Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
Keke;n41389 wrote: @jony....acum cateva zile am transferat aproape 1400 euro pe monese intr-un singur transfer.Si in trecut am transferat 1800 (tot intr-un singur transfer).E vorba sa nu depasesti 3k euro pe luna.Nu stiu cum functioneaza planul tau dar ceva e gresit in ceea ce spui....
Lasa l ca cere sfaturi, i se raspunde (din proprie experienta) dar crede probabil ca el stie mai bine. Sunt 3 topicuri in forumul asta despre Monese, daca si ar fi dorit sa afle totul ar fi citit. Cine stie in ce limba s au inteles ei
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
hey fetelor ce se intimpla trebuie sa comandam un card nou permanet?sau e ceva o problema la ei de timp si in curind se va rezolva?paxum leam trimis vreo 10 mesaje si nici un raspuns de parca au murit acolo...
eu nu sunt din romania si nu am monesse...sau altceva mie imi trebui un card de la paxum pentru ai scoate din bancomat doar....la noi aici prin banca nu merg cardurile...ce sa fac?trebuie sa fac rost de un card seba paxum?sau cum
Uite conversatia si am.luat planul.tarifar cel.mare prin care beneficiez de retrageri nelimitate o sa fac un downgrade luna viitoare acum.ce sa inteleg de la cucoana i am.explicat ca am ewallet cont care imi permite dar ea nu mai.mult.de.600 nu se poate si.mia pus pantoful in prag
@jony....acolo specifica “if you have both euro and GPB accounts’’.Tu le ai pe amandoua sau doar cel euro?maximum amount to top up pt planul tau este de 600 euro dar poti face 10transzactii(600 x 10) in decurs de 30zile.Luna urmaroare poti face alte 10 a 600 fiecare.Daca vrei daily e 300 x2.Pe sapt 300x 5. Alegi In functie de income-ul tau care este mai convenable.Eu am planul cu 4.95 pe luna.Nu cunosc detaliile celui care iti apartine dar iti pot garanta 100% ca pot transfera mai mult de 600
Daca aveai ambele conturi si limitele se imparteau intre ele ar fi fost 6000(600x 10 cum am crezut):2 si erau exact acei 3k pt fiecare.Eu zic sa verifici din nou totusi.
Forumvideochat.ro este, din 2006, cea mai bună sursă de informații despre videochat în Iași și din țară. Un grup de modele de videochat a creat această comunitate online pentru fetele care își doresc să se angajeze în domeniu.
Treptat, tot mai multe actuale sau foste modele de videochat au început să își împărtășească experiențele lor în videochat în Iași. Astfel, forumvideochat.ro a devenit cel mai căutat site cu păreri și discuții despre modelling.
Dacă îți dorești să câștigi bani ca model, forumvideochat.ro e sursa perfectă pentru informarea ta. Aici poți afla opinii despre cele mai bune studiouri de videochat din Iași. Modelele îți pot oferi păreri despre Heylux, Paradiz, VivaDiva, Lucky Studio, Preziosa sau Vixen.
Orice fată interesată de aceste studiouri de videochat din Iași poate pune întrebări la liber. Pentru a deveni membră a comunității, e suficient să îți creezi un cont gratuit.
Cele mai populare teme de discuție pe forumvideochat.ro sunt:
„Care e cel mai serios studio de videochat din Iași?”,
„Cine e cel mai bun studio: Heylux sau Vixen? Lucky Studio sau VivaDiva? Preziosa sau Paradiz?”
În prezent, forumul este moderat de modele active în cele mai mari studiouri din Iași, ceea ce îți oferă acces la experiențe reale și sfaturi valoroase.
Ca membră, poți deschide noi subiecte sau poți participa la discuțiile existente. Sau, pur și simplu, poți citi ce au scris alte fete. Accesul este 100% gratuit.
Singura regulă: respectul față de celelalte membre.
Scopul forumvideochat.ro este să îți ofere informații reale și utile despre studiourile de videochat din Iași și din restul țării – ca tu să știi unde merită să aplici.
Tot aici afli cum poți câștiga mai mulți bani, ce întrebări să pui la interviu și la ce să fii atentă în colaborarea cu un studio.
Ne dorim ca acest site să îți fie cât mai folositor și îți urăm, din toată inima: „Bine ai venit pe forumvideochat.ro!”