Sara.delicious;n45358 wrote: Despre ce termeni si conditii? La paxum sepa card
Tocmai asta e smecheria, ca nu avem de unde sa stim ce termeni si conditii trebuie sa acceptam. La intrarea in contul Paxum, ti se conditioneaza accessul in cont, de bifarea casutei Yes din dreptul urmatoarei afirmatii:
I have read and accept the Card Terms Wirecard of Use
Problema e, ca nicaieri pe site nu exista un link sau ceva detalii despre Card Terms Wirecard of Use. Cata vreme nu exista link, putem doar banuii care sunt acei termeni.
Uite, pot sa dau aici un exemplu despre ce ar putea scrie acolo. Ar putea scrie ceva de genul: In caz de pierderi financare provocate de cardul Wirecard, Paxum este absolvit de orice vina, iar orice cheltuieli juridice ce pot aparea vor fi puse in sarcina utilizatorului in totalitate.
Daca ar scrie ceva de genul asta, in caz de ceva, vei avea dubla paguba, adica si banii de pe card pierduti, si dator cu cheltuieli juridice.
Eu acum nu zic ca scrie asa ceva in noii termeni, dar nici nu pot zice ca nu exista asa ceva, pana nu va exista un link clar cu noii termeni. Si cel mai grav mi se pare ca pana nu dai click pe Yes, nu se poate intra in cont. Peste tot in lumea asta, schimbarea unilaterala a unui contract se face cu un preaviz de 30 zile in care cealalta parte a contractului, poate denunta acele schimbari (prin inchideea contului).
Ca sa concluzionez, partea buna e ca acum functioneaza iar cardul SEPA. Partea proasta e ca au cam facut-o de oaie cu schimbarea asta de T&C. Daca as fi in locul ownerului Paxum, as trage niste oameni de urechi pentru implementarea asta pe genunchi.
experienta mea cu paxum recente
aaron;n45352 wrote: Pot sa confirm ca FCA a deblocat functionarea Wirecard Card Services UK, si ca urmare, inclusiv cardurile Paxum SEPA functioneaza din nou. Tocmai am facut o plata la comerciant (POS) ce a fost acceptata.
As intra in contul de Paxum sa vad cum/daca apare tranzactia, dar nu pot, pentru ca pur si simplu nu pot sa fiu de acord cu schimbarea unor termeni pe care nu-i cunosc.
Desi am laudat Paxum pana acum, nu mi se pare deloc OK ce face acum, conditionand accessul in cont de acceptarea unor termeni legali necunoscuti.
[ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","data-tempid":"temp_570_1593527571210_750"}[/ATTACH]
am intrat in contul paxum acum ...si cardul sepa tot paused arata ... iar banii de pe card blocati nu apar in balanta contului paxum . apar in suma totala care inseamna cont paxum+card paxum) cum arata si inainte de blocare .......confusing ...
As intra in contul de Paxum sa vad cum/daca apare tranzactia, dar nu pot, pentru ca pur si simplu nu pot sa fiu de acord cu schimbarea unor termeni pe care nu-i cunosc.
Desi am laudat Paxum pana acum, nu mi se pare deloc OK ce face acum, conditionand accessul in cont de acceptarea unor termeni legali necunoscuti.
[ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","data-tempid":"temp_570_1593527571210_750"}[/ATTACH]
am intrat in contul paxum acum ...si cardul sepa tot paused arata ... iar banii de pe card blocati nu apar in balanta contului paxum . apar in suma totala care inseamna cont paxum+card paxum) cum arata si inainte de blocare .......confusing ...
Corso;n45369 wrote: Am gasit eu termenii pe paxum .. si i am citit Se pare ca pe langa cei 2$ vor lua si 3% sin suma .. iar la pos este 0 +3%din suma Gasiti la legal info atasamentul
this is crappp....deja pierdeam la curs valutar cand retrageam banii .. acum pierdem mai mult ? wtf
poti sa dai un link sau sa explici unde sa ne uitam de termenii aia ?multumesc
this is crappp....deja pierdeam la curs valutar cand retrageam banii .. acum pierdem mai mult ? wtf
poti sa dai un link sau sa explici unde sa ne uitam de termenii aia ?multumesc
-
ladybluecat
UPDATE: Am facut aseara tarziu un transfer de 100$ din Paxum catre ING (EFT), acum mi-au intrat banii. Super repede, comision 5$ Paxum, nu vad sa fie aplicat vreun comision de la ING pana acum.
-
Claudia marcu
eu nu reusesc sa inteleg multa lume de pe acest forum,NU VA M AI LASATI ECONOMIIILE PE ASTFEL DE CARDURI,INDIFERENT DESPRE CE CARD AR FI VORBA(m ai putin o banca din romania)AI PRIMIT BANI?OK I AI PUS PE CARD(ca e monese,revolut.sepa,unionpay)i ai scos instant.
ce incredere sa ai inceva ce nu stii?m ai bine previi decat sa intampini.
dacardurile SEPA vor putea fi refolosite...acum voi vreti in secunda 1 si secunda 2 sa si faci tranzactii(aveti putina rabdare)
va plangeti de comisioane etc etc...da le dracu te plangi de 20$ dar tu practic faci frauda si platesti leu la stat...totusi hai sa nu fim exagerati...daca nu iti convin comisioanle etc,faci pfa si gata...iti transferi in contul bancar si pltesti 10% din tot.
nu judec si da aveti dreptate e frustranta situatia dar hai sa nu m ai ne m ai facem atatea probleme singuri si sa vedem cum putem plati cel m ai mic comision,daca am fi obligati sa facem totul lega(cum suntem de altfel obligati)hai sareusim sa fim putin rezonabili si sa ne ajutam cu informatii corect si sa avem rabdare.
ce incredere sa ai inceva ce nu stii?m ai bine previi decat sa intampini.
dacardurile SEPA vor putea fi refolosite...acum voi vreti in secunda 1 si secunda 2 sa si faci tranzactii(aveti putina rabdare)
va plangeti de comisioane etc etc...da le dracu te plangi de 20$ dar tu practic faci frauda si platesti leu la stat...totusi hai sa nu fim exagerati...daca nu iti convin comisioanle etc,faci pfa si gata...iti transferi in contul bancar si pltesti 10% din tot.
nu judec si da aveti dreptate e frustranta situatia dar hai sa nu m ai ne m ai facem atatea probleme singuri si sa vedem cum putem plati cel m ai mic comision,daca am fi obligati sa facem totul lega(cum suntem de altfel obligati)hai sareusim sa fim putin rezonabili si sa ne ajutam cu informatii corect si sa avem rabdare.
-
Jioxjasmin
Au dat drumu la cardurile SEPA, apare active în contul paxum!