experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Jioxjasmin

Salutare! Dar nimeni dintre voi nu folosește SKRILL? Am înțeles ca sunt foarte serioși sunt de mult pe piața ..... Au fost creați pentru online gambling!
Sara.delicious

User "Pal" eu am folosit monese timp de 2 ani
pana luna trecuta cand mi au dat email ca imi blocheaza contul nu am dat atentie si aveam 850euro
dupa l a blocat si am zis ca am pierdut bani
din cauza FCA
insa dupa 100 email uri
contu o sa il inchida de tot din cauza ca nu am cum.sa demonstrez si bani o sa ii recuperez...
Ann

Nu recomanzi Monese fara sa il fi folosit vreodata? E treaba fiecaruia daca depaseste transferurile sau i se spune ca va fi blocat si nu intelege. S a mai spus de 856885 sa nu va lasati banii in cont. In cazul asta de “autostiutor” recomanzi si un transfer 100% sigur, dracu, sa stim si noi...sa nu murim prosti.
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Ann

Eu am dat acceptul dar inafara de notificare, la mine in cont nu apare nimic nou. Aceeasi 15$ in cont dar nu pe card, unde obisnuiau sa fie. Si cardul tot “paused”
Sara.delicious

Despre ce termeni si conditii? La paxum sepa card
No avatar
jennyfer

Ann;n45357 wrote: Eu am dat acceptul dar inafara de notificare, la mine in cont nu apare nimic nou. Aceeasi 15$ in cont dar nu pe card, unde obisnuiau sa fie.

Buna! Ai completat cumva cererea aceea de inapoiere a fondurilor de pe cardul paxum ,in cont?
Ann

Personal nu, am doar 15$, dar cere acceptul pentru Wirecard, nu imi permit sa imi fac ambitii cu ei, acum cateva minute au avut o mica mentenanta, posibil sa fi lucrat la ceva, dar de ce este tot “paused” daca lui i au deblocat contul?
No avatar
jennyfer

Prin cerere ii imputernicesti pe ei sa iti recupereze banii de pe card de la oricune ti i-a blocat ., si ei se obliga sa iti restituie suma care era pe card in contul normal de paxum. Banuiesc ca daca ei fac aceste demersuri, nu vor sa mai folosim cardurie sepa, pentru a nu mai avea astfel de probleme pe viitor ... dar tot nu inteleg de ce nu apar ( sau cel putin inca) termenii si conditiile cu care trebuie sa fim de acord
No avatar
Claudia marcu

S au deschis cardurile yuhuuu

Attached files
No avatar
Claudia marcu

Deci totul va deveni la normal așa că așteptăm să se deschidă cat m ai curând
Scrie răspuns