Studiouri de videochat serioase din Iasi

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Roddi

Ancagy;n46193 wrote:

Eu una iti recomand sa incerci pe Jasmin. Bineinteles de la un studio pentru ca de acasa e dificil. De la studio ai alte beneficii, promotii si altfel te ridici. Plus ca ai un program de respectat. Asa e parerea mea. Acum faci cum crezi ca ti-e mai bine.

Merg astazi la un studio care este cerificat Jasmin la interviu. Sper sa fie bine. Multumesc de sfat!
AlexandraD

FlaviaC;n46173 wrote: M-am uitat pe site-ul lor si astia nu se ocupa cu videochat, parca fac un reality show. Vad ca apare si gay. Oare si baietii si fetele lucreaza in acelasi loc la LCM Studio?

Cine stie, oricum nu ar fi deloc ok sa fie gen un studio mixt. Parerea mea.
Smaranda

Ideea e ca cel mai bun site mi se pare a fi Jasminul. Asta este clar. Majoritatea fetelor lucreaza pe el si fac bani frumosi. Spre deosebire de Flirt4free unde primesti si procentaj mic si e cumva si de free, pe Jasmin ajungi la procentaj de 60%, ceea ce mi se pare mai mult decat benefic.
No avatar
Golden

LCM in iasi s-a deschis la intersectia mai sus de pompieri, intre lascar catargiu si sararie dar daca vedeti casa spuneti ca v-ati dus in trecut:)), eu una nu as accepta acolo , ganditi-va ca flirt ia 60-70 % si tie si al studio mai raman 30% , prin urmare ei iti ofera 80% din cei 30% (chiar 20%) ramasi:))))
Reny113

Asa e, eu stiu cum este si nu se merita pentru 20% sau 25% cat ofera ei. Am incercat sa ma uit si eu insa pe pagina lor apare ca va fi deschis de curand in Iasi. Chiar nu stiam ca s-a deschis deja :))) Nu cred ca ii convine cuiva sa lucreze pe un procentaj asa mic, nu simti nimic la bani.
AlexandraD

Golden;n46224 wrote: LCM in iasi s-a deschis la intersectia mai sus de pompieri, intre lascar catargiu si sararie dar daca vedeti casa spuneti ca v-ati dus in trecut:)), eu una nu as accepta acolo , ganditi-va ca flirt ia 60-70 % si tie si al studio mai raman 30% , prin urmare ei iti ofera 80% din cei 30% (chiar 20%) ramasi:))))

Eu stiam ca mai au unde sediu si tot asa nu dispun de multe camere. Ce sa zic.. cererea ii mare atunci :)) Am zis eu ca in Iasi deschid intr-o garsoniera :))
No avatar
Elyss

Nu stiu ce fete ar mai sta pe Flirt4Free. Cred ca mai mare succes au baietii acolo decat fetele. Dar na, fiecare stie pentru el.
Smaranda

Elyss;n46253 wrote: Nu stiu ce fete ar mai sta pe Flirt4Free. Cred ca mai mare succes au baietii acolo decat fetele. Dar na, fiecare stie pentru el.

Sunt intr-adevar mai multe categorii pe flirt4free, inclusiv categoria gay. Jasminul nu o mai are si deja consider asta fiind un plus.
AlexandraD

Smaranda;n46261 wrote:

Sunt intr-adevar mai multe categorii pe flirt4free, inclusiv categoria gay. Jasminul nu o mai are si deja consider asta fiind un plus.

Eu zic ca este loc suficient pe Chaturbate pentru gay, nu pe Jasmin.
AlexandraD

Este loc suficient pentru gay pe Flirt4Free :)))
Scrie răspuns