Care e cel mai bun studio de videochat din Bucuresti? Help pls

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
MeHere

Buna, fetelor! Am reusit sa merg la interviu si la Studio20. Pot sa spun ca am intampinat exact aceeasi problema referitoare la barbati. Eu una nu ma simt bine sa fiu privita de barbati.In rest mi s-a explicat programul, plata, faptul ca mi se ofera un bonus la inceput dar din acel bonus imi platesc sedinta foto si makeup-ul si de restul sa imi iau tinute.Am dat un test si mi s-a adresat cateva intrebari in engleza, mnah..pot sa zic ca a fost binisor. Partea cu barbatii traineri nu prea ma incanta, insa nu sunt sigura nici de data aceasta. O sa mai vad ce studiouri mai sunt si daca o sa mai merg undeva las com aici.
No avatar
MeHere

MarriaBy;n44874 wrote: Buna, fetelor! Ma puteti ajuta si pe mine? Tocmai ce am scaapt de examenele de la facultate si ma gandeam sa ma angajez si eu in domeniu. Nu am mai lucrat niciodata, cu engleza pot sa spun ca empatizez foarte. Am avut noroc ca am invatat :) Ca aspect nu sunt nici grasa nici slaba, undeva intre. Initial am vrut sa ma angajez in domeniul meu, insa nu sunt locuri de munca, mai ales in perioada asta si asta a fost cam singura varianta. Nu stiu de unde sa incep!!! Cred ca am 1.000 de intrebari. Poate sunt fete care au mai lucrat si ma pot indruma si pe mine.
Practic de unde ar trebui sa incep ?

Buna, Maria! Eu una iti sugerez sa cauti mai multe studiouri de videochat din Bucuresti si sa te programezi la mai multe interviuri. Eu una cred ca este cel mai bine sa incepi din studio.O sa inveti mai multe lucruri fata de acasa. Cred ca daca vei dori sa faci de acasa, vei pierde mi mult timp. Macar la un studio mai poti cere sfatul cuiva. Acum faci cum stii.
CristinaP

MarriaBy;n44874 wrote: Buna, fetelor! Ma puteti ajuta si pe mine? Tocmai ce am scaapt de examenele de la facultate si ma gandeam sa ma angajez si eu in domeniu. Nu am mai lucrat niciodata, cu engleza pot sa spun ca empatizez foarte. Am avut noroc ca am invatat :) Ca aspect nu sunt nici grasa nici slaba, undeva intre. Initial am vrut sa ma angajez in domeniul meu, insa nu sunt locuri de munca, mai ales in perioada asta si asta a fost cam singura varianta. Nu stiu de unde sa incep!!! Cred ca am 1.000 de intrebari. Poate sunt fete care au mai lucrat si ma pot indruma si pe mine.

Buna, Maria! Fiind la inceput de drum cred ca cel mai bine sa mergi la un interviu, indiferent de studio. Eu cred ca la ar fi esential ca un studio sa iti ofere make-up, transport, un decor adecvat, banii la timp si multe alte aspecte. Cumva trebuie sa te simti bine si in largul tau. Daca ai parte de stres si alte chestii nasoale, mai bine spui pas. Fiind la inceput ai nevoie de incredere si nu dezamagire. Mult sucees!
LarisaBby

Hei,Maria! :) poti sa mergi la interviu la oricare studio, insa nu iti recomand la Rich Girl.Eu am colaborat cu ei 1 luna. totul a fost ok la inceput, insa cand am vrut banii mi-au zis ca nu mi-i dau, ca stai sa vezi .. ca nu ai facut aia..cautau motive. Asa ca am plecat normal dar fara bani. Nu mi s-a parut ok din partea lor dar am trecut peste.
No avatar
MarriaBy

Buna, fetelor! :) Va multumesc mul pentru ajutor! Da, cred ca o sa merg la un interviu, desi am asa emotii. Acum la ce studio, chiar nu am idee. As avea posibilitatea si de acasa, cumva.Trebuie sa imi mai impunatatesc decorul si imi trebuie o camera web buna, ar fi ceva de investit. Imi puteti recomanda cateva site-uri pentru inceput ? Multumesc!
Helps

