experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
lulu

Ann;n45085 wrote:

750euro/zi in Romania? M am pronuntat ''posibil sa se fi marit intre timp'' pentru ca la un moment dat am primit un mail cum ca s ar fi marit limita retragerilor. Ai incercat tu personal la POS cardul Monese si nu a mai mers din pricina carantinei, sau doar ai auzit? Ce legatura are? Intreb in Romania, deoarece incerc sa comand un card Monzo si nu imi permite fara un UK Postcode si un nr de telefon din UK. Tu cum ai putut comanda cardul?

750 euro este limita in romania (500 pr franta ).am discutat cu cei de la monese si am confirmarea lor pt suma asta
Personal am incercat pos de la brd (cum faceam inainte) si nu a mers.am vb cu tipa de la banca (o cunosc destul de bine )si mi-a explicat ca la incepututl asta cu pandemia (lockdown-ului)banca i-a notificat pe angajatori ca nu se mai fac retrageri prin pos in valuta de la cardurile bancilor straine(nu din ro) )Li s-a precizat caci ..deocamtada situatia ramane asa.Eu tot am avut drump pe langa banca si mereu intram si o intrebam daca s-a dat drumul la tranzactiili astea si mi-a sous ca nu (si ea personal folosea acest serviciu)
Asta stiu ...asta imi este experienta cu situatia .. asa zic ...
Eu mi-am si update planul monese la cel cu 5.95euro/luna ca sa pot sa scot primii 900euro fara fee ....insa exact atunci s-a intamplat asta :(

Referitor la monzo ..sotul meu este cu adresa in uk si am folosit adresa respectiva . initial mi-au dat notificare ca nu ma gasesc in sistem insa am precizat ca sunt platitor de taxe in romania si au dat validarea
lulu

arabu1988;n45088 wrote:

bun astapetam rezultate
succes

mersi . o sa vad ce si cum la un atm .si sa vad si ce somision total este .Va tin la curent :)
Ann

lulu;n45089 wrote:

750 euro este limita in romania (500 pr franta ).am discutat cu cei de la monese si am confirmarea lor pt suma asta
Personal am incercat pos de la brd (cum faceam inainte) si nu a mers.am vb cu tipa de la banca (o cunosc destul de bine )si mi-a explicat ca la incepututl asta cu pandemia (lockdown-ului)banca i-a notificat pe angajatori ca nu se mai fac retrageri prin pos in valuta de la cardurile bancilor straine(nu din ro) )Li s-a precizat caci ..deocamtada situatia ramane asa.Eu tot am avut drump pe langa banca si mereu intram si o intrebam daca s-a dat drumul la tranzactiili astea si mi-a sous ca nu (si ea personal folosea acest serviciu)
Asta stiu ...asta imi este experienta cu situatia .. asa zic ...
Eu mi-am si update planul monese la cel cu 5.95euro/luna ca sa pot sa scot primii 900euro fara fee ....insa exact atunci s-a intamplat asta :(

Referitor la monzo ..sotul meu este cu adresa in uk si am folosit adresa respectiva . initial mi-au dat notificare ca nu ma gasesc in sistem insa am precizat ca sunt platitor de taxe in romania si au dat validarea

Sper ca la ATM este totul in regula macar. Am incercat sa ''pacalesc'' Monzo, dar daca nu esti rezident, nu se poate.Off...Multumesc frumos!!
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
No avatar
Jason123

Cu monese merge? O suma mica 2000 lei ?
No avatar
ladybluecat

A încercat cimeva sa primească recent banii de la XModels orin transfer bancar la ING? Au fost probleme? Mi-e teama sa ii transfer din Paxum catre ING datorita faptului ca unii dintre voi ati intampinat probleme si v-au inchis contul. As fi incercat plata prin transfer bancar pentru XModels. Știți ceva, merge fara probleme din partea ING?
No avatar
Cornelia

Eu am cu bt xlove si xmodels de cativa ani si nu am avut probleme niciodata
Sara.delicious

Cine foloseste unionpay cat poate sa retraga? Ma ajuta si pe mine cineva...
No avatar
Ninanina

Din pacate cica la alpha nu merge.. Merge la euronet dar au comisioane de 30% bancomatele de euronet. Plus ca unionpay pe tranzactie ia 2$ +3%. E groaznic
Sara.delicious

A vorbit cineva cu octav despre comisioanele astea?
No avatar
Ninanina

Eu! I-am dat mail si a zis ca da la euronet merg unionpay far nu stie comisioanele si sa incerc! Un dezinteres total
Scrie răspuns