experienta mea cu paxum recente
Am calculat in toate modurile posibile,si tpt m au ars la bani!ideea ca e paxumul nu a afisat toate comisioanele..Intrebati l pe Octav,cei care vb cu el...probabil cei 2.5 la suta din suma ,s au transformat in 3 la suta...sau mai e un comision extra de 0.5 la suta..Doar in felul asta dau calculele!paxum,arzoi ca de obicei...
Dupa cateva incercari am ajuns la concluzia ca nu cursul valutar e mic, ci comisioanele sunt mai mari
Voi de unde stiti ca tot trucash este banca si pt cardul permanent? Pe al meu scrie widecard card solution ltd, din UK (copy: Based in the UK, Wirecard Card Solutions is an authorised and registered E-money Institution with the ability to passport cards throughout SEPA (the Single Euro Payment Area). Inca nu am gasit comisioanele pe care le practica.
Voi de unde stiti ca tot trucash este banca si pt cardul permanent? Pe al meu scrie widecard card solution ltd, din UK (copy: Based in the UK, Wirecard Card Solutions is an authorised and registered E-money Institution with the ability to passport cards throughout SEPA (the Single Euro Payment Area). Inca nu am gasit comisioanele pe care le practica.
Pai paxumul trebuia sa ne anunte,nu?ca eu la ei am contul,si ei mi au trimis cardul...ce intelegeri au ei cu emitentul,nu ne intereseaza!pai si eu am zis la fel,ca au foreign exchange 3 la suta...nu 2.5 cum era pana acum!frumos era sa afiseze tot..
Da, au marit comisioanele. .La cardul temporar se potriveau toate comisioanele afisate pe site-ul paxum fees si iesea un schimb de 4,11 (dar nu cobora sub 4,05)
Acum cu cardul permanent ,am facut calculele cu aceleasi fees si imi iese 3,88 dar e imposibil sa fie rata bancii asa mica ; dolarul e in crestere si pe cardul paxum e in scadere?
O sa le scriu sa cer lista de comisioane,sper sa nu-mi dea linkul cu vechile comisioane
Acum cu cardul permanent ,am facut calculele cu aceleasi fees si imi iese 3,88 dar e imposibil sa fie rata bancii asa mica ; dolarul e in crestere si pe cardul paxum e in scadere?
O sa le scriu sa cer lista de comisioane,sper sa nu-mi dea linkul cu vechile comisioane
Penguin;n41333 wrote: Pai le am trimis mail,dar logic ca n a raspuns nimeni!si nu inseamna ca dupa ce facem toate calculele si scadem taxele,ala i cursul dolarului...Dolarul il luam cu cat e afisat,taxele sunt taxe!
ma refer ca fiecare banca are cursul ei. sunt banci cu curs mai bun..
ma refer ca fiecare banca are cursul ei. sunt banci cu curs mai bun..
Cursul la ATM pare foarte dezavantajos, și de aia vă recomand să faceți cum fac eu, adică să plătiți direct la comerciant cu cardul și să scoateți cash de la bancomat numai în caz de nevoie de cash.
Ultima tranzacție la comerciant ce îmi apare în listă e din 2 Mai, și e o plată de 208 Lei, pentru care mi s-a decontat suma de $50.48. La un calcul simplu, iese un curs de 4.12 Lei/$ față de cursul BNR din 2 Mai de 4.24 Lei/$
Ultima tranzacție la comerciant ce îmi apare în listă e din 2 Mai, și e