experienta mea cu paxum recente
-
wetladyjoy
Ati primit banii de la cb, plata zilnica prin paxum.mie imi arata ca au fost trimisi dar nu au ajuns in contul paxum
-
wetladyjoy
Aseara i am primit in jur de 19.00, la 10 min dupa ce mi a trimis cb mesaj xa banii au fost trimisi.in searacasta au trecut 4 ore de cand am primit mail si inca nu apar
Pentru cine este interesat : https://www.libertatea.ro/stiri/ing-...nchise-3066042
ING le cere clienților să justifice de unde au bani, iar cei care refuză se pot trezi cu conturile închise, fără notificare. Banca: Aplicăm o directivă europeană
Citeşte întreaga ştire: ING le cere clienților să justifice de unde au bani, iar cei care refuză se pot trezi cu conturile închise, fără notificare. Banca: Aplicăm o directivă europeană
ING le cere clienților să justifice de unde au bani, iar cei care refuză se pot trezi cu conturile închise, fără notificare. Banca: Aplicăm o directivă europeană
Citeşte întreaga ştire: ING le cere clienților să justifice de unde au bani, iar cei care refuză se pot trezi cu conturile închise, fără notificare. Banca: Aplicăm o directivă europeană
-
wetladyjoy
Am primit mail de la cb ca plata s a intors inapoi sa fac update la inf de plata si sa solicit iar plata..astia sunt tampiti
wetladyjoy;n45827 wrote: Am primit mail de la cb ca plata s a intors inapoi sa fac update la inf de plata si sa solicit iar plata..astia sunt tampiti
La fel si mie insa nu vad banii inapoi in cont,desi m-am uitat unde au spus ei in email....minunat!
La fel si mie insa nu vad banii inapoi in cont,desi m-am uitat unde au spus ei in email....minunat!