experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
jony111

Nu mai e valabilă interfața veche, au intrat bani pe paxum
lulu

De mai bina de un an fac transfer EFT in contul de euro la banca transilvania din contul de paxum .Azi pentru prima data am primit urmatorul mesaj :'Local bank transfer (EFT) Rejected', Unable to process the transaction, please instruct EFT RON.
Mai este cineva in situatia aceasta ? Multumesc frumos pentru eventualele reply-uri
Sara.delicious

Incearca de mai multe ori sau pune o suma mai mica o sa mearga am mai primit si ieri si acum 2 sau 3 luni
doar pe interfata veche nu dadea eroare
lulu

Sara.delicious;n44239 wrote: Incearca de mai multe ori sau pune o suma mai mica o sa mearga am mai primit si ieri si acum 2 sau 3 luni
doar pe interfata veche nu dadea eroare

Buna si mersi pentru reply .

Am discutat cu cei de la BT si cu cei de la paxum .Bt ul mi - a adus la cunostinta ca nu mai primesc transferuri de la DEK-CO LTD adica de la banca de tranzactie din uk de la care se primeau banii .Cei de la paxum mi-au confirmat ca sunt promlemele astea cu cei de la /bt pr EFT in contul de euro . Si ca sa incerc EFT pe cont de ROn ca se fac tranzactiile prin alta banca si ca nu ar trebui sa fie probleme . Doar ce am facut asta si voi vedea daca imi este aprobat sau mi se intorc banii in paxum account din nou .
In cazul in care nici RON EFt nu merge ... as avea nevoie de unele sfaturi in ceea ce priveste tranzactiile posibile prin alte banci de la ei . Daca este cineva care face EFT pe cont de EUR/RON cu alta banca as aprecia daca ar putea sa imi souna numele bancilor .
Stiu de varianta pe external card insa sunt limitari pe zi din cate stiu si as dori o varianta care sa ma lase sa imi transfer banii toti o data in contul bancar .Stiu ca ING-ul este banca care permite tranzactiile paxum insa nu stiu detalii . daca e vb de transfer pe external card sau transfer EFT

ps : acum 2-3 luni nu au fost probleme . Azi e prima data caci cei de la BT au schimbat anumite politici acum cateva zile

Va multumesc frumos
No avatar
Larisa21

Buna,

Se poate face transfer, de pe paxum, direct pe card BRD? A mai facut cineva la brd, direct transfer pe card?
Acum 1 an si ceva ...scria lumea pe net ca nu merge la brd.

Merci .
No avatar
deeasw

Sunt noua in domeniu si nu stiu ce metoda de plata sa aleg... paxum am auzit ca vine greu si in perioada cu virusul probabil si mai greu.. ma poate ajuta cineva va rog
No avatar
jony111

Alege paxum apoi deschide un cont la raffaisen si faci eft transfer pana vine cardul , e cea mai buna solutie
lulu

jony111;n44285 wrote:
Alege paxum apoi deschide un cont la raffaisen si faci eft transfer pana vine cardul , e cea mai buna solutie

Buna . ai idee daca raffaisen accepta euro eft sau numai cu Ron ? multumesc
No avatar
jony111

Daca saitul pe care lucrezi iti ofera posibilitatea de plata in euro atunci pe paxum poti gratis sa deschizi pe lângă contul de dolari și unu in euro la.multiple acconts este gratis , eft se face in moneda cardului nu stiu sa ti raspund poate iti.raspunde altcineva
No avatar
jony111

Eft din cate stiu eu se face numai in moneda locala
Scrie răspuns