videochat de acasa sau de la studio?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Studio 20

Interesante afirmatia ta Chillyourheart hai sa o analizam un pic:

"din numarul total de modele care fac chat si sunt in top, sunt mult mai multe cele care fac de acasa decat din studio" - in ultimele 6 luni/12 perioade, care modele din top 3 incasari LiveJasmin (ca sunt publice primele 3m, de asta le iau ca reper) lucreaza de la acasa?
First Global Live Chat Studio Network & Franchise
No avatar
Chillyourheart

Studio 20;n42210 wrote: Interesante afirmatia ta Chillyourheart hai sa o analizam un pic:

"din numarul total de modele care fac chat si sunt in top, sunt mult mai multe cele care fac de acasa decat din studio" - in ultimele 6 luni/12 perioade, care modele din top 3 incasari LiveJasmin (ca sunt publice primele 3m, de asta le iau ca reper) lucreaza de la acasa?

nu vorbesc strict de jasmin cum nu vorbesc nici strict de studio20 ci de studiouri in general , sa nu fim subiectivi , cunosc si foste modele de top de la studio20 care au plecat cu gust amar de la voi asa ca cel mai bine sa nu intram in detalii

nu ma refer nici la modelele voastre de top pe care le numeri pe degete indiferent de perioada. de ce nu vorbiti si de fetele mediocre de la voi din studio daca vreti sa fi-ti corecti.

nu cred ca ar fi frumos sa dau nume de modele dar categoric cele care lucreaza de acasa sunt mult mai multe si cu incasari mult mai mari decat cele de la orice studio.
Studio 20

Chillyourheart;n42225 wrote:

nu vorbesc strict de jasmin cum nu vorbesc nici strict de studio20 ci de studiouri in general , sa nu fim subiectivi , cunosc si foste modele de top de la studio20 care au plecat cu gust amar de la voi asa ca cel mai bine sa nu intram in detalii

nu ma refer nici la modelele voastre de top pe care le numeri pe degete indiferent de perioada. de ce nu vorbiti si de fetele mediocre de la voi din studio daca vreti sa fi-ti corecti.

nu cred ca ar fi frumos sa dau nume de modele dar categoric cele care lucreaza de acasa sunt mult mai multe si cu incasari mult mai mari decat cele de la orice studio.

Pai ce facem acum, spunem ceva si apoi schimbam discutia cand trebuie sa ne sustinem afirmatia? Adica mintim si apoi o dam la intors?

Sa recapitulam:

- noi am spus ca "venitul mediu lunar al unui model Studio20 lucrand pe Jasmin exclusiv este de aproape 3 ori mai mare fata de veniturile unul model independent lucrand pe acelasi site"
- tu ne-ai raspuns ca NU este adevarat ca "din numarul total de modele care fac chat si sunt in top, sunt mult mai multe cele care fac de acasa decat din studio"
- si cand te-am rugat sa iti sustii afirmatia totul s-a intors la "nu vorbesc strict de jasmin cum nu vorbesc nici strict de studio20"

Nu e frumos ...
kendrastudio

Anda M;n42066 wrote: Buna fetelor!
Sunt noua pe aici, dar indraznesc sa va cer o parere. Ma tenteaza tot mai mult ideea de a face videochat, insa nu prea stiu cum sa incep, de acasa sau de la un studio? Mentionez ca am 21 de ani si niciun fel de experienta in domeniu...Ce recomandari aveti pentru mine?
Va multumesc din sufletel ! Pupici si aveti grija la canicula..

Buna Anda,

Atunci cand lucrezi in cadrul unui studio ai parte de mai multe avantaje. In primul rand, ai parte de training si ajutor 24/7, suport tehnic (oameni dedicati care iti vor realiza contul de model in mod profesional si te vor ajuta cu orice problema tehnica intalnita), echipament performant (servere, camere, calculatoare, lumini), un design modern in camera care sa te diferentieze de alte modele de pe site, reduceri la outfituri, make-up, sedinte foto profesionale, bonusuri si imprumuturi.
No avatar
Candy1

Studio 20;n42197 wrote:
- venitul mediu lunar al unui model Studio20 lucrand pe Jasmin exclusiv este de aproape 3 ori mai mare fata de veniturile unul model independent lucrand pe acelasi site
- durata medie pe care un model o lucreaza constant in industrie este cu peste 70% mai mare pentru cele care lucreaza impreuna cu noi in studio, fata de cele care lucreaza acasa
- in ultimii 3 ani, am acceptat cateva solicitari serios motivate si am oferit pentru 10 modele posibilitatea de a lucra de acasa, pe acelasi cont pe care lucrasera mai multi ani din studio; 7 dintre ele s-au intors in studio dupa mai putin de 6 luni, 1 dupa aproximativ un an, 1 s-a lasat, doar una inca mai lucreaza de acasa, venitul fiind un pic mai mic decat in studio

