Studiouri de videochat serioase din Iasi

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Smaranda

Exact! Ideea e ca am avut o prietena care a lucrat de la un studio unde ii oferea 30%, deci 30% poti primi doar de la studio. Dupa ce nu a mai colaborat cu studioul respectiv, si-a deschis cont singura. A discutata ea cu nu stiu ce traineri de la Flirt4Free i i-au dat procentaj de 25% ca model independent. Intrebarea mea e cum poti sa lucrezi cu 25% sau 30% si sa mai imparti cu studioul apoi?
No avatar
Lenuta

Nimeni nu a auzit de LCM Studio sau LMC studio, cum se numeste. Poate ne poate lamuri si pe noi cineva. Oricum sa lucrezi pe Flirt4Free mi se pare aiurea. Nu prea se mai fac bani. Fiecare cum stie acum.
AlexandraD

Am auzit ca LCM Studio e pe undeva in Oradea si acolo au 4 camere. In Iasi deschid intr-o garsoniera?
Smaranda

Din ce stiu cam nimeni din Iasi nu mai lucreata Flirt4Free. Heylux a renuntat la Flirt4Free si lucreaza cu LiveJasmin. Si alte studiouri au renuntata la colaborarea cu flirtul. Nu mi se pare avantajos deloc, nici ca procent, nici ca membrii.
No avatar
Elyss

Pe Flirt4Free nu se mai fac bani de 1 an jumate, 2.
FlaviaC

M-am uitat pe site-ul lor si astia nu se ocupa cu videochat, parca fac un reality show. Vad ca apare si gay. Oare si baietii si fetele lucreaza in acelasi loc la LCM Studio?
No avatar
Lenuta

FlaviaC;n46173 wrote: M-am uitat pe site-ul lor si astia nu se ocupa cu videochat, parca fac un reality show. Vad ca apare si gay. Oare si baietii si fetele lucreaza in acelasi loc la LCM Studio?

Eu una nu am idee, dar daca e asa, nu-mi doresc sa stiu.
Reny113

Hei! Eu una am lucrat pe Flirt4Free. Nu cu acest studio de care nu am mai auzit, dar in colaborare cu altul. Sincer e o combinatie intre mult free chat si mai putin privat. Ca sa faci bani trebuie sa stai ore bune si apoi sa vina traficul. Membrii vor mereu jucarii si daca se poate sa fie si moca, e perfect. Iti faci membrii dar mai greu si da procentajul e mic tare. Degeaba faci party sau group ca ei se asteapta mereu la aceleasi chestii...sa te dezbraci. Plus ca este un trainer de la Flirt in camera ta si sta cu tine pana te deloghezi. Asta nu mi se pare ok. In primul rand nu te ajuta, ba chiar iti cere skype-ul si te seaca cu mesajele. Acum ca se deschide sau e deschis acest LCM studio special pentru Flirt4free, acelasi procentaj veti primi. Sincer, nu prea se merita. Mult spor sa aveti!
No avatar
Roddi

Si eu caut sa ma angajez in videochat. Nu am mai lucrat niciodata, insa m-am documentat destul de mult de pe forum si alte site-uri. Nu stiu foarte multe despre Flirt4Free sau acest LCM Studio, insa eu vreau sa lucrez pe Jasmin. Am auzit ca e un site bun unde poti face multi bani. Voi ce spuneti?
Ancagy

Roddi;n46191 wrote: Si eu caut sa ma angajez in videochat. Nu am mai lucrat niciodata, insa m-am documentat destul de mult de pe forum si alte site-uri. Nu stiu foarte multe despre Flirt4Free sau acest LCM Studio, insa eu vreau sa lucrez pe Jasmin. Am auzit ca e un site bun unde poti face multi bani. Voi ce spuneti?

Eu una iti recomand sa incerci pe Jasmin. Bineinteles de la un studio pentru ca de acasa e dificil. De la studio ai alte beneficii, promotii si altfel te ridici. Plus ca ai un program de respectat. Asa e parerea mea. Acum faci cum crezi ca ti-e mai bine.
Scrie răspuns