[QUOTE=MarriaBy;n44911]Buna, fetelor! :) Va multumesc mul pentru ajutor! Da, cred ca o sa merg la un interviu, desi am asa emotii. Acum la ce studio, chiar nu am idee. As avea posibilitatea si de acasa, cumva.Trebuie sa imi mai impunatatesc decorul si imi trebuie o camera web buna, ar fi ceva de investit. Imi puteti recomanda cateva site-uri pentru inceput ? Multumesc! [/QUOTE

Pentru a lucra de acasa iti trebuie ceva echipamente si decor. Acum depinde si pe ce site-uri vrei sa lucrezi. Daca vrei sa lucrezi pe Free, decorul conteaza mai putin. Pentru LiveJasmin iti trebuie un decor bun si echipament bun.
LarisaBby

Helps;n44919 wrote: [QUOTE=MarriaBy;n44911]Buna, fetelor! :) Va multumesc mul pentru ajutor! Da, cred ca o sa merg la un interviu, desi am asa emotii. Acum la ce studio, chiar nu am idee. As avea posibilitatea si de acasa, cumva.Trebuie sa imi mai impunatatesc decorul si imi trebuie o camera web buna, ar fi ceva de investit. Imi puteti recomanda cateva site-uri pentru inceput ? Multumesc! [/QUOTE

Pentru a lucra de acasa iti trebuie ceva echipamente si decor. Acum depinde si pe ce site-uri vrei sa lucrezi. Daca vrei sa lucrezi pe Free, decorul conteaza mai putin. Pentru LiveJasmin iti trebuie un decor bun si echipament bun.

Buna! Nu prea stiu cu ce se mananca videochatul asta si am nevoie de indrumare. Eu tot am mai intrat pe diverse site-uri gasite pe google ca sa vad ce fac fetele,insape unele site-uri ma speriau la ce faceau. O sa ma gandesc si va tin la curent.
No avatar
MeHere

Buna, fetelor! Astazi ma duc la interviu la Kendra Studio. Mi s-a parut interesant. Urati-mi succes!
No avatar
Iulia123

Cum a fost la Kendra? Am incercat și eu să obțin un interviu la ei, mi au cerut poza insa tot ce aveam in telefon a fost un selfie cu mine și copilul , când le am spus că am 34 de ani, au zis că mă contactează :))). Evident că nu m au Mai contactat. Și eu care credeam că e loc pt toată lumea în industria asta :))). Mâine semnez cu wow agency , Marti incep pe tura de noapte. Sa îmi țineți pumnii, am mari emoții.

No avatar
MeHere

Iulia123;n45717 wrote: Cum a fost la Kendra? Am incercat și eu să obțin un interviu la ei, mi au cerut poza insa tot ce aveam in telefon a fost un selfie cu mine și copilul , când le am spus că am 34 de ani, au zis că mă contactează :))). Evident că nu m au Mai contactat. Și eu care credeam că e loc pt toată lumea în industria asta :))). Mâine semnez cu wow agency , Marti incep pe tura de noapte. Sa îmi țineți pumnii, am mari emoții.

Buna, Iulia! Stiu ce spui, cu mine au procedat la fel. Chestia e ca daca incerci sa intrii pe site-ul lor nu iti ofera nici un detaliu. Orice click ai dat te pune sa te programezi la interviu :)))) Din ce am observat sunt foarte selectivi. D"upa interviu mi-au zis ca ma vor contacta sa imi spuna deciza lor finala. Toate modelele lor zici ca sunt de pe reviste:)) La interviu pot sa spun ca a fost ok,insa cred ca nu le-am captat prea mult atentia. Nu stiu ce sa zic, site-urile de free chat nu pot sa spun ca ma atrag in totalitate. O sa vad ce imi zic si eventual o sa mai incerc si la alte studiouri.Mult succes la Wow!
Scrie răspuns