experienta mea cu paxum recente
Ann;n45764 wrote: A aplicat cineva pentru Paxum UnionPay acum o saptamana si i a sosit? Intreb asta pentru ca observ ca de ieri de cand era in pending din ora in ora a trecut prin submitted, prininting si acum este deja shipped. Cred ca astea sunt doar niste formalitati si este posibil sa fi fost deja trimis, cum nu se pot face toate in 24 de ore?
Abia acum am vazut ca e shipped de ieri, deci da se poate, in 24 ore de la aplicare sa apara shipped. (era pe un galben f. deschis si nu vazusem prima oara)
Abia acum am vazut ca e shipped de ieri, deci da se poate, in 24 ore de la aplicare sa apara shipped. (era pe un galben f. deschis si nu vazusem prima oara)
Hello lovely ppl ....
any more updates referitor la atm withdrawl ?
eu nu am ajuns sa scot inca si vroiam sa va intreb daca a revenit totul la normal sau inca ati mai intampinat probleme ?macar sa stiu daca arunc pe card o suma mica de proba sau ...cu incredere inainte ...
apreciez raspunsurile .
Spor la bani
any more updates referitor la atm withdrawl ?
eu nu am ajuns sa scot inca si vroiam sa va intreb daca a revenit totul la normal sau inca ati mai intampinat probleme ?macar sa stiu daca arunc pe card o suma mica de proba sau ...cu incredere inainte ...
apreciez raspunsurile .
Spor la bani
Hello
Fiindca am zis ca vin cu updates. avut pe card 3003- am putut sa scot 12000ron . in mod normal am calculat 12350 insa nu a vrut sa imi dea . bani ramasi pe card dupa tranzactii 30$. daca se reactualizeaza maine revin si va dau de veste
o zi buna tuturor
Fiindca am zis ca vin cu updates. avut pe card 3003- am putut sa scot 12000ron . in mod normal am calculat 12350 insa nu a vrut sa imi dea . bani ramasi pe card dupa tranzactii 30$. daca se reactualizeaza maine revin si va dau de veste
o zi buna tuturor
nmuser;n45801 wrote: lulu limitele erau(sper ca inca sunt (12.000RON) la paxum,de aceea nu ti-a dat12350 si doar 12:) multumim de update spor in continuare!
buna . nu te supara pe mine insa te contrazic
inainte am scos fara nicio problema 12900,12600 ,12400 cand era dolarul la curs mai bun
aici e vb de cursul la care ti se calculeaza dolarul .
inainte sa fie prb cu blocarea scoteam la 3000 avuti pe card cate 12400(cursul era mai bun atunci)
buna . nu te supara pe mine insa te contrazic
inainte am scos fara nicio problema 12900,12600 ,12400 cand era dolarul la curs mai bun
aici e vb de cursul la care ti se calculeaza dolarul .
inainte sa fie prb cu blocarea scoteam la 3000 avuti pe card cate 12400(cursul era mai bun atunci)