experienta mea cu paxum recente
-
La BCR am incercat si intr-adevar ma punea sa aleg intre CU CONVERSIE si FARA CONVERSIE .. nestiind de inseamna am renuntat si am scos de la Raiffaisen, unde nu m-a mai intrebat cum vreau
) . La 1367 $ am scos 5460 lei ,iar dupa 1-2 zile mi-au intrat pe card aproximativ 6 $ cred.. mai ramasesera vreo 2 cand am scos .Deci cu 4 lei am scos $ de la Raiffaisen.

Mersi Anonim 111. Dar asa sunt oamenii pe aici. Se crizeaza si plang pe aici si cand incerci sa ajuti, tot ei sunt nemultumiti. Propun astea care cred ca le stiu pe toate sa nu mai puna intrebari, sa dea doar raspunsuri, sau macar sa nu mai dezinformeze.
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Tocmai am primit un mail de la paxum ... We're sorry that you are experiencing problems with your prepaid Trucash Mastercard. Your card was issued by WFCU Credit Union, and WFCU is responsible for the problems that you are experiencing. We suggest you follow the steps below to request your money back from Trucash Card:
Si niste pasi pentru a trimite email plus o scrisoare , eu nu am trimis nici un email la paxum , se refera la deblocarea cardului temporar ? Ati primit si voi ?
Si niste pasi pentru a trimite email plus o scrisoare , eu nu am trimis nici un email la paxum , se refera la deblocarea cardului temporar ? Ati primit si voi ?
Ps : tocmai am accesat scrisoarea si se refera la cardul temporar paxum , cei care aveti bani pe el si nu puteti sa i scoateti de la atm folositi pasii din email ul trimis de catre paxum ( sunt sigura ca l ati primit sau o sa l primiti in curand) bafta!
Am primit acelasi email,Se pot transfera pe cardulpermanent sepa ?( au ramas 5$ si se pare ca vor sa dea ultimul cent inapoi).Este cineva care a facut deja cerere? Si nca o intrebare: care este suma minima care trebuie sa ramana pe card? (la un card rom stiu ca nu se pot scoate pana la zero)
Buna ziua tuturor .
Azi am incercat sa fac transfer din contul paxum in contul meu bancar USD prin wire withdraw cum faceam mereu si am primit mesaje eroare care zice ca pe regiunea de romania nu mai poate fi facuta aceasta tranzactie (eu intotdeauna asta am folosit ). S-a mai intamplat cuiva ?
Am incercat sa ma reprofilez rapid si am butonat EFt-ul care vad ca imi permite transfer pe cont de RON sau EUR (eu stiam ca pe eur nu mergea inainte ). Pe conversia lor 1 usd era 4.13 Ron (f f f putin ) in conditiile in care il schimb la 4.225 la schimb valutar dupa ce ii scoateam din contul meu de usd .Iar pe la euro il dadea cu 0.89 ceea ce era mnai aproape de realitatea noastra .
In cele din urma am facut transfer EFT pe in contul de euro . Acum sper sa si mearga
Intrebarea mea este : S-a mai intamplat cuiva sa nu mai poata faca wtihdraw to USD bank account (ala care costa 50$) si daca cineva ma poate lamuri daca transfer EFT to euros bank account e posibil pana la urma sau nu .
Multumesc anticipat si o zi buna tuturor
Azi am incercat sa fac transfer din contul paxum in contul meu bancar USD prin wire withdraw cum faceam mereu si am primit mesaje eroare care zice ca pe regiunea de romania nu mai poate fi facuta aceasta tranzactie (eu intotdeauna asta am folosit ). S-a mai intamplat cuiva ?
Am incercat sa ma reprofilez rapid si am butonat EFt-ul care vad ca imi permite transfer pe cont de RON sau EUR (eu stiam ca pe eur nu mergea inainte ). Pe conversia lor 1 usd era 4.13 Ron (f f f putin ) in conditiile in care il schimb la 4.225 la schimb valutar dupa ce ii scoateam din contul meu de usd .Iar pe la euro il dadea cu 0.89 ceea ce era mnai aproape de realitatea noastra .
In cele din urma am facut transfer EFT pe in contul de euro . Acum sper sa si mearga
Intrebarea mea este : S-a mai intamplat cuiva sa nu mai poata faca wtihdraw to USD bank account (ala care costa 50$) si daca cineva ma poate lamuri daca transfer EFT to euros bank account e posibil pana la urma sau nu .
Multumesc anticipat si o zi buna tuturor