experienta mea cu paxum recente
buna tuturor .
am primit de la paxum un mesag in cont cu cerinta de a a da niste informatii :
From whom, you will be receiving funds/sending funds or a few examples of the companies/users who will be paying you through Paxum.
Provide us more details about the purpose of the account: reason/services you will provide to your clients.
The line of business and the URL of your business or the website where you will provide your services.
la primele 2 stiu ce sa scriu . insa la a 3 a ..ce ati scris .. si ce url sa dau ? gen unul dint site-urile cu care lucrez ?ca nu am line of business ... ca e personal paxum account not business one ..
mersi pt any answers
o zi buna
am primit de la paxum un mesag in cont cu cerinta de a a da niste informatii :
From whom, you will be receiving funds/sending funds or a few examples of the companies/users who will be paying you through Paxum.
Provide us more details about the purpose of the account: reason/services you will provide to your clients.
The line of business and the URL of your business or the website where you will provide your services.
la primele 2 stiu ce sa scriu . insa la a 3 a ..ce ati scris .. si ce url sa dau ? gen unul dint site-urile cu care lucrez ?ca nu am line of business ... ca e personal paxum account not business one ..
mersi pt any answers
o zi buna
-
Claudia marcu
Buna și eu am.primit astăzi cardul paxum unionpay,de ce ce banci ați putut scoate bani de pe el și ce suma se poate scoate.il folosește cineva?
Buna. A mai primit cineva de pe Chaturbate daily payout de 2 ori? Au facut o greseala si mi-au trimis aceeasi suma de 2 ori. Daca da,cum s-a rezolvat? Au retras ei suma sau au pus minus in balanta pe Cb? Le-am dat mail insa nu cred ca vor raspune pana luni. Multumesc!
buna, de ceva timp virez banii pe paxum, prin eft , pe cont bancar, dar as vrea sa ii virez direct pe cardul paxum, a mai facut cineva virare pe card paxum? de la ce atm e mai convenabil sa retragi banii?? si care ar fi limita zilnica de retragere?