experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Candy1

Cred ca ai putea sa recuperezi si cardul din bancomat, totusi, mai ales daca e pe numele tau. Du-te la ghiseu la banca si intreaba, o sa iti spune ce trebuie sa faci. E posibil sa iti ceara sa vorbesti cu cei de la paxum si sa ii contacteze ei.
No avatar
Jesica

Buna seara, am si eu o problema daca ma
poate ajuta cineva. Cum pot scoate banii daca ii am intr-un cont de paypal? Am citit pe net ca merge doar daca am card business visa in Ro. Ma poate ajuta cu informatii ? Sau daca este posibil sa ii transfer in paxum de pe paypal. Multumesc!
No avatar
Candy1

^Merg scosi in orice cont bancar din cate imi amintesc. Merg si pe card visa, dar e mai complicat. Mai bine ii scoti intr-un cont bancar, daca nu sunt foarte multi.
EllaM.

hey! A scos cineva azi bani de pe paxum?? mie nici sa mi verific soldul nu ma lasa... '' banca dvs nu a aprobat tranzactia''
No avatar
jony111

Da mai multe detali despre problema ta ca sa ti se poată raspunda corect
No avatar
Silviana

Bag ceva in paxumul lor..ca nu ii mai suport !!!dimineata am transferat banii si surpriza la boncamat nu mi da !!!pffffff dumnezeule asa!!!ăștia isi bat joc de noi !!!!!
No avatar
Chillyourheart

Merge foarte bine . Mie prin EFT duminica am facut request si marti dimineata ii aveam deja in cont ING. Nu vad de ce va tot plangeti , atata timp cat il folosesti corect funtioneaza perfect
Ann

Nici eu nu am putut plati azi la POS, deci cel mai prost ma simt cand imi declina cardul si stau si ma uit la vanzator. Comisionul il retrag, de parca ar fi in interesul meu.
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Ann

Daca citesti bine, fata spune ca nu a putut scoate banii, nu ca nu a putut face transferul. De cand te decizi tu cand sa se planga cineva? Du te si cerseste in alta parte, ca ne ai obosit TOTAL!
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
No avatar
Keke

Hey!luni au fost pb la plati si la retragere cu cardurile cosmo.Astazi aceeasi Pb cu cele de la EPayments,stiu sigur ca Eu am raportat asta support-ului.s-a rezolvat dar platile facute in perioada de “eroare “inca se proceseaza.Cred ca este ceva oarecum general....
Scrie răspuns