Eu sunt model pe Jasmin de 2 ani, la Charm Studio. Iar acum ma astept sa imi sara toti ortodocsii in cap, cu reply-uri celebre "Este cont fake", "Este un admin de la studio", si asa mai departe. Vreau sa demontez in avans toate aceste lucruri. Nickname-ul meu este KendraMason, lucrez la Charm Studio de 2 ani si de aproape un an mi-am facut cont, benevol, pe forumvideochat.com. De ce mi-am facut cont? Pentru ca am citit la un moment dat o postare cu niste lucruri complet neadevarate despre Charm Studio - unul dintre ele era faptul ca nu iti primesti banii daca nu ai turele facute sau ca platile sunt intarziate, iar asta m-a deranjat pe mine, un simplu model la Charm, asa ca am vrut sa comentez.
Trecand si peste asta, singurul studio in care am lucrat este Charm, iar pentru mine este cel mai bun studio de videochat. Exista un "cel mai bun" pentru fiecare dintre noi, trebuie doar sa il descoperim. La fel cum "cel mai bun suc" pentru unii este Fanta, iar pentru altii poate fi Cola, asa si cu studiourile de videochat.
Charm Studio este cel mai bun studio de videochat pentru mine, pentru ca: dupa 4 luni am ajuns sa incasez peste 10.000$/luna (adica fac 10.000$/perioada). Dupa 1 an mi-am luat apartament si masina. Nu am luat nicio amenda niciodata (asta apropo de toata lumea care se plange pe aici vizavi de amenzi). Am avut intotdeauna sprijinul fetelor din echipa. In echipa sunt numai fete. Am avut teambuildinguri la munte, la mare, am fost la Campus in Budapesta.
Multa bafta celor care isi cauta "cel mai bun studio de videochat". Sper sa il gasiti si sa ne putem lauda, fiecare dintre noi, cu cat de fericite suntem la studioul la care lucram.