videochat de acasa sau de la studio?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
EvellineClaire

si eu am avut aceeasi problema. nu stiam ce sa fac si am inceput sa fac de acasa dar imi era greu sa ma tin de un program. Acum lucrez la un studio si este mult mai bine. Am mai mult trafic iar cei de la suport ma ajuta super mult. Cred ca cea mai buna alegere este sa incepi intr un studio.
No avatar
Chillyourheart

Interesant cum apar conturi noi care incurajeaza fetele sa mearga la studio sa lucreze. asta cu suportul tehnic e deja istorie nu mai e un impediment in a avea echipamente performate si a lucra de acasa iar chestiile legate de setari sunt la tot pasul le poti gasii fie pe net fie de la persoane care cunosc nu e un motiv de a merge la cine stie ce studio. tot ce conteaza e ca modelul sa isi dea interesul .

intrebarea e de ce nu postati incasari si cu modelele care au incasari mai mici. va laudati doar cu cele care au incasari bunicele.
Charm Group

Anda M;n42384 wrote: Hey, mai am si eu o curiozitate in legatura cu aceste modele de top: daca acelea sunt incasarile dintr-o singura zi, cam ce castiguri lunare au aceste fete? Si de cat timp colaboreaza cu studioul dumneavoastra?
Banuiesc ca aceste conturi au fost crescute de-a lungul timpului si nu sunt chiar modele incepatoare...Intreb pentru ca as dori sa mi fac o idee si despre cat de eficient este sistemul de training si in cat timp da rezultate.

Multumesc anticipat si va doresc tuturor o zi de luni super productiva!

Hei, Anda! Referitor la castigurile totale dintr-o perioada (2 saptamani, nu o luna), o sa-ti raspund referindu-ma si la printurile de mai sus. Ele au castigat intre 12.000 si 28.000$ fiecare. In general, incasarile unui model care lucreaza de mai mult de un an la noi la noi depasesc 10.000$.

Nu numai sistemul de training genereaza aceste rezultate. Desigur ca si acesta este o componenta importanta, dar este doar o parte a unui intreg.

Cat despre „in cat timp da rezultate”, e ca invatarea unui lucru nou: unii il inteleg mai rapid, altii mai incet. Depinde si de cat de motivat este modelul, insa te asigur ca din partea noastra implicarea este aceeasi pentru fiecare model in parte. Pe de alta parte, rezultatele frumoase apar, ca in orice job, dupa 2-3 luni de colaborare.

O zi frumoasa tuturor!
Charm Group - The Heart Of LiveChat - Charm Studios
No avatar
Anda M

EvellineClaire;n42398 wrote: si eu am avut aceeasi problema. nu stiam ce sa fac si am inceput sa fac de acasa dar imi era greu sa ma tin de un program. Acum lucrez la un studio si este mult mai bine. Am mai mult trafic iar cei de la suport ma ajuta super mult. Cred ca cea mai buna alegere este sa incepi intr un studio.

Hey, EvellineClaire!
Fix la asta ma gandeam si eu in legatura cu lucrul de acasa, ca e posibil sa "ma fure peisajul" si sa am un program dezorganizat...Ma gandesc ca de la studio ar fi mai ok pe partea asta de disciplina, dar tot nu stiu inca daca as putea sa ma impac cu ideea impartirii castigului..Si nu m-am gandit ca ar putea fi o diferenta de trafic intre un cont de studio si unul de model independent, de ce difera daca site-ul este acelasi?
Si ai putea sa-mi spui si mie cu ce studio colaborezi?

O vineri super productiva va doresc!
Adania

Personal, recomand sa lucrezi de la studio. Macar separi viata personala de cea profesionala, nu iti expui viata familiala, pentru mine conteaza intimitatea caminului, vreau ca acasa sa fie numai acasa. Plus ca la Studio poti sa interactionezi cu alte modele si sa discuti cu ele, sa le ceri un sfat, iar personalul de la Studio te indruma, parerea mea!
NikyJonnes

Recomand ca si incepatoare sa lucrezi la un studio. Ca iti place sau nu perioada petrecuta acolo, ai conditiile necesare sa te dezvolti ca si model. Nu iti place la studio, macar cand termini si te decizi sa pleci de la studio, ai dobandit cunostintele necesare sa fii un model de succes. Sper ca te ajuta.
No avatar
Anda M

Adania;n42435 wrote: Personal, recomand sa lucrezi de la studio. Macar separi viata personala de cea profesionala, nu iti expui viata familiala, pentru mine conteaza intimitatea caminului, vreau ca acasa sa fie numai acasa. Plus ca la Studio poti sa interactionezi cu alte modele si sa discuti cu ele, sa le ceri un sfat, iar personalul de la Studio te indruma, parerea mea!

Multumesc, fetelor!

Va doresc o zi de vineri de vis!
Scrie răspuns