Nu stiu de ce nu imi este aprobata o postare .. As dori un raspuns de la admin
multumesc frumos
experienta mea cu paxum recente
Acel comision de 3% din tranzactiile in alta valuta decat USD a existat intotdeauna. Nu aia e noutatea din T&C.
@lulu: poate postarea neaprobata contine un link catre alt site. La fel am patit si eu cand am scris prima data despre problemele Wirecard.
@lulu: poate postarea neaprobata contine un link catre alt site. La fel am patit si eu cand am scris prima data despre problemele Wirecard.
aaron;n45403 wrote: Acel comision de 3% din tranzactiile in alta valuta decat USD a existat intotdeauna. Nu aia e noutatea din T&C.
postarea nu a continut niciun link ....era un reply ...
in old T&C acel 3% nu aparea la fees ...Si sincer din pura curiozitate am facut calculele pe sume rotunde si de acolo am tras concluzia asta .
anyway .. eu am incercat sa ajut cu informatia ....pe cat am putut ...
in old T&C acel 3% nu aparea la fees ...Si sincer din pura curiozitate am facut calculele pe sume rotunde si de acolo am tras concluzia asta .
lulu;n45405 wrote:
Si eu m am contrazis aiurea tot din cauza faptului ca stiu de acei 3% de anul trecut, plus...cine face aceste schimbari fara sa fie anuntat? Prima data se citesc termenii si conditiile, apoi decizi sa accepti sau nu
Si eu m am contrazis aiurea tot din cauza faptului ca stiu de acei 3% de anul trecut, plus...cine face aceste schimbari fara sa fie anuntat? Prima data se citesc termenii si conditiile, apoi decizi sa accepti sau nu
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Deedeea;n45404 wrote: Buna,eu m am riscat si am scos dupa cardul sepa si a functionat acum depinde de fiecare dintre voi ce decizie luati...eu vb strict pentru mine,o zi frumoasa.
Diferenta de comision ceva, ne poti spune?
Diferenta de comision ceva, ne poti spune?
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Nu stiu ce sa va spun ptr diferenta de comision,sa fiu sincera mi s a parut ca am scos mai putin decat de obicei dar nu a mai contat ...cel putin numai sunt blocati,daca stam sa ne gandim ne plangem mult ptr aceste comisione dar in acelasi timp bancile de noi nu accepta plati de la paxum si blocheaza conturile cu tot cu bani etc...in plus la wire avem si aclo comisioane...depinde ce asteptam...eu postez doar experienta mea
-
octav@paxum.com
Salut,
Cardurile functioneaza dinou totul este ca inainte sunt foarte multi useri si anuntul prin email ia ceva timp pana ajunge la toata lumea.
mersi
Cardurile functioneaza dinou totul este ca inainte sunt foarte multi useri si anuntul prin email ia ceva timp pana ajunge la toata lumea.
mersi