Eu personal nu am auzit nimic si nici nu am reusit sa dau de ei ( nici de ifr , nici de fc ) ...Mi-as dori sa fie adevarat si sa inceapa sa trimita ceva dar intrebarea mea este....unde ii va trimite daca ifr si-a inchis activitatea iar FC nu are alte date personale sau alte conturi in afara de cele inchise? Sincer mie mi se pare o vrajeala trasa de par din pacate
Are cineva bani de primit de la Choice Bank/FCP
Yvonne;n42455 wrote: A primit cineva banii de la Ifr? Pe pagina lor scrie ca au incetat activitatea in oct 2018, dar ca ultima plata procesata a fost in APRILIE 2019. E vrajeala sau chiar au trimis banii? Eu nu am primit nici un semn de la ei. Pe forumul lui ambercutie zic cateva persoane ca Choicepay au inceput sa trimita un procent din suma datorata. Mersi anticipat!
Eu personal nu am auzit nimic si nici nu am reusit sa dau de ei ( nici de ifr , nici de fc ) ...Mi-as dori sa fie adevarat si sa inceapa sa trimita ceva dar intrebarea mea este....unde ii va trimite daca ifr si-a inchis activitatea iar FC nu are alte date personale sau alte conturi in afara de cele inchise? Sincer mie mi se pare o vrajeala trasa de par din pacate