Iulia123;n44820 wrote: Așa este,părerile sunt împărțite și în fond nu poți mulțumi pe toată lumea. Programez un interviu și la Charm si apoi iau o decizie. Va țin la curent și sper sa ne putem ajuta și pe viitor.
Superr! Abia astept sa ne spui cum a fost. Sunt foarte curioasa!Cred ca dupa asta imi fac curaj si incerc si eu.
Care e cel mai bun studio de videochat din Bucuresti? Help pls
CriSStan;n44825 wrote: Parerile sunt impartite! Ceea ce eu cred ca e frumos, tie s-ar putea sa ti se para ingrozitor, si invers! Frumusetea (locului, oamenilor, etc) sta in ochii privitorului. De-aia si zice toata lumea: fratilor, mergeti la interviuri!!!! Vedeti unde vi se pare mai ok, cu care studio rezonati!
Ce-i drept eu tot am asteptat sa vad ce mai spun fetele si unde ar fi mai ok in ideea in care nu vreau sa o dau in bara. Nici nu am mai incercat pana acum si mi-e asa.
Ce-i drept eu tot am asteptat sa vad ce mai spun fetele si unde ar fi mai ok in ideea in care nu vreau sa o dau in bara. Nici nu am mai incercat pana acum si mi-e asa.
Buna, fetelor! Mereu parerile sunt impartite. Eu sunt de parere ca daca vrei sa faci bani mai usor, e poate, insa trebuie sa ai si un suport in spate. Nu spun ca toate studiourile de Videochat din Bucuresti sunt neseriose, insa trebuie sa cauti cu atentie. Cum a spus si Crisstan, mergeti la interviu. Este cel mai bine asa!
Am fost și la Charm,dar am simțit că nu rezonez cu ei..nu mă întrebați ce nu mi a placut, pur și simplu am simțit că nu e locul meu acolo. Exact ce spuneați și voi, nu exista cel mai bun studio, ci locul unde te simți tu cel mai bine acolo e cel mai bun studio. O sa incep la Wow cel mai probabil din iulie și revin cu feedback. Mult succes tuturor!
Iulia123;n44841 wrote: Am fost și la Charm,dar am simțit că nu rezonez cu ei..nu mă întrebați ce nu mi a placut, pur și simplu am simțit că nu e locul meu acolo. Exact ce spuneați și voi, nu exista cel mai bun studio, ci locul unde te simți tu cel mai bine acolo e cel mai bun studio. O sa incep la Wow cel mai probabil din iulie și revin cu feedback. Mult succes tuturor!
Buna, Iulia! Ma bucur ca ai putut lua o decizie. Mult succes. Tine-ne la curent ! :*:*
Buna, Iulia! Ma bucur ca ai putut lua o decizie. Mult succes. Tine-ne la curent ! :*:*
Buna, fetelor! Eu nu am lucrat pana acum in videochat, insa pot sa spun ca urmaresc forumul si anumite reclame de la diverse studiouri.Nu stiu daca m-a atras vreodata asa ceva insa,mi-am zis sa fac si eu o incercare. Am sunat astazi la ACM Studio. Nu stiu mai nimic despre studioul respectiv, adica am mai citit cateva ceva pe aici, insa mai bine ma duc sa vad singura. Va tin la curent in cazul in care mai sunt fete interesate.
MeHere;n44858 wrote: Buna, fetelor! Eu nu am lucrat pana acum in videochat, insa pot sa spun ca urmaresc forumul si anumite reclame de la diverse studiouri.Nu stiu daca m-a atras vreodata asa ceva insa,mi-am zis sa fac si eu o incercare. Am sunat astazi la ACM Studio. Nu stiu mai nimic despre studioul respectiv, adica am mai citit cateva ceva pe aici, insa mai bine ma duc sa vad singura. Va tin la curent in cazul in care mai sunt fete interesate.
Vezi si tu cum este la ACM Studio. Sper sa vii cu vesti bune
Vezi si tu cum este la ACM Studio. Sper sa vii cu vesti bune
Buna, fetelor! Am reusit sa merg la interviu la ACM Studio. Pot sa spun ca a fost ok, insa poate nu asa cum ma asteptam. Am fost intampinata de un barbat si cand am intrat in studio, am vazut ca erau mai multi. Cred ca erau traineri sau ceva de genul. Mi s-a explicat programul, plata, procentajul, insa nu stiu ce sa zic. Cumva ma retine ceva si cred ca este datorita barbatilor pe care i-am vazut. Voi merge si la Studio20 sa vad cu este. Momentan nu pot sa spun ca ACM Studi e ceea ce imi doresc.O sa va spun cum a fost si la Studio 20. Zi frumoasa!
Buna, fetelor! Ma puteti ajuta si pe mine? Tocmai ce am scaapt de examenele de la facultate si ma gandeam sa ma angajez si eu in domeniu. Nu am mai lucrat niciodata, cu engleza pot sa spun ca empatizez foarte. Am avut noroc ca am invatat
Ca aspect nu sunt nici grasa nici slaba, undeva intre. Initial am vrut sa ma angajez in domeniul meu, insa nu sunt locuri de munca, mai ales in perioada asta si asta a fost cam singura varianta. Nu stiu de unde sa incep!!! Cred ca am 1.000 de intrebari. Poate sunt fete care au mai lucrat si ma pot indruma si pe mine.
Practic de unde ar trebui sa incep ?
Practic de unde ar trebui sa incep ?