videochat de acasa sau de la studio?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Anda M

Reny113;n42273 wrote: Hello! Referitor la modelele care nu stiu un bob de limba engleza... daca citesti pe site-ul celui mai bun studio din Iasi, vei vedea ca se ofera cursuri de limba engleza si suport la orice ora cu cele mai bune fete traineri, programul flexibil si bneinteles discretia oferita, chiar este necesar sa te stii in siguranta si unde poti sigura ca Romana este blocata pe site-uri, nu credeti asta ? Deci da, as alege sa lucrez in studio :) Spor sa aveti! Pupicei!

Total de acord cu tine, Reny..discretia si confidentialitatea chiar sunt aspectele cele mai importante pentru mine, daca aleg sa colaborez cu un studio, as vrea sa am siguranta ca someone has my back...
O zi de luni incantatoare va doresc! pupici
Studio 20

Anda M;n42304 wrote:

Hey, interesante statistici, dar sunt curioasa care este statusul modelelor care au aceste incasari- de cat timp colaboreaza cu studioul dumneavoastra? Si acele sume reprezinta venitul total al modelului sau se imparte? Cam la ce sume ar putea sa se astepte un model incepator in primele 2 luni (partea ei, nu per total) ..

Si doar ca perere personala, cum ramane cu confidentialitatea in situatia in care numele modelelor au ramas vizibile in imagini?:S

Multumim Anda.

Sunt modele si mai experimentate, si mai noi (unele au chiar mai putin de 3 luni). Este venitul total, din care modelul primeste pana la 65%. O medie pe primele 3 luni ar fi 2000$ luna 1, 4000$ luna 2, 6000$ luna 3 (total incasari, nu doar partea modelului). Cred ca ai vrut sa spui nickname, numele modelului nu este nicaieri vizibil. Si cati bani faci ca model, pe orice site, poate calcula oricine cu aproximatie, timpul de privat fiind disponibil pe multiple situri (vezi maohai.com). Legat de celalalt comentariu, asta cu blocarea IP-urilor de RO este o poveste frumoasa, daca suntem sinceri spunem si ca 90% din copiii de 14 ani deja stiu sa foloseasca un VPN.
First Global Live Chat Studio Network & Franchise
Charm Group

Anda M;n42066 wrote: Buna fetelor!
Sunt noua pe aici, dar indraznesc sa va cer o parere. Ma tenteaza tot mai mult ideea de a face videochat, insa nu prea stiu cum sa incep, de acasa sau de la un studio? Mentionez ca am 21 de ani si niciun fel de experienta in domeniu...Ce recomandari aveti pentru mine?
Va multumesc din sufletel ! Pupici si aveti grija la canicula..

Buna, Anda!

Pe langa ceea ce colegii nostri de la alte studiouri ti-au scris deja, o sa-ti enumar si eu cateva avantaje pentru a lucra din studio, chiar daca poate parea subiectiv. :)

- Costurile amenajarii spatiului de munca sunt suportate de catre studio, precum si costurile de intretinere.
- Cadrul legal al desfasurarii activitatii de model
- Atmosfera si conditiile de lucru
- Training dedicat, asistenta tehnica 24/24
- Foto-Video profesionale
- Sistem variat de bonusuri, dar si concursuri organizate periodic.

Eu cred cele de mai sus sunt valabile pentru toate studiourile *mari.

In alta ordine de idei si asa cum iti povesteau si colegii de la 20, si noua ni s-a demonstrat in repetate randuri faptul ca venitul unui model Charm este cel putin dublu fata de cel al unui model independent.

* Brutally honest, un model incepator poate castiga... 500$, in prima perioada, dar poate castiga si 5.000$ in prima perioada. De ce diferenta asta? Depinde foarte mult de model, de cat de bine stie limba engleza, de cat de comunicativa este, de cat de dezinvolta este, de cat de receptiva este la sfaturile trainerilor si, desigur, si de echipa pe care o are in spate. :-)

#WeCreateTopModels

[ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"large","title":"Charm Studio.jpg","data-attachmentid":42324}[/ATTACH]

[ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","title":"Charm Studio.jpg","data-attachmentid":42325}[/ATTACH]

[ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","title":"Charm Studio.jpg","data-attachmentid":42326}[/ATTACH]

[ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","title":"Charm Studio.jpg","data-attachmentid":42327}[/ATTACH]

[ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","title":"Charm Studio.jpg","data-attachmentid":42328}[/ATTACH]

[ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","title":"Charm Studio.jpg","data-attachmentid":42329}[/ATTACH]

[ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","title":"Charm Studio.jpg","data-attachmentid":42330}[/ATTACH]

[ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","title":"Charm Studio.jpg","data-attachmentid":42331}[/ATTACH]

[ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","title":"Charm Studio.jpg","data-attachmentid":42332}[/ATTACH]

Attached files
Charm Group - The Heart Of LiveChat - Charm Studios
No avatar
Anda M

Charm Group;n42323 wrote:

Buna, Anda!

