experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Sara.delicious

Am gasit pentru cine are cardul Unionpay
la BANCA ALPHA BANK
dar ce limite cine a retras?
No avatar
Nimusanuo

Buna... mai are cineva probleme cu cardul paxum??
Sara.delicious

Cardul paxum sepa numai merge!!
No avatar
Nimusanuo

Am vazut aseară mailul de la ei, am rămas decât cu 70$ pe card... credeți ca o sa se mai rezolve?
No avatar
Karmen

Deci pana la urma transferurile EFT se pot realiza in continuare si pentru castigurile viitoare ? Se merita sa comand acest UnionPay , ce diferente sunt fata de cardul SEPA? Multumesc
No avatar
Ninanina

lulu;n44961 wrote: intrebare(stupida poate )....transfer paxum catre external card ing care este in euro ..a incercat cineva ...? Se poate ? ca stiu ca putem face pe external card in ron .Dar recent mi-am facut card euro la ei si intreb si eu daca cineva are idee daca este posibil .Multumesc

cu ING eu am avut probleme, mi-au incetat relatia banca client , tot asa , stiu sigur ca nu mai accepta venituri din videochat . am auzit ca LibraBank accepta fara probleme
No avatar
Agnes

stie cineva daca epay service o sa aiba aceeasi soarta?
No avatar
ladybluecat

Buna! Stiti cumva in cat timp ajunge cardul UnionPay? E cineva care l-a comandat mai demult si i-a venit pana acum? Din ce tara vine? Se livreaza acasa sau la posta?
No avatar
Chillyourheart

Deedeea;n44956 wrote: Buna,ma puteti ajuta si pe mine va rog frumos...as dori sa transfer dupa paxum pe un external card romanesc,aveti vreo idee la ce banca ar fii mai bine sa imi fac un cont respectiv card?si cu limite mai mari? Multumesc frumos!

Eu folosesc ING ca sa transfer banii din paxum in cont bancar wire EFT comision 5$ indiferent de suma .. si este in lei contul.
No avatar
ladybluecat

Chillyourheart;n44971 wrote:

Eu folosesc ING ca sa transfer banii din paxum in cont bancar wire EFT comision 5$ indiferent de suma .. si este in lei contul.

Ai transferat recent, in ultima luna? Am vazut ca cineva a scris mai sus ca i-a fost inchis contul ING in urma unui astfel de transfer... Pana imi vine cardul UnionPay as incerca sa fac un transfer micut, macar 1500-2000lei, dar mi-e teama sa nu se intample ceva si sa-mi inchida astia de la ING contul.
Scrie răspuns