Cu alta ocazie, analizam si de ce oamenii performeaza mai bine in echipa decat singuri :)

Statisticile astea nu inseamna nimic. Puteau sa faca modelele de la studio 20 si de 5 ori mai mult, tot era egal cu 0. Problema e ca pe jasmin nu sunt doar modele independente care vor si pot sa faca performanta. Sunt fete care lucreaza doar 2-3 ore pe noapte, cat sa se intretina in facultate, sunt fete care lucreaza pe jasmin si pe alte 5 site'uri in acelasi timp si spera sa ciupeasca ceva doar, sunt femei trecute de o varsta sau obeze care nu ar putea sa lucreze intr-un studio dar probabil fac bani cat sa aiba ce sa manance, sunt modele care nu vorbesc bob de engleza si asa mai departe.
Comparatie trebuie facuta intre fete care indeplinesc toate conditiile necesare pentru a lucra intr-un studio, dar aleg sa o faca de acasa.
Avand in vedere toate tipurile de modele independente pe care le-am mentionat mai sus, plus altele care exista, mi se pare chiar un lucru pozitiv ca, in general, modelele independente fac doar de 1.5 ori mai putini bani(nu cred ca intereseaza/incalzeste pe nimeni partea pe care o primeste studioul) decat cele de la studio.
Studio 20

Candy1;n42266 wrote:

Statisticile astea nu inseamna nimic. Puteau sa faca modelele de la studio 20 si de 5 ori mai mult, tot era egal cu 0. Problema e ca pe jasmin nu sunt doar modele independente care vor si pot sa faca performanta. Sunt fete care lucreaza doar 2-3 ore pe noapte, cat sa se intretina in facultate, sunt fete care lucreaza pe jasmin si pe alte 5 site'uri in acelasi timp si spera sa ciupeasca ceva doar, sunt femei trecute de o varsta sau obeze care nu ar putea sa lucreze intr-un studio dar probabil fac bani cat sa aiba ce sa manance, sunt modele care nu vorbesc bob de engleza si asa mai departe.
Comparatie trebuie facuta intre fete care indeplinesc toate conditiile necesare pentru a lucra intr-un studio, dar aleg sa o faca de acasa.
Avand in vedere toate tipurile de modele independente pe care le-am mentionat mai sus, plus altele care exista, mi se pare chiar un lucru pozitiv ca, in general, modelele independente fac doar de 1.5 ori mai putini bani(nu cred ca intereseaza/incalzeste pe nimeni partea pe care o primeste studioul) decat cele de la studio.

Ai dreptate, vointa si focusul sunt de fapt principalele probleme ale lucrului de acasa (in orice domeniu). Inca 1,5 este me degraba un 2, modelele Studio20 au, cu bonusuri, spre 65% comision.
Reny113

Hello! Referitor la modelele care nu stiu un bob de limba engleza... daca citesti pe site-ul celui mai bun studio din Iasi, vei vedea ca se ofera cursuri de limba engleza si suport la orice ora cu cele mai bune fete traineri, programul flexibil si bneinteles discretia oferita, chiar este necesar sa te stii in siguranta si unde poti sigura ca Romana este blocata pe site-uri, nu credeti asta ? Deci da, as alege sa lucrez in studio :) Spor sa aveti! Pupicei!
Studio 20

Cat despre incasari ... ne-am gandit sa va oferim cateva exemple, toate din saptamana care se incheie astazi, ca sa fie de actualitate:

[ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","title":"Screenshot 2019-07-14 at 19.30.45.png","data-attachmentid":42275}[/ATTACH]
[ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","title":"Screenshot 2019-07-14 at 19.28.26.png","data-attachmentid":42276}[/ATTACH]
[ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","title":"Screenshot 2019-07-14 at 19.20.08.png","data-attachmentid":42278}[/ATTACH]
[ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","title":"Screenshot 2019-07-14 at 12.09.32.png","data-attachmentid":42280}[/ATTACH]
[ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","title":"Screenshot 2019-07-14 at 12.07.48.png","data-attachmentid":42281}[/ATTACH]
[ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","title":"Screenshot 2019-07-14 at 12.01.51.png","data-attachmentid":42283}[/ATTACH]

[ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","title":"Screenshot 2019-07-14 at 11.58.23.png","data-attachmentid":42285}[/ATTACH]

[ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","title":"Screenshot 2019-07-14 at 11.53.57.png","data-attachmentid":42287}[/ATTACH]
[ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","title":"Screenshot 2019-07-14 at 11.30.39.png","data-attachmentid":42288}[/ATTACH]
[ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","title":"Screenshot 2019-07-14 at 11.42.54.png","data-attachmentid":42289}[/ATTACH]
[ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","title":"Screenshot 2019-07-14 at 11.45.32.png","data-attachmentid":42290}[/ATTACH]

[ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","title":"Screenshot 2019-07-14 at 11.49.30.png","data-attachmentid":42292}[/ATTACH]
mai multe exemple aici https://www.studio-20.ro/noutati/vorbind-despre-incasarile-modelelor-de-videochat-la-studio20.html

Attached files
No avatar
Anda M

Chillyourheart;n42183 wrote:

In lumini si webcam nu e nevoie sa faci mari investitii pentru inceput , sunt seturi de lumini si la 200 lei si webcam 300 lei , depinde de camera in care vrei sa lucrezi poate nici nu ai nevoie de lumini profi ci doar de un bec mai puternic .

ai nevoie doar de un pc , webcam fullHD si net bun , iar pe parcurs poti investii in ceva mai bun daca te acomodezi cu jobul. investitia o faci in alte lucruri mai importante cum ar fi tinutele sexy , jucarii , etc

cel mai ok este sa lucrezi de acasa poti avea castiguri mult mai mari decat la studio indiferent ce alegi totul tine de tine sa te motivezi sa intrii online si sa ai o atitudine pozitiva pe camera.

Hey, multumesc mult pentru detalii, deci sa inteleg ca atitudinea si felul in care ma prezint pe camera conteaza mai mult decat un set-up profi si echipamente de ultima generatie :-? Eu mi-am achizitionat o camera web Logitech HD Pro, crezi ca si-ar face treaba in caz ca ma hotarasc sa merg pe varianta de work from home? :)
Multumesc si iti doresc o zi de luni fantastica!
No avatar
Anda M

Studio 20;n42274 wrote: Cat despre incasari ... ne-am gandit sa va oferim cateva exemple, toate din saptamana care se incheie astazi, ca sa fie de actualitate:

[ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","title":"Screenshot 2019-07-14 at 19.30.45.png","data-attachmentid":42275}[/ATTACH]
[ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","title":"Screenshot 2019-07-14 at 19.28.26.png","data-attachmentid":42276}[/ATTACH]
[ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","title":"Screenshot 2019-07-14 at 19.20.08.png","data-attachmentid":42278}[/ATTACH]
[ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","title":"Screenshot 2019-07-14 at 12.09.32.png","data-attachmentid":42280}[/ATTACH]
[ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","title":"Screenshot 2019-07-14 at 12.07.48.png","data-attachmentid":42281}[/ATTACH]
[ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","title":"Screenshot 2019-07-14 at 12.01.51.png","data-attachmentid":42283}[/ATTACH]

[ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","title":"Screenshot 2019-07-14 at 11.58.23.png","data-attachmentid":42285}[/ATTACH]

[ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","title":"Screenshot 2019-07-14 at 11.53.57.png","data-attachmentid":42287}[/ATTACH]
[ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","title":"Screenshot 2019-07-14 at 11.30.39.png","data-attachmentid":42288}[/ATTACH]
[ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","title":"Screenshot 2019-07-14 at 11.42.54.png","data-attachmentid":42289}[/ATTACH]
[ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","title":"Screenshot 2019-07-14 at 11.45.32.png","data-attachmentid":42290}[/ATTACH]

[ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","title":"Screenshot 2019-07-14 at 11.49.30.png","data-attachmentid":42292}[/ATTACH]
mai multe exemple aici https://www.studio-20.ro/noutati/vorbind-despre-incasarile-modelelor-de-videochat-la-studio20.html

Hey, interesante statistici, dar sunt curioasa care este statusul modelelor care au aceste incasari- de cat timp colaboreaza cu studioul dumneavoastra? Si acele sume reprezinta venitul total al modelului sau se imparte? Cam la ce sume ar putea sa se astepte un model incepator in primele 2 luni (partea ei, nu per total) ..

Si doar ca perere personala, cum ramane cu confidentialitatea in situatia in care numele modelelor au ramas vizibile in imagini?:S
Scrie răspuns