Pe langa ceea ce colegii nostri de la alte studiouri ti-au scris deja, o sa-ti enumar si eu cateva avantaje pentru a lucra din studio, chiar daca poate parea subiectiv. :)

- Costurile amenajarii spatiului de munca sunt suportate de catre studio, precum si costurile de intretinere.
- Cadrul legal al desfasurarii activitatii de model
- Atmosfera si conditiile de lucru
- Training dedicat, asistenta tehnica 24/24
- Foto-Video profesionale
- Sistem variat de bonusuri, dar si concursuri organizate periodic.

Eu cred cele de mai sus sunt valabile pentru toate studiourile *mari.

In alta ordine de idei si asa cum iti povesteau si colegii de la 20, si noua ni s-a demonstrat in repetate randuri faptul ca venitul unui model Charm este cel putin dublu fata de cel al unui model independent.

* Brutally honest, un model incepator poate castiga... 500$, in prima perioada, dar poate castiga si 5.000$ in prima perioada. De ce diferenta asta? Depinde foarte mult de model, de cat de bine stie limba engleza, de cat de comunicativa este, de cat de dezinvolta este, de cat de receptiva este la sfaturile trainerilor si, desigur, si de echipa pe care o are in spate. :-)

#WeCreateTopModels

Multumesc pentru toate informatiile pe care le-ati impartasit cu mine.
Ma tot uit la incasarile modelelor si ma minunez, mi-ar placea sa ajung si eu acolo..si cred ca o sa-i dau o sansa colaborarii cu un studio, wish me luck ! Macar sa trec de interviuri hahaha..
P.S Am observat ca ati ascuns si nickname-urile fetelor
O zi memorabila va doresc si spor!
No avatar
Mihaela.B

Battle intre studio-uri, sa inceapa distractia! *grab_popcorn*
Charm Group

Mihaela.B;n42341 wrote: Battle intre studio-uri, sa inceapa distractia! *grab_popcorn*

Mihaela, nu este nici un battle, ba chiar din contra. Atat noi, cat si Studio 20 suntem Jasmin Certified. Atat noi, cat si Studio 20 avem in Echipa modele care se afla in permanenta in Top 3 Jasmin, overall*. Iar print screenurile de mai sus au venit tocmai pentru a intari cele spuse de catre echipa 20.
Cu alte cuvinte, un model din 1.000 care lucreaza de acasa ajunge sa faca 10.000$, dar 1 din 5 modele muncitoare care lucreaza de la studio ajunge la incasari de peste 10.000$. :)
It depends on you daca vrei sa ai o sansa din 10 sau 1 sansa din 1.000! :)

*PS: acum, in Top 3 Jasmin primele doua locuri sunt ocupate de catre modelele Charm.
#WeCreateTopModels
No avatar
Candy1

Respectele mele pentru studio20. Ați pus statistici reale care pot fi verificate ușor pe site-uri gen livejasminer. Chiar dacă unele din fete au avut zile excepționale în principal datorita promoției de pe Jasmin și in 2 zile normale nu ar atinge sumele alea.
În schimb cu Charm e alta poveste. Din întâmplare am recunoscut-o pe a doua fata, Annastasia. In zilele alea doua pe care le-ați postat a avut 5 ore de privat. Dacă ne uitam la screen urile postate de studio 20, Arika, cea care a făcut 3000 de dolari, a avut în zilele alea doua 18 ore de privat, și lucrează pe același preț cu Annastasia. Pentru a ajunge la suma aia Annastasia trebuia sa primească tipuri de 7000 de credite, ceea ce 99,9% nu s-a întâmplat. Sunt convinsa de asta nu numai pentru ca știu cât de improbabil e sa primești tipurile astea în doua zile, dar și pentru ca ma mai uit, din curiozitate, la anumite modele aproape în fiecare zi, printre care se numără și ea, și as fi văzut ca ar fi avut un king of the room cu foarte multe credite, ceea ce nu s a întâmplat. Suma aia de 4700 e făcută pe toată perioada, ceea ce e impresionant, dar nu schimba cu nimic faptul ca poza aia e editata sa para ca au fost făcuți în 2 zile.
Sunt aproape sigura ca postul asta o sa fie șters și contul banat, dar ce rost ar avea sa ma abțin și sa rămân membra unui forum în care dacă critici cu ceva un studio ți se șterge contul?
Charm Group

