experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Ninanina

Mie una, nu imi comvine deloc la 1000 de dolari sa pierd : 2$ + 3% comision unionpay adica 30$ + inca 300$ cat vor bancomatele de euronet. Daca te uiti pe youtube si scrii euronet atm o sa vezi cate scammuri sunt si cat se plang oamenii. Nu imi comvine la 1000$ sa scot 2700 de lei din bancomat
Sara.delicious

Am vazut ceva pe youtube la 1000$ comision 267$
dar cand dai retragere nu dai wt
dai fara conversie...tot acelasi comision
No avatar
Annna19

Eu tocmai am retras asa de test de la Euronet si mi-u luat 18.4 lei pt 100 lei cash. Ce comisioane, nici nu se poate plati la POS... pffff
No avatar
Ninanina

Anna nu e mult daca stai sa te gandesti. La paxum mi au zis telefonic ca pt tranzactie cer 2usd plus 3% deci eu zic ca nu ti-a luat fff mult. Ai ales fara conversie la euronet?
Alexabubu

In afara de cardurile astea union care nu prea ai ce sa faci cu ele ..astia d la paxum nu vor emite alt card ..cum era cel sepa? Sau ne lasa asa in aer sa ne batem capu cum putem? Daca e asa..ne am dus dracu
lulu

Pal;n45141 wrote: Pai nu e mai ieftin sa Trimiteți direct pe revolut, monzo, monese. Etc????

poti vedea conversatiile referitoare la cardurile astea in urma cu cateva pagini . nu are rost sa reluam aceeasi chestie ...:)
No avatar
ladybluecat

Revin cu alta intrebare, poate are cineva rabdare sa-si bata capul cu mine si sa ma ajute cu un raspuns. Mi-am facut cont la CosmoPayment si am setat Cosmo ca metoda pe plata pe ImLive, in ideea ca sa imi intre banutii zilele urmatoare si sa pot comanda cardul (tre` sa am minim 12,95$ in cont pentru treaba asta). Ar trebui sa astept mai intai sa imi verifice documentele si sa imi aprobe CosmoPayment contul, iar abia apoi sa il setez ca metoda de plata pe site sau e ok si asa?
Pentru cei care aveti card Cosmo, in cat timp v-a ajuns cardul din momentul in care l-ati comandat? Puteti scoate cam de la orice banca cu el, asa cum era si cu Paxum?

Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri!
lulu

Ninanina;n45122 wrote: Din pacate cica la alpha nu merge.. Merge la euronet dar au comisioane de 30% bancomatele de euronet. Plus ca unionpay pe tranzactie ia 2$ +3%. E groaznic

cu unionpay card nu facem nimic .,Iam trimis lui Octav un email si i-am adus cumva la cunostinta cum sta treaba .. in special ca bancile din ro incep sa refuze platile venite de la paxum .Mi-a multumit pentru info ......:(
lulu

ladybluecat;n45148 wrote: Revin cu alta intrebare, poate are cineva rabdare sa-si bata capul cu mine si sa ma ajute cu un raspuns. Mi-am facut cont la CosmoPayment si am setat Cosmo ca metoda pe plata pe ImLive, in ideea ca sa imi intre banutii zilele urmatoare si sa pot comanda cardul (tre` sa am minim 12,95$ in cont pentru treaba asta). Ar trebui sa astept mai intai sa imi verifice documentele si sa imi aprobe CosmoPayment contul, iar abia apoi sa il setez ca metoda de plata pe site sau e ok si asa?
Pentru cei care aveti card Cosmo, in cat timp v-a ajuns cardul din momentul in care l-ati comandat? Puteti scoate cam de la orice banca cu el, asa cum era si cu Paxum?

Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri!

Parerea mea este ca sa astepti sa iti dea ok pt cont si apoi sa faci restul .eu cel putin asa as face ., Ma repet .,, my opinion ,
Eu am contul si cardul din 2018.insa niciodata nu le-am folosit pana aseara cand am facut de proba un transfer sa vad cum si in cat timp intra banii.Insa in 2018 dupa ca mi-a venit cardul .. am incercat sa il activez si mi-a fost mesaj dat cum ca nu pot fiindca nu am nici un payment venit ..Dupa ce sepa cards la paxum s-au blocat mi am amintit ca am cosmo si am revenit la cont . insa acum nici nu mai apare optiunea de activate card .
Si sincer .. nu stiu cum de am primit cardul caci eu aia 12.95$ nu am avut de unde sa ii dau caci nu am avut pana aseara nicun ban intrat la ei .Ma gandesc ca in 2018 poate il trimiteau gratuit si apoi luau cei 12.95....deci ..si asa imi da cu virgula .
Le-am trimis un email sa imi spuna daca e cardul ok pt a fi folosit sau nu .Sa vedem ce zic ..
No avatar
Ninanina

Lulu, la stadiu de multumire o sa ramana. Si au scos profitul in astia 2 ani de cand am navalit toti pe paxum. Acum e un dezinteres total. Si mie mi-a raspuns vag la mail dar fara detalii, fara nimic. Cred ca va trebui usor, usor sa ne cautam alta metoda de plata, nu stiu ce sa zic, habar nu am dar la cum sta treaba acum... Bine ca putem folosi si unionpay macar o perioada
Scrie răspuns