Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
Am fost la.un bancomat brd care nu.imi dadea voie.mai.mult.de.2000 ron apoi am.fost la.altul.ala imi. .dadea 3000 ron sa.incerc maine 4000 si va zic de pinde de.bancomat vad ca unele.sunt cu.limita altele nu
Am.scos eu azi 4000 ron de la brd deci merge acum.depinde si.de atm.daca are bani da daca nu zice sa incerci o suma.de 2000 dolarul.la cursul.de azi 4 lei in cap daca e asa cum.spune colega imi vor returna o suma de bani peste 2 zile vedem
Hei am si eu o intrebare. Voi declarati veniturile la ANAF ? De pe site.ul de cb nu prea scot poate 100$-200$ pe luna dar in ultimele 2 saptamani tot am primit prin Paypal. Ce ziceti sa fac? Multumesc si scuze ca am postat aici
Aici se vorbeste de paxum deschide tu un topic nou anaf si posteaza acolo si ei vor fi bucurosi sa citeasca parerile voastre ) si puneti clienti daca nu gaesti soluti sa.iti dea bani pe cb daca nu dai de nici o solutie stiu ca paypal.la.un.moment dat iti blocheaza contul cand vei primi o bucurie de la.un client care a furat bani si ti trimite asa ca nu e mare combinatie paypal la.fel.si western acelasi lucru se i tampla stai si te uiti si te.intrebi de ce nu iti mai intra bani ) mai te ia si alti la intrebari apoi cand nu poti sa inchizi un cont bancar
Eu am scos in data de 9 mai de la ATM BRD, 7000 lei, nu m-a intrebat de conversie, mi-a pus in asteptare o suma in dolari echivalenta cursului de 4 lei/$, iar decontarea a facut-o doua zile mai tarziu, la cursul de 4.11 lei/$. Mi se pare ca pierd cam mult la curs, avand in vedere ca cursul oficial era de 4.24 lei/$.
Forumvideochat.ro este, din 2006, cea mai bună sursă de informații despre videochat în Iași și din țară. Un grup de modele de videochat a creat această comunitate online pentru fetele care își doresc să se angajeze în domeniu.
Treptat, tot mai multe actuale sau foste modele de videochat au început să își împărtășească experiențele lor în videochat în Iași. Astfel, forumvideochat.ro a devenit cel mai căutat site cu păreri și discuții despre modelling.
Dacă îți dorești să câștigi bani ca model, forumvideochat.ro e sursa perfectă pentru informarea ta. Aici poți afla opinii despre cele mai bune studiouri de videochat din Iași. Modelele îți pot oferi păreri despre Heylux, Paradiz, VivaDiva, Lucky Studio, Preziosa sau Vixen.
Orice fată interesată de aceste studiouri de videochat din Iași poate pune întrebări la liber. Pentru a deveni membră a comunității, e suficient să îți creezi un cont gratuit.
Cele mai populare teme de discuție pe forumvideochat.ro sunt:
„Care e cel mai serios studio de videochat din Iași?”,
„Cine e cel mai bun studio: Heylux sau Vixen? Lucky Studio sau VivaDiva? Preziosa sau Paradiz?”
În prezent, forumul este moderat de modele active în cele mai mari studiouri din Iași, ceea ce îți oferă acces la experiențe reale și sfaturi valoroase.
Ca membră, poți deschide noi subiecte sau poți participa la discuțiile existente. Sau, pur și simplu, poți citi ce au scris alte fete. Accesul este 100% gratuit.
Singura regulă: respectul față de celelalte membre.
Scopul forumvideochat.ro este să îți ofere informații reale și utile despre studiourile de videochat din Iași și din restul țării – ca tu să știi unde merită să aplici.
Tot aici afli cum poți câștiga mai mulți bani, ce întrebări să pui la interviu și la ce să fii atentă în colaborarea cu un studio.
Ne dorim ca acest site să îți fie cât mai folositor și îți urăm, din toată inima: „Bine ai venit pe forumvideochat.ro!”