experienta mea cu paxum recente
Societate non cash
) vor veni cersetori cu un pos sa le.donezi bani? Se vor diviza clasele sociale adica va aparea o noua clasa sociala care se va diferentia de a.noastra facandu-si propria moneda? Pare un scenariu sf, europa pare sa se divizeze brexit cine va mai urma ,nu caut un raspuns caut sa descopar urmatoarea intrebare
1) Cardurile temporare nu mai merg pentru transfer sau retrageri la bancomat. Dacă mai aveți bani pe ele, doar la cumpărături online sau in magazine pot fi folosite. Recomandarea mea e să îi cheltuiti cat mai repede.
2) Cursul de schimb la Paxum este mai mic doar inițial, cat timp tranzacția apare in "pending". După finalizarea, o sa fie restituită diferenta pe card.
Pentru 3000 lei scoși, am primit $20 inapoi. Inițial era $747, apoi s-a modificat in $727.
Este enervant ca nu poti scoate cat vrei si durează 2 zile pana primesti restul, dar macar ii primesti totusi.
2) Cursul de schimb la Paxum este mai mic doar inițial, cat timp tranzacția apare in "pending". După finalizarea, o sa fie restituită diferenta pe card.
Pentru 3000 lei scoși, am primit $20 inapoi. Inițial era $747, apoi s-a modificat in $727.
Este enervant ca nu poti scoate cat vrei si durează 2 zile pana primesti restul, dar macar ii primesti totusi.
Buttercup;n41528 wrote: 1) Cardurile temporare nu mai merg pentru transfer sau retrageri la bancomat. Dacă mai aveți bani pe ele, doar la cumpărături online sau in magazine pot fi folosite. Recomandarea mea e să îi cheltuiti cat mai repede.
eu am scos pe 1 mai si nu am primit nimic pana acum
) o sa incerc de acum sa scot numai la brd unde cere fara conversie / cu conversie asa am inteles , pana acum scoteam numai de la raiffeisen
eu am scos pe 1 mai si nu am primit nimic pana acum
Erika0001;n41483 wrote: Azi mi a ajuns cardul permanent si voi incerca sa l activez. Merge sa retragi dupa el? M-ati zapacit cu niste comisioane.. de 10 lei 20 de lei... nu se mai citeste niciun post strict legat de problema actuala ...
merge. foloseste-l linista. daca calculezi la ultimul cent cum fac unii de pe aici, da o sa fii dezamagita. dar daca esti realista e ok. eu am trimis ieri pe card 360$ sa scot pt chirie . am scos 1400 si au mai si ramas 11$ si ceva pe card
merge. foloseste-l linista. daca calculezi la ultimul cent cum fac unii de pe aici, da o sa fii dezamagita. dar daca esti realista e ok. eu am trimis ieri pe card 360$ sa scot pt chirie . am scos 1400 si au mai si ramas 11$ si ceva pe card
-
Chillyourheart
Unde vezi tu ca ma plang eu? Nu ma cert cu nimeni era o afirmatie
Isabelle , nu e vorba de calcul la ultimul cent , cursul nici macar la 4 lei nu este , se calculeaza cursul de pe pagina oficiala mastercard exchange , ce este asa greu ? Din pacate cursul acela nu e valabil pentru cardul sepa deoarce se ia in calcul cel de la atm bancii respective care este de cacat adik 3.80 poate si mai putin , ma bucur ca ti ai putut plati chiria
Mare ti e gradina ...
ralucka;n41533 wrote: Isabelle , nu e vorba de calcul la ultimul cent , cursul nici macar la 4 lei nu este , se calculeaza cursul de pe pagina oficiala mastercard exchange , ce este asa greu ? Din pacate cursul acela nu e valabil pentru cardul sepa deoarce se ia in calcul cel de la atm bancii respective care este de ***** adik 3.80 poate si mai putin , ma bucur ca ti ai putut plati chiria *
Mare ti e gradina ...
nu e vorba ca mi-am platit chiria.. am dat un exemplu din experienta personala. il iei ca atare sau faci misto. Si totusi e fain cum se pun niste intrebari pe aici ca apoi cand se primeste un raspuns sa se scrie la misto. nu e prima oara cand primesc raspunsuri doar ca sa fie. in fine. o zi faina
nu e vorba ca mi-am platit chiria.. am dat un exemplu din experienta personala. il iei ca atare sau faci misto. Si totusi e fain cum se pun niste intrebari pe aici ca apoi cand se primeste un raspuns sa se scrie la misto. nu e prima oara cand primesc raspunsuri doar ca sa fie. in fine. o zi faina