experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
jony111

Incerca sa cumperi de pe saituri unde plata este in dolari gen amazon ebay am.vborbit cu cineva de aici nu mergea sa cumpere nici de la altex.nici de la emag se pare ca poti face achiziti online in afara spatiului economic european
No avatar
Anonim1111

ma poate lamuri cineva va rog , ce inseamna cu conversie - fara conversie .. nu apare asa la toate atm urile .. multumesc
aaron

cu conversie inseamna ca conversia USD->RON e facuta de banca ce detine bancomatul (de obicei la un curs foarte defavorabil), asa ca-ti recomand sa alegi fara conversie
ralucka

cardul nou sepa numai cere conversie
No avatar
Alisa

Eu am incercat sa plătesc niste facturi la upc si telekom cu cardul temporar si a mers,nu vad de ce nu ar merge sa plătesc online si la alte magazine din țară.
Ann

ralucka;n41746 wrote: cardul nou sepa numai cere conversie

Atunci eu mint. Ia si scoate cu 38
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
ralucka

Ia si reciteste paginile , am scos la 3 banci diferite , la nici una nu mi a cerut cu conversie sau fara . Ultima oara am scos cu 4 lei la brd , toata lumea a spus asa . Daca la tine cere cu conversie sau fara fa ne
si noua o poza atunci!
Ann

ralucka;n41749 wrote: Ia si reciteste paginile , am scos la 3 banci diferite , la nici una nu mi a cerut cu conversie sau fara . Ultima oara am scos cu 4 lei la brd , toata lumea a spus asa . Daca la tine cere cu conversie sau fara fa ne
si noua o poza atunci!

Poate fac poza si am alt card in bancomat. Te am mintit, stai pe aici
ralucka

Doamne :))))) ,
mai sus ai spus ca scoti de la bcr fara conversie , o sa incerc si bcr sa vedem daca intr-adevar cere conversie sau nu , nu tre’ sa folosesti ironii pe aici , destul avem de a face cu aceasta atitudine pe site uri ca sa o mai folosim si intre noi !
Ann

ralucka;n41751 wrote: Doamne :))))) ,
mai sus ai spus ca scoti de la bcr fara conversie , o sa incerc si bcr sa vedem daca intr-adevar cere conversie sau nu , nu tre’ sa folosesti ironii pe aici , destul avem de a face cu aceasta atitudine pe site uri ca sa o mai folosim si intre noi !

Nu e mare diferenta, dar dupa ce eu am spus ca am scos FARA CONVERSIE de la BCR, tu sa vii sa spui ca nu e posibil, e absurd. Poti sa spui ca nu merge peste tot dar nu ca nu e adevarat, tu poti sa crezi ce vrei. Am anuntat ca si eu stiu cum era cand eu scoteam cu 50 de bani diferenta (oricat de ciudat pare). Dolarul era 38, eu scoteam cu 33
Scrie răspuns