experienta mea cu paxum recente
Si la mine a aparut acel 'aditional card'.Am intrat aici sa aflu.Daca ii scrie cineva lui Octav ,sa posteze aici ,va rog, sa nu ii trimitem zeci de mailuri cu aceeasi intrebare.Din cate stiu ,nu se poate sa aibe cineva 2 carduri identice(adica datele posesorului si aceeasi banca)
-
Cristina22
Eu am trimis un email către octav, mi-a raspuns cum ca, cardul este unul adițional celui pe care il avem deja (sepa), acum din ce am inteles la acest card nou Paxum este procesorul de plăti, fara a mai exista o alta banca. Octav spunea că nu este necesar sa il cer daca nu am nevoie de el, dar ma gândesc ca din moment ce este fara o terta parte, exista totuși posibilitatea ca in timp sa renunte la sepa. Simpla mea parere
Sara.delicious;n43871 wrote: Stie cineva la update aditional documents
ce sa uploadez proof addres si document addres parca
eu am.decat buletin nu am permis sau pasaport
ce se poate urca ...factura abonament ceva sau...
o factura pe care sa fie adresa si numele tau sau o hartie de la banca din tara natala unde la fel sa aiba adresa si numele tau
ce sa uploadez proof addres si document addres parca
eu am.decat buletin nu am permis sau pasaport
ce se poate urca ...factura abonament ceva sau...
o factura pe care sa fie adresa si numele tau sau o hartie de la banca din tara natala unde la fel sa aiba adresa si numele tau
- Sara.delicious
Cumpara ceva pe numele tau de la emag cu adresa ta.
sau factura telefon etc.
sau factura telefon etc.
Buna, aseara am fost anuntata , pe mail, ca de obicei, de o plata efectuata de catre site in paxum (bani confirmati de site ca au intrat in paxum).
Ei, in paxum, azi dimineata , nu se vad pe nicaieri.
Mai are cineva aceasta problema? Stiti ceva ? Multumesc.
Ei, in paxum, azi dimineata , nu se vad pe nicaieri.
Mai are cineva aceasta problema? Stiti ceva ? Multumesc.
- Sara.delicious
Asteapta cateva ore
de obicei la cb primesti ca au fost primiti si la cateva ore sau minute primesti al doilea email si au si intrat in paxum..
de obicei la cb primesti ca au fost primiti si la cateva ore sau minute primesti al doilea email si au si intrat in paxum..