experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Erika0001

Chillyourheart;n41492 wrote: da renuntati ce trebuie sa va plangeti aici nu va duce nimeni dorul . Fiecare e liber sa inteleaga si sa aleaga atat cat e capabil. La mine nu sunt probleme cu paxum si nici la fetele la care le ofer suport.

Esti prea frustrata.. nu ti a cerut nimeni parerea.. m-ai zapacit in privat sa mi oferi suport, nu ti-am zis nimic si tu continui .. sa te contactez .. bine ca n-ai tu probleme.. 80 % din modele au.. tu esti speciala , draga mea ! Hai, fa pasi
No avatar
Erika0001

Chillyourheart;n41492 wrote: da renuntati ce trebuie sa va plangeti aici nu va duce nimeni dorul . Fiecare e liber sa inteleaga si sa aleaga atat cat e capabil. La mine nu sunt probleme cu paxum si nici la fetele la care le ofer suport.

Tu de ce plangi p-aici.. cu cine te certi?
No avatar
jony111

Erika citesteti pm ul care ti lam.trimis iti spun cum sa rezolvi problema
ralucka

Sincer cursul e f mic , asta am observat si eu am scos cu 150 lei mai putin pe 1 mai de la raiffeisen , pe cardurile temporare aveai optiunea de conversie ,
acum a disparut , stie
cineva la ce banca putem avea la atm optiunea de conversie ? Raiffeisen iese din discutie:(
No avatar
jony111

A postat arabul la brd fara conversie a dat si print screan
ralucka

Nu gasesc , ce pagina este ?
ralucka

Da gata am gasit , atunci sa folosim brd daca cere cu conversie sau fara , pana acum foloseam doar raiffeisen
No avatar
jony111

Ma bucur ca ti am fost de ajutor
No avatar
Greta

Si la mine apare eroare 101 cand intru in cont dar inca nu am incracat sa vad daca merge.
Comisioanele la paxum sunt aceleasi doar ca trecerea prin SEPA costa mai mult doar ca nu stiu unde sa le caut.
Ca sa fie comision zero (situatia ideala unde se vrea a se ajunge in urmatorii ani) trebuie ca expeditorul sa fie in zona sepa cu cont in euro -transfer prin sepa in alt cont euro din zona sepa-si utilizat fara numerar. Dar Romania chiar daca a cceptat transferul sepa , nua adoptat moneda euro. Deci, sunt 2 conversii : banii sunt in $ -intra in sistemul sepa si apoi la bancomat se mai face o conversie la moneda noastra.
O jumatate de raspuns este tocmai in denumirea SEPA= single payment euro area fara numerar.Sunt tari care care fac parte din SEPA care au adoptat euro, altele care nu au adoptat si alte tati care nu fac parte din niciuna....plus ca unele banci pun comision de folosire propriul bancomat
Se pare ca se doreste sa se ajunga in viitor la transferuri doar in euro fara numerar (plati doar cu cardul).
Parerea mea e ca ,nu paxume de vina pt un curs mic; probabil banca nu a trecut pe sistem sepa sau nu e de prin europa
No avatar
Greta

Scuze pt greselile de tastare mai sus.
Am intrat in cont acum si eroarea 101 a disparut, iar la "pick up " nu mai apare diferenta intre "temporary card " si "permanent" ; apar in lista ca si cum am 2 carduri identice
Nu am ce sa transfer ca sa vad daca au dat drumul la cel temporar; dar poate cineva care transfera azi ne spune
Scrie răspuns