experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
July

Ann a facut o ironie la faptul ca dureaza foarte mult sa primesti un card de la paxum Cred....
La metoda de plata pe MFC,imi apare metoda “Romania-Wire Transfer in Ron” ,a folosit careva vreodata?
Ann

Ninanina;n45071 wrote: Ann cum adica anul viitor? Mie mi-a sosit unionpay card in 3 luni

Sunt convinsa, si mie cardul Paxum mi a ajuns in 2 saptamani. Asta nu inseamna ca acum cand toti vor face cereri in acelasi timp (ca si in cazul trecut) va mai fi la fel
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
lulu

MONESE are niste card plans . Simple este are free atm withdrawls 200euro /month dupa care pana la 750euro care este limita (500este pentru Franta )se plateste un comision
Clasic este free atm withdrawls 900/month .... si planul premium are toate retragerile de la atm FREE

Pe zi cu monese limita per day este 750 euros (am convorbirea cu cei de la monese in telefon ....am vb cu suportul lor nu acum foarte mult timp)
lulu

July;n45058 wrote: Buna! Și eu ma gandeam sa ii retrag pe cardul de la ING, sau prin EFT,dar daca spuneți ca sunt probleme m-am razgandit.
Am un card Monese pe care l-am folosit cand s-au blocat cardurile ultima oara,pana a venit cel nou,a fost ok,nu am avut probleme,dar sincer nu imi mai amintesc ce limita de retragere de la bancomat au pe zi. Daca stie careva... Caci daca au 500€ pe zi,si stau sa platesc de fiecare data comisioane...
Pana una alta mai urmaresc forum-ul sa vad ce variante a-ti gasit voi de a va retrage banii,ca ne-au inebunit astia de la Paxum-ul lor.

Pe zi cu monese limita per day este 750 euros (am convorbirea cu cei de la monese in telefon ....am vb cu suportul lor nu acum foarte mult timp)

MONESE are niste card plans . Simple este are free atm withdrawls 200euro /month dupa care pana la 750euro care este limita (500este pentru Franta )se plateste un comision
Clasic este free atm withdrawls 900/month .... si planul premium are toate retragerile de la atm FREE
lulu

Ann;n45059 wrote:

Limita Monese era de 350 euro/zi. Probabil sa se fi schimbat intre timp. Doar ca in functie de optiune aveai mai multe retrageri gratuite...Nu vad nici o alta optiune pana stiti voi, anul viitor cand vor sosi UnionPay cards

lulu

Recent din ce am vorbit cu diferite persoane ...unele care detin si studiouri...unele modele individuale .

Cazuri in care Revolut a mers pentru paxum external card transfer pana la un moment dat cand le-au Blocat conturile/cardul si cu bani cu tot . Deasemenea cei care au transferat sume mai micute nu au probleme deocamdata.

Cu MONESE ,personal am facut un transfer de la paxum ..au intrat instant.Eu inainte scoateam banii de la monese prin BSD direct in euro de la BRD. Insa de cand cu lockdown-ul banca nu mai face astfel de tranzactii pe pos cu carduri ale bancilor internationale...Cel putin deocamdata.Insa am citit undeva aici pe forum cum ca cuiva i-au blocat cardul in urma tranzactiilor venite de la paxum ....

Pe transfer external card (orice card )..intra repede ..insa la urma urmei daca e sa aleg card romanesc ...suma tot apare si in cont....adica se intregistreaza de catre banca . Cred ca e mai rentabil sa fac EFT ca ies mai ieftin .(cat o mai fi si eft-ul posibil .....mehhh)

Am facut acum 30 min o proba si am trimis bani pe cosmo card . Au intrat instant . O sa incerc un atm sa fac cat ma lasa si sa vad ce comisione sunt . Ei spun ca e atm fee de 3.5$ parca ..dar undeva ...intr-un colt intunecat mai precizeaza ca mai iau si 3.50% din suma . Voi reveni cu update la acest aspect