Candy1;n42346 wrote: Respectele mele pentru studio20. Ați pus statistici reale care pot fi verificate ușor pe site-uri gen livejasminer. Chiar dacă unele din fete au avut zile excepționale în principal datorita promoției de pe Jasmin și in 2 zile normale nu ar atinge sumele alea.
În schimb cu Charm e alta poveste. Din întâmplare am recunoscut-o pe a doua fata, Annastasia. In zilele alea doua pe care le-ați postat a avut 5 ore de privat. Dacă ne uitam la screen urile postate de studio 20, Arika, cea care a făcut 3000 de dolari, a avut în zilele alea doua 18 ore de privat, și lucrează pe același preț cu Annastasia. Pentru a ajunge la suma aia Annastasia trebuia sa primească tipuri de 7000 de credite, ceea ce 99,9% nu s-a întâmplat. Sunt convinsa de asta nu numai pentru ca știu cât de improbabil e sa primești tipurile astea în doua zile, dar și pentru ca ma mai uit, din curiozitate, la anumite modele aproape în fiecare zi, printre care se numără și ea, și as fi văzut ca ar fi avut un king of the room cu foarte multe credite, ceea ce nu s a întâmplat. Suma aia de 4700 e făcută pe toată perioada, ceea ce e impresionant, dar nu schimba cu nimic faptul ca poza aia e editata sa para ca au fost făcuți în 2 zile.
Sunt aproape sigura ca postul asta o sa fie șters și contul banat, dar ce rost ar avea sa ma abțin și sa rămân membra unui forum în care dacă critici cu ceva un studio ți se șterge contul?

Candy1, tocmai din acest motiv am blurat nickname-urile fetelor. Ca sa nu apara oameni mai catolici decat Papa, asa cum esti si tu. Tinem la confidentialitatea modelelor noastre, asa ca ni s-a parut normal sa le protejam identitatea.

Pe de alta parte, strict referindu-ne la ceea ce tu afirmi, si afirmi in necunostinta de cauza, ai mai jos dovada. In plus, ti-am atasat inca un print cu Top3 Jasmin de perioada care tocmai s-a incheiat. Primele doua locuri sunt ocupate de catre modelele Charm, te rugam sa verifici si aceasta informatie si sa ne spui daca este veridica.

Iar pentru o si mai mare dovada de transparenta, te asteptam oricand in vizita la Charm pentru a te convinge singur/singura.

P.S.: in zilele respective are 6h de privat si a facut 1.255$. Te ajutam noi cu matematica: asta ar insemna 3,48$/minut. Ea are 2,99$/minut. Uiti de cam2cam si two way audio. Ups!
P.P.S: Ce ai facut mai sus este calomnios si nu este frumos! :)

#WeCreateTopModels
#HatersGonnaHate

[ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"large","title":"we create top models.jpg","data-attachmentid":42373}[/ATTACH]

[ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"large","title":"Jasmin Top.jpg","data-attachmentid":42374}[/ATTACH]

Attached files
No avatar
Anda M

Hey, mai am si eu o curiozitate in legatura cu aceste modele de top: daca acelea sunt incasarile dintr-o singura zi, cam ce castiguri lunare au aceste fete? Si de cat timp colaboreaza cu studioul dumneavoastra?
Banuiesc ca aceste conturi au fost crescute de-a lungul timpului si nu sunt chiar modele incepatoare...Intreb pentru ca as dori sa mi fac o idee si despre cat de eficient este sistemul de training si in cat timp da rezultate.

Multumesc anticipat si va doresc tuturor o zi de luni super productiva!
AyleeBloom

Buna! Eu una iti recomand de la studio. Am incercat si acasa insa intervin mai multe probleme: in primul rand tehnice si nu are cine sa ma ajute, apoi distractiile: tv, telefon, lene, si nu reuseam sa ma tin de program si pierdeam mult. Aici macar sta cineva si ma ajuta si trage putin de mine. Sunt super multumita de cat am reusit sa castig aici fata de putinul pe care il faceam de acasa. Ca sa nu mai zic diferenta de calitate la tehnologia folosita de mine si cea de la studio...
Scrie răspuns