experienta mea cu paxum recente
-
Anonim1111
Ma poate lamuri cineva va rog , daca asa e si la voi , dar eu cand am scos cu cardul Paxum de la ATM am avut un curs extrem de mic 3.9 -4 lei maxim dolarul . Am scos de la Raiffasen si Banca Romaneasca. Cand faceam Withdraw by EFT direct pe cardul meu BT , aveam un curs chiar bun la $ , undeva la 4.2 lei dolarul 
-
Anonim1111
multumesc pt raspuns , o sa scot zilele astea de la BRD si chiar o sa scriu aici cu cat mi-a dat cursul.
Buna.tot nu sa rezolvat nimic cu cardurile paxum temporare? Am vorbit cu cei de la paxum si mi-au spus că pot plăti cu cardul online dar nu pot scoate de pe el,am verificat si nici nu pot adauga bani pe el..este practic blocat
unde pot folosi bănuiți de pe el?merge sa plătesc la magazine normale?la benzinărie?etc..am ceva nani pe el si vreau sa ii scot de acolo cumva este o sumă maricica.multumesc frumos .
unde pot folosi bănuiți de pe el?merge sa plătesc la magazine normale?la benzinărie?etc..am ceva nani pe el si vreau sa ii scot de acolo cumva este o sumă maricica.multumesc frumos .