Care e cel mai bun studio de videochat din Bucuresti? Help pls

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
KendraM

Eu nu stiu sa iti spun care este cel mai bun studio de videochat din Bucuresti. Consider ca, pentru a putea raspunde la intrebarea asta, ar trebui sa fi lucrat cel putin la 5-10 studiouri (cam toate cele mari) din Bucuresti. Nu poti sa vii sa faci afirmatii de genul "cel mai bun studio este cel la care lucrez eu, X Studio, este minunat, senzational, e primul la care am lucrat si fac 234215$ in fiecare perioada".

Eu sunt model pe Jasmin de 2 ani, la Charm Studio. Iar acum ma astept sa imi sara toti ortodocsii in cap, cu reply-uri celebre "Este cont fake", "Este un admin de la studio", si asa mai departe. Vreau sa demontez in avans toate aceste lucruri. Nickname-ul meu este KendraMason, lucrez la Charm Studio de 2 ani si de aproape un an mi-am facut cont, benevol, pe forumvideochat.com. De ce mi-am facut cont? Pentru ca am citit la un moment dat o postare cu niste lucruri complet neadevarate despre Charm Studio - unul dintre ele era faptul ca nu iti primesti banii daca nu ai turele facute sau ca platile sunt intarziate, iar asta m-a deranjat pe mine, un simplu model la Charm, asa ca am vrut sa comentez.

Trecand si peste asta, singurul studio in care am lucrat este Charm, iar pentru mine este cel mai bun studio de videochat. Exista un "cel mai bun" pentru fiecare dintre noi, trebuie doar sa il descoperim. La fel cum "cel mai bun suc" pentru unii este Fanta, iar pentru altii poate fi Cola, asa si cu studiourile de videochat.

Charm Studio este cel mai bun studio de videochat pentru mine, pentru ca: dupa 4 luni am ajuns sa incasez peste 10.000$/luna (adica fac 10.000$/perioada). Dupa 1 an mi-am luat apartament si masina. Nu am luat nicio amenda niciodata (asta apropo de toata lumea care se plange pe aici vizavi de amenzi). Am avut intotdeauna sprijinul fetelor din echipa. In echipa sunt numai fete. Am avut teambuildinguri la munte, la mare, am fost la Campus in Budapesta.

Multa bafta celor care isi cauta "cel mai bun studio de videochat". Sper sa il gasiti si sa ne putem lauda, fiecare dintre noi, cu cat de fericite suntem la studioul la care lucram. :) #dreamlife
Diiana

Poate sunt unele fete care nu au avut parte de norocul tau. Ce pot sa zic in schimb este doar sa te felicit pentru reusita ta si Doamne Ajuta sa le fie bine tuturor. Nu mai spun de faptul ca ai avut un speech motivant :D Aproape ma convingi sa vin si eu la Charm la interviu. Eventual cred ca poti sa lasi detalii mai multe pentru doritoare.
No avatar
KendraM

Diiana, multumesc super mult! Multa bafta si tie si tuturor! Sa vedem numai king de 10k la toata lumea, zilnic ;)))
Eu nu incerc sa conving pe nimeni, iti dai seama. Stai ca o sa inceapa aia cu "contul este fakeeee, fata asta nu exista", d-astea.

Eu pot sa recomand Mandaloun, dar degeaba recomand, daca tie nu iti place bucataria libaneza, stii ce zic? Eu cred ca da, depinde super mult si de noroc, dar mai depinde si de cat esti de focusat pe munca. Eu, de exemplu, am stiut clar de ce fac jobul asta: sa castig cel putin 10.000$ pe luna, whatever it takes. Am avut noroc ca am gasit un studio bun si ca si-au dat tot interesul sa ma ajute. Dar sunt convinsa ca si daca nu as fi avut norocul asta, nu m-as fi oprit pana nu l-as fi gasit. Pe principiul "norocul si-l mai face si omul cu mana lui". Si asta zic ca ar trebui sa faca toata lumea!
Diiana

Kendra, faza este ca sunt anumite fete care sunt nemultumite dpdv al banilor, poate au asteptari prea mari din prima..in fine.Poate exista si un adevar in toata asta, nu stiu ce sa zic.. eu una nu cred ca cineva ar zice anumite lucruri doar pentru a face rau sau pentru a se afla in treaba. Cred ca oricine isi doreste sa se simta comod la un studio si apreciat, nu neg faptul ca asta depinde si de persoana. Adica cine crede ca videochatul inseamna sa stai in fata unei camere si sa astepti sa iti ofere cineva bani...e o prostie. In orice domeniu trebuie munca.
Ce vreau sa zic este ca putine fete nimeresc din prima la un studio care sa le fie pe plac.
CristinaP

Eu pana asa gasesc un studio care sa imi convina, am trecut pe la mai multe .. dar acum fiecare de noroc.
No avatar
MeHere

Buna, fetelor!Maine ma duc la UnicornStudio. Sper ca a treia incercare sa fie cu noroc.
Minna

Mult succes! Si eu am avut o pauza, nu am mai cautata nici un studio. Am avut cateva probleme si nu m-am mai gandit la asta, insa acum ma gandesc serios. Deja nu mai fac fata si alte solutii nu mai am. Doar sa fiu ospatar sau sa vand la magazine, ceea ce nu-mi prea place. Bani putini, multa munca.
No avatar
MeHere

Buna, fetelor! Am reusit si am fost la UnicornStudio la interviu intr-un final. Pot sa spun ca am fost primita bine, arata destul de simpaticut studioul asa. Au concursuri, tombole pentru modele. In mare parte este ok. Pana primesc un raspuns de la ei, cred ca o sa ma duc la Charm la interviu. Tot am auzit fete care vorbesc de el si sunt curioasa. Voi ce ati mai facut ?
Iolannda

MeHere;n45877 wrote: Buna, fetelor! Am reusit si am fost la UnicornStudio la interviu intr-un final. Pot sa spun ca am fost primita bine, arata destul de simpaticut studioul asa. Au concursuri, tombole pentru modele. In mare parte este ok. Pana primesc un raspuns de la ei, cred ca o sa ma duc la Charm la interviu. Tot am auzit fete care vorbesc de el si sunt curioasa. Voi ce ati mai facut ?

Yey! daca o sa vii la Charm, o sa fim colege :)))
No avatar
MeHere

Iolannda;n45879 wrote:

Yey! daca o sa vii la Charm, o sa fim colege :)))

Se pare ca da, chiar vom fi! Cei de la Unicorn Studio nu mi-au mai dat nici un raspuns. Am mers la Charm la interviu si chiar mi-a placut. Am realizat sedinta foto si acum astept sa incep. La voi totul ok ? :)
Scrie răspuns