experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
ava

Am transferat eu in mai pe ing card direct si de pe paxum si de pe epayservice si dupa doua zile m au anuntat pe email ca in doua luni imi inchid contul si l au inchis dupa doua luni! De pe paxum am transferat 150 S si de pe epayservice am transferat douazeci dolari sa vad cum functioneaza transferurile !Dupa ce am facut transferul si am scos banii a doua zi m a sunat un reprezentat ing sa spun provenienta banilor si i am zis ca am primit banii ca am scris niste articole pe bloguri in afara tarii si a zis ok si apoi a doua zi am primit notificarea pe mail ca inchid contul!
No avatar
Chillyourheart

ladybluecat;n44974 wrote:

Ai transferat recent, in ultima luna? Am vazut ca cineva a scris mai sus ca i-a fost inchis contul ING in urma unui astfel de transfer... Pana imi vine cardul UnionPay as incerca sa fac un transfer micut, macar 1500-2000lei, dar mi-e teama sa nu se intample ceva si sa-mi inchida astia de la ING contul.

da , la inceputul lunii i-am scos . eu nu am avut probleme de genul si am cont de multi ani la ing.
No avatar
Dodo17

Buna , stie cineva daca se pot transfera bani din paxum in cardul transferwise ? Multumesc
No avatar
nyxxa_89

buna, stie cineva ca paxum si retrag prin external card Dacă folosesc un card ING, cum sa fie, visa ori Mastercard? rasp te rog
lulu

Ninanina;n44968 wrote:

cu ING eu am avut probleme, mi-au incetat relatia banca client , tot asa , stiu sigur ca nu mai accepta venituri din videochat . am auzit ca LibraBank accepta fara probleme

Buna ., eu am facut cont la ei acum 2 luni .Si nu am facut decat un eft in euro catre ei si nu au fost probleme . Insa bine de stiu ca sa am back up o alta banca . Multumesc(sper daca inceteaza relatia banca-client sa mi se permita sa accesez fondurile avute cel putin )
lulu

in ceea ce priveste EFT-ul in ron .. acum nu foarte demult (cand BT ul mi-a refuzat eft de euro) ,luand legatura cu Octav ..acesta mi-a spus ca nico banca din ro nu o refuze Eft in Ron . Ma gandesc ca bancile care au inchis relatia client-banca .....plecand de la eft in euro cumva si apoi investigand ...
ava

da timp de doua luni la ing poti sa folosesti cardurile sa retragi economiile in cazul in care iti inchid contul
lulu

ava;n45036 wrote: da timp de doua luni la ing poti sa folosesti cardurile sa retragi economiile in cazul in care iti inchid contul

multumesc frumos .Daca nu deranjez cu intrebarea .. ai facut eft-uril la ing in euro sau in ron ?( pe mine BT m-au luat la ochi cu eft in euro ...mi-au dat decline ...si cand am incercat eft in ron a mers de 2 ori .. apoi am primit scrisoarea ...in care spun ca in urma investigarilor ....si asa mai departe)
eu sincer stau si ma gandesc ce o sa fie daca incep bancile sa refuze tranzactiile venite din paxum .in conturile bancare sau in urma tranzactiilor pe external card .ce mama naibii o sa ne facem .
Cardul Sepa-s-a dus
Cardul unionpay..nu prea ca numai o banca il accepta si are limita pe zi mai mica decat celelalte banci
Ma tot candesc la cosmopayment ...care au atm withdrawl 600$ pe tranzactie si 3000$ pe zi limita.Insa nu am folosit niciodata . Am cardul insa nu l-am activat caci nu am primit nicun payment.Ieri am verificat in contul de cosmo si nici nu mai apare optiunea sa il activez ....ciudat ...
Sara.delicious

Pei limita la union pay pe zi nu este de 1500$
alphabank si euro net?
cine foloseste eu l am comandat de mult 50dolari activarea a venit in 5 zile dar nu l am folosit niciodata
ava

eu am facut in ziua aia doua transferuri pe card ing in lei din paxum si pe cardul euro tot ing din epayservice si a doua zi dupa ce am scos banii m a sunat un angajat ing sa spun provenienta banilor a economiilor si cat castig intr o luna cand am actualizat datele am zis ca sunt freelancer si castig in jur de 3000 pe luna si aici nu prea s a legat treaba ca din 3000 pe luna nu puteam sa am economiile care le aveam plus ce transferam spre sora mea in fiecare luna !Si atunci cred ca mi au inchis contul ca nu se justificau banii!Deci m au intrebat de toate dar ce i drept dupa ce am facut transferurile bancare!Pana atunci nu m a intrebat nimeni nimic! si contul era din 2012 !
Scrie răspuns