experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Ann

Din ce am inteles vor verificarea adresei din buletin, fie ca e vorba de factura electricitate/telefon/extras bancar. Important este sa fie pe numele tau, si sa coincida cu adresa din buletin.
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
No avatar
jony111

La.mine a.mai aparut pe.langa cardul.sepa inca un card adițional pe care l as putea comanda la voi a apărut asa ceva in cont?
No avatar
Greta

Si la mine a aparut acel 'aditional card'.Am intrat aici sa aflu.Daca ii scrie cineva lui Octav ,sa posteze aici ,va rog, sa nu ii trimitem zeci de mailuri cu aceeasi intrebare.Din cate stiu ,nu se poate sa aibe cineva 2 carduri identice(adica datele posesorului si aceeasi banca)
ralucka

Stie cineva ce este unionpay prepaid card ? Apare la paxum apply ...
No avatar
Cristina22

Eu am trimis un email către octav, mi-a raspuns cum ca, cardul este unul adițional celui pe care il avem deja (sepa), acum din ce am inteles la acest card nou Paxum este procesorul de plăti, fara a mai exista o alta banca. Octav spunea că nu este necesar sa il cer daca nu am nevoie de el, dar ma gândesc ca din moment ce este fara o terta parte, exista totuși posibilitatea ca in timp sa renunte la sepa. Simpla mea parere
Baietzelu

Salut, va functioneaza paxum?
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
No avatar
Ella123

Sara.delicious;n43871 wrote: Stie cineva la update aditional documents
ce sa uploadez proof addres si document addres parca

eu am.decat buletin nu am permis sau pasaport

ce se poate urca ...factura abonament ceva sau...

o factura pe care sa fie adresa si numele tau sau o hartie de la banca din tara natala unde la fel sa aiba adresa si numele tau
Sara.delicious

Cumpara ceva pe numele tau de la emag cu adresa ta.
sau factura telefon etc.
No avatar
Larisa21

Buna, aseara am fost anuntata , pe mail, ca de obicei, de o plata efectuata de catre site in paxum (bani confirmati de site ca au intrat in paxum).
Ei, in paxum, azi dimineata , nu se vad pe nicaieri.

Mai are cineva aceasta problema? Stiti ceva ? Multumesc.
Sara.delicious

Asteapta cateva ore
de obicei la cb primesti ca au fost primiti si la cateva ore sau minute primesti al doilea email si au si intrat in paxum..
Scrie răspuns