Anda M;n42066 wrote: Buna fetelor!
Sunt noua pe aici, dar indraznesc sa va cer o parere. Ma tenteaza tot mai mult ideea de a face videochat, insa nu prea stiu cum sa incep, de acasa sau de la un studio? Mentionez ca am 21 de ani si niciun fel de experienta in domeniu...Ce recomandari aveti pentru mine?
Va multumesc din sufletel ! Pupici si aveti grija la canicula..
Buna, Anda!
Pe langa ceea ce colegii nostri de la alte studiouri ti-au scris deja, o sa-ti enumar si eu cateva avantaje pentru a lucra din studio, chiar daca poate parea subiectiv.
- Costurile amenajarii spatiului de munca sunt suportate de catre studio, precum si costurile de intretinere.
- Cadrul legal al desfasurarii activitatii de model
- Atmosfera si conditiile de lucru
- Training dedicat, asistenta tehnica 24/24
- Foto-Video profesionale
- Sistem variat de bonusuri, dar si concursuri organizate periodic.
Eu cred cele de mai sus sunt valabile pentru toate studiourile *mari.
In alta ordine de idei si asa cum iti povesteau si colegii de la 20, si noua ni s-a demonstrat in repetate randuri faptul ca venitul unui model Charm este cel putin dublu fata de cel al unui model independent.
* Brutally honest, un model incepator poate castiga... 500$, in prima perioada, dar poate castiga si 5.000$ in prima perioada. De ce diferenta asta? Depinde foarte mult de model, de cat de bine stie limba engleza, de cat de comunicativa este, de cat de dezinvolta este, de cat de receptiva este la sfaturile trainerilor si, desigur, si de echipa pe care o are in spate.
#WeCreateTopModels
[ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"large","title":"Charm Studio.jpg","data-attachmentid":42324}[/ATTACH]
[ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","title":"Charm Studio.jpg","data-attachmentid":42325}[/ATTACH]
[ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","title":"Charm Studio.jpg","data-attachmentid":42326}[/ATTACH]
[ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","title":"Charm Studio.jpg","data-attachmentid":42327}[/ATTACH]
[ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","title":"Charm Studio.jpg","data-attachmentid":42328}[/ATTACH]
[ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","title":"Charm Studio.jpg","data-attachmentid":42329}[/ATTACH]
[ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","title":"Charm Studio.jpg","data-attachmentid":42330}[/ATTACH]
[ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","title":"Charm Studio.jpg","data-attachmentid":42331}[/ATTACH]
[ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","title":"Charm Studio.jpg","data-attachmentid":42332}[/ATTACH]
Attached files