ca niste fiinte umane care au emotii si nevoie de sprijin moral in anumite etape ale vietii;
- orice persoana are problemele sale fie ca sunt legate de sanatate, familie, stari emotionale etc, trebuie sa existe comunicare si intelegere, in nici un caz penalizari si ture extra
Beneficiile modelelor in cadrum studio-ului nostru sunt urmatoarele:
- transport gratuit (daca intarziati este vina noastra in nici un caz a voastra)
- contract de munca, totul este legal
- nu exista penalizari, chiar daca va vine greu sa credeti, scopul nostru este de a va sprijini pe voi si de a ajunge impreuna sa fim o echipa de succes
- sedinta foto profesionala
- plata bilunara
- cel mai bun comision din Iasi la momentul actual
- echipa tanara si dinamica
- echipament de ultima generatie (cele mai bune pc-uri din Iasi)
- zona de relaxare plus terapie cu animale de companie (spatiu adiacent cladirii)
- parteneriate cu clinici specializate de intretinere si consultanta pentru interventii chirurgicale estetice
- rate direct la dezvoltatori imobiliari
- rate direct la dealeri auto
Pentru orice alte informatii suntem la dispozitia dvs.
Ne puteti contacta la numarul de telefon 0765507133
Cine sunteti? Nu am auzit de voi pana acum.
- intr-adevar suntem un studio nou care a fost infiintat de un model/admin cu o experienta de peste 7 ani in acest domeniu;
- in urma multor intruniri amicale (cu prietene din acest domeniu) am aflat ca mai nou peste tot prin Iasi se practica aceste penalizari exagerate, unele fiind chiar neintemeiate (a intarziat 20 min la munca, intre 10 - 20$ penalizare);
- multe studio-uri promit bonusuri peste bonusuri daca te angajezi la ei (90% din cazuri sunt doar vorbe goale sau o capcana contractuala prin care lucrezi la ei pana isi recapata suma oferita);
- modelele au inceput sa fie privite ca niste masinarii care sa produca bani non-stop daca se poate si nu ca niste fiinte umane care au emotii si nevoie de sprijin moral in anumite etape ale vietii;
- orice persoana are problemele sale fie ca sunt legate de sanatate, familie, stari emotionale etc, trebuie sa existe comunicare si intelegere, in nici un caz penalizari si ture extra
Beneficiile modelelor in cadrum studio-ului nostru sunt urmatoarele:
- transport gratuit (daca intarziati este vina noastra in nici un caz a voastra)
- contract de munca, totul este legal
- nu exista penalizari, chiar daca va vine greu sa credeti, scopul nostru este de a va sprijini pe voi si de a ajunge impreuna sa fim o echipa de succes
- sedinta foto profesionala
- plata bilunara
- cel mai bun comision din Iasi la momentul actual
- echipa tanara si dinamica
- echipament de ultima generatie (cele mai bune pc-uri din Iasi)
- zona de relaxare plus terapie cu animale de companie (spatiu adiacent cladirii)
- parteneriate cu clinici specializate de intretinere si consultanta pentru interventii chirurgicale estetice
- rate direct la dezvoltatori imobiliari
- rate direct la dealeri auto
Pentru orice alte informatii suntem la dispozitia dvs.
Ne puteti contacta la numarul de telefon 0765507133
Cine sunteti? Nu am auzit de voi pana acum.