Are cineva bani de primit de la Choice Bank/FCP

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Buttercup

Ducesa;18489 wrote: Deci pana la urma de vina e banca FCP si nu site-urile?

Da. Dacă aveai bani de primit in acele zile, plățile au rămas blocate în FCP. Mai ales cine n-a apucat sa dea load pe card (pentru cei care nu au aveau load automat). Dar inclusiv oamenii care aveau ceva sume mai serioase, peste $5000, din ce am vazut.
Unele site-uri au primit sumele inapoi, altii nici n-au apucat să le trimită. Singurii de care am auzit ca sunt in pom cu plata respectiva ar fi Ifriends. Modelele zic ca nu au sumele in cont, deci nu are ce sa fie blocat. Iar site-ul zice ca ei nu stiu nimic, pentru că nu au primit nimic inapoi. Iresponsabil daca e sa ma întrebi pe mine. Ar fi trebuit să își asume aceste erori.
No avatar
Yvonne

Pt cele care lucreaza pe Ifriends am o intrebare: aveti incredere ca ei vor completa/trimite acel formular de restituire a fondurilor inghetzate in aprilie..sau trimiteti si voi, sa fiti sigure? Caci eu am vb cu madame msnager de la Ifr si au zis ca "se ocupa echipa". Mda..stim cu totii cat de competenti au fost in ceea ce priveste update urile referitoare la pb asta. Am o temere ca vor zice ca da, au trimis etc..pt ca apoi sa invoce nush c motiv ca nu le-au dat banii, si noi sa ramanem cu paguba🙄😲.
No avatar
Yvonne

Pentru cele care asteapta de la Ifr banii din aprilie (acel transfer frozen inainte sa cada FCP ul): voi trimiteti acel formular de restituire al banilor sau ii lasati doar pe cei de la Ifr? Am vb cu madame Peggy, si a zis ca "se ocupa echipa". Mda..stim cat a fost de competenta echipa in ceea ce priveste pb asta so far. Am un stress ca vor lasa sa treaca termenul limita de 28 august..pt a invoca cine stie ce motiv, iar noi sa ramanem cu paguba🤔😲
No avatar
Blondy

Buna fetelor...Tocmai ce am vorbit cu cei de la "live support". Mie mi-au spus ca nu stiu nimic despre nici un formular de restituire sau ceva si ca inca nu stiu nimic nou fata de ceea ce stiau si acum 3 luni :((
No avatar
Buttercup

Blondy;20624 wrote: Buna fetelor...Tocmai ce am vorbit cu cei de la "live support". Mie mi-au spus ca nu stiu nimic despre nici un formular de restituire sau ceva si ca inca nu stiu nimic nou fata de ceea ce stiau si acum 3 luni :((

Cei de la suport nu stiu nimic pentru că nu FCP/Payoneer se ocupa de aceste restituiri. Banii nu v-au rămas blocați la ei, ci la banca (Choice Bank). De asta formularul trebuia depus direct la reprezentantul băncii. Choice Bank a intrat în lichidităte, deci mai departe este strict problema lor.

FCP nu mai exista pentru ca ei colaborau doar cu Choice Bank (e greu sa găsești o bancă internațională care sa fie cool cu bani din activități adult) si erau o ramură aproape strict pentru chat (va aduceți aminte când ați făcut tranziția). Payoneer inca exista pentru că ei se ocupa aproape exclusiv de clienti non-adult si au găsit alte parteneriate.

Asa ca nu mai cereți ajutorul la suportul FCP, ca ei nu stiu nimic, nu sunt in Belize si nu lucrează la banca pentru a avea detalii despre rambursarea banilor. Ei sunt fix un jeg de firma care a stiut despre această situație cu luni de zile înainte si n-au binevoit sa iti anunte clientii.
Din nou, detalii găsiți în linkul pe care l-am pus mai jos. Jesse este la curent cu tot pentru că ea a rămas cu o parte din bani blocați, banii firmei (deține un site indepdent de chat). Asa ca e persoana in masura sa spuna ce si cum.
No avatar
Blondy

Iata ca au trecut x luni de cand tot vb aici despre plata de la Fc. Ifriends s-a inchis si **** bani. Sunt mai mult ca sigura ca toate va vrei banutii si singua noastra sansa ar mai fi acum sa zicem ceva.Deja life suport nu mai exista , la tel nu mai raspund....eu le-am scris deja pe pag de twt. Are cineva alte idei?
No avatar
Larisa21

Blondy;22010 wrote: Iata ca au trecut x luni de cand tot vb aici despre plata de la Fc. Ifriends s-a inchis si **** bani. Sunt mai mult ca sigura ca toate va vrei banutii si singua noastra sansa ar mai fi acum sa zicem ceva.Deja life suport nu mai exista , la tel nu mai raspund....eu le-am scris deja pe pag de twt. Are cineva alte idei?

Buna,

Mai incearca, live support inca le mai merge la ifriends, dar nu tot timpul. Nu stiu care I treaba la ei, dc vor face demersuri.
Alte siteuri insa au anuntat modelele, ca ei fac demersuri, dar ca si modelul (desi nu se stie sigur daca si aceasta), ar tb sa completeze acest formular.

http://www.choicebanklimitedinliquidation.com/en/wp-content/uploads/2018/08/Claim-Form-4-Unsecured-Prepaid-Cardholder.pdf.The amount of your claim (the Account Balance)

Cititi si aici
http://www.choicebanklimitedinliquidation.com/en/faq

Acest formular se trimite pana la 29.10
No avatar
Blondy

Am reusit intr-un final sa dau de ei pe twitter...Raspunsul a fost acelasi ca de obicei :
"FCP - we are still in the claims process w their bank. Once they have sent us back the money, we will pay it out to you.
Reserves will be paid out week to week as normal on their normal release schedule."
No avatar
Buttercup

Blondy;22010 wrote: Iata ca au trecut x luni de cand tot vb aici despre plata de la Fc. Ifriends s-a inchis si **** bani. Sunt mai mult ca sigura ca toate va vrei banutii si singua noastra sansa ar mai fi acum sa zicem ceva.Deja life suport nu mai exista , la tel nu mai raspund....eu le-am scris deja pe pag de twt. Are cineva alte idei?

Cu parere de rau, umbla vorba in "targ" ca fix asta e motivul pentru care ifriends s-a inchis, nu ce au menționat ei despre net neutrality (Fosta/Sesta act, semnat în 2018). Dacă ar fi acest motiv, alte site-uri ar fi trebuit să se închidă, dar nu au făcut-o, doar au pus extra disclaimere in regulamentul pentru modele (fără contact cu userii care poate duce la schimb de bani in viața reala din care sa rezulte favoruri sexuale). Sunt sigura ca multe site-uri au ajustat politica, cel putin Streamate, Adult Work si Bonga au facut-o in ultimele luni.

Altfel spus, ifriends nu o ducea prea bine inainte sa pice FCP, doar ca in acel moment au pierdut mare o suma mare de incasari si nu mai aveau cum sa o recupereze.
E trist, într-adevăr. Sper totusi sa va primiti banii înapoi, deși pare tot mai departe această posibilitate.
No avatar
Yvonne

A primit cineva banii de la Ifr? Pe pagina lor scrie ca au incetat activitatea in oct 2018, dar ca ultima plata procesata a fost in APRILIE 2019. E vrajeala sau chiar au trimis banii? Eu nu am primit nici un semn de la ei. Pe forumul lui ambercutie zic cateva persoane ca Choicepay au inceput sa trimita un procent din suma datorata. Mersi anticipat!
Scrie răspuns