In toata nebunia asta cu sepa card -uril blocate ...toti incercam sa gasim solutii.Mai ales ca bancile romanesti cam dat refuz la transferurile de la paxum din cate se observa din experienta unora ...Ma gandesc ca este o chestiune de timp pana cand acest lucru se va intampla tot mai des din pacate

Card Monzo am ..insa l-am comandat si lasat acolo in portofel caci tot spun sa fac un transfer initial si ....nu am facut . Din pacate nu pot ajuta cu info referitor la monzo.Insa adac cineva foloseste ..informatiile ne-ar putea fi de folos tuturor cred.

Ideea e ca ne cam aflam in nisipuri miscatoare si situatia e cam de nesiguranta banilor nostri :(
No avatar
Becca

Cred ca pe toti ne deranjeaza incertitudinea asta,mai ales ca nu anunta nimeni din timp. Eu mi-am facut azi cont la BCR, am atasat si card in euro pentru a avea direct deposit free de pe Many Vids. Am tot citit ce ati scris, cine are Cosmo e norocos, il poate folosi in continuare,mie nu mi-a a juns niciodata acasa,desi l-am comandat. In concluzie, am transferat banii in contul Paxum si voi face Local Bank Transfer, adica EFT catre cardul de ro. Pentru chaturbate mai exista varianta cu Wire transfer insa comisionul este de 45$. Problema cea mai mare este cu bancile din RO, cred ca daca ne apucam toti sa transferam sume mari se vor sesiza cumva. Eu a de gand sa transfer maxim 2500-3000 ron pe card momentan. Prefer sa tin banii pe CB, sa nu i convertesc.
Ann

lulu;n45080 wrote:

750euro/zi in Romania? M am pronuntat ''posibil sa se fi marit intre timp'' pentru ca la un moment dat am primit un mail cum ca s ar fi marit limita retragerilor. Ai incercat tu personal la POS cardul Monese si nu a mai mers din pricina carantinei, sau doar ai auzit? Ce legatura are? Intreb in Romania, deoarece incerc sa comand un card Monzo si nu imi permite fara un UK Postcode si un nr de telefon din UK. Tu cum ai putut comanda cardul?
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
lulu

Becca;n45083 wrote: Cred ca pe toti ne deranjeaza incertitudinea asta,mai ales ca nu anunta nimeni din timp. Eu mi-am facut azi cont la BCR, am atasat si card in euro pentru a avea direct deposit free de pe Many Vids. Am tot citit ce ati scris, cine are Cosmo e norocos, il poate folosi in continuare,mie nu mi-a a juns niciodata acasa,desi l-am comandat. In concluzie, am transferat banii in contul Paxum si voi face Local Bank Transfer, adica EFT catre cardul de ro. Pentru chaturbate mai exista varianta cu Wire transfer insa comisionul este de 45$. Problema cea mai mare este cu bancile din RO, cred ca daca ne apucam toti sa transferam sume mari se vor sesiza cumva. Eu a de gand sa transfer maxim 2500-3000 ron pe card momentan. Prefer sa tin banii pe CB, sa nu i convertesc.

intr-adevar ...la cb comisionul pt wire este de 45$. Consider ca se merita numai daca sunt sume maricele daca e sa ne raportam la faptul ca trimisi in paxum ..si apoi iar in cont ro prin eft ...se piede cam tot asa sau mai mult (in fctie de suma ) la schimbul valutar.Insa ...wire sau eft la un moment dat tot in banca din ro ajung banii daca nu avem variante de carduri cum a fost cel sepa.

Frustrarea o reprezinta....cum ai spus ....bancile din tara noastra.
lulu

arabu1988;n45084 wrote:

cum ai trimis banii pe cosmo card ? direct din site sau external to card de la paxum ?

Direct de pe site ...aveam paxum la onlyfans insa am schimbat pe cosmo sa vad de proba daca merge, Si am trimis 50$ care au intrat in 2 minute cred .
Scrie răspuns