Keke;n42707 wrote: Hey!luni au fost pb la plati si la retragere cu cardurile cosmo.Astazi aceeasi Pb cu cele de la EPayments,stiu sigur ca Eu am raportat asta support-ului.s-a rezolvat dar platile facute in perioada de “eroare “inca se proceseaza.Cred ca este ceva oarecum general....
La asta ma gandeam si eu, posibil ca MasterCard sa fie de vina. Oricum, e bine de stiut. Multumim Keke
experienta mea cu paxum recente
Buna! Am o problema.
Acum 2 zile, din greseala, am convertit pe cardul paxum, 100 de dolari in euro (89€).. Am vazut ca de acei bani nu ma pot atinge, nu ii pot scoate de pe card. As avea curiozitatea daca pot sa ii folosesc prin plata cu cardul sau daca exista vreo posibilitate de a-i scoate la ATM.
Astept un răspuns va rog! Mersi! :*
Acum 2 zile, din greseala, am convertit pe cardul paxum, 100 de dolari in euro (89€).. Am vazut ca de acei bani nu ma pot atinge, nu ii pot scoate de pe card. As avea curiozitatea daca pot sa ii folosesc prin plata cu cardul sau daca exista vreo posibilitate de a-i scoate la ATM.
Astept un răspuns va rog! Mersi! :*
-
Buna! Am si eu o intrebare, pana la urma la ce banca este cel mai bine sa scoatem banii? Ultimele doua dati am folosit BCR dar am pierdut cate 150 de lei la fiecare retragere. Aici am vazut pareri impartite.. chiar nu stiu de unde sa mai scot ..
-
Buna tuturor!
Am intampinat o problema. Am mers pe data de 1.10.2019 la bancomat la Banca Romaneasca sa scot suma de 2000 de lei. Am incercat sa fac retragerea iar bancomatul mi-a dat o eroare in prima faza iar retragerea a fost cu succes din a doua incercare. Acum cand am intrat pe cont am vazut ca am -307.64 ca si cum eu as fi scos suma de 2000 de lei de doua ori ceea ce nu s-a intamplat iar acum sunt disperata nu stiu ce sa fac. I s-a mai intamplat cuiva? Ce as putea face?
Pls daca ma poate ajuta cineva cu un sfat.
Multumesc!
Am intampinat o problema. Am mers pe data de 1.10.2019 la bancomat la Banca Romaneasca sa scot suma de 2000 de lei. Am incercat sa fac retragerea iar bancomatul mi-a dat o eroare in prima faza iar retragerea a fost cu succes din a doua incercare. Acum cand am intrat pe cont am vazut ca am -307.64 ca si cum eu as fi scos suma de 2000 de lei de doua ori ceea ce nu s-a intamplat iar acum sunt disperata nu stiu ce sa fac. I s-a mai intamplat cuiva? Ce as putea face?
Multumesc!
-
thinkpositive;n43070 wrote: Buna tuturor!
Multumesc!
poti da un mail lui octav@paxum.com si o sa te ajute cu siguranta , daca a fost o eroare de la ei.
Eu personal scot doar de la ING si nu am avut niciodata probleme cu paxum.
Multumesc!
poti da un mail lui octav@paxum.com si o sa te ajute cu siguranta , daca a fost o eroare de la ei.
Eu personal scot doar de la ING si nu am avut niciodata probleme cu paxum.
Aiurea la sume asa.mici nu da cu erori ce card ai utilizat monese sau paxum.sepa, ce suma ai avut initial inainte de tranzactie, si alta chestie naspa la -307 dolari sa primesti doar 2000 ron adica 3.258 lei dolarul in cazul in care suma.retrasa era 614$ ceva nu se pupa ori nu ne explici bine ori.nu înțelegi ce vezi acolo pune un printscrean si acopera idurile.tranzactiilor, au mai fost altfel.de pățani insa.sau rezolvat cu greu dupa ce sa luat legatura cu banca cardului emis
Baby;n43252 wrote: Buna, ma puteti ajuta cum sa fac transferul din contul paxum pe cardul paxum pe noua interfata ? Nu am mai folosit de ceva vreme si am vazut ca s a schimbat , multumesc
In partea de jos a paginii scrie cu litere mici,albe "switch back to classic view".Eu asa am reusit pana acum,nu nimeresc nici eu pe noua interfata.Poate te ajuta cu ceva!Succes!
In partea de jos a paginii scrie cu litere mici,albe "switch back to classic view".Eu asa am reusit pana acum,nu nimeresc nici eu pe noua interfata.Poate te ajuta cu ceva!Succes!
- Sara.delicious
Transfer money to external card daca e adaugat selectezi suma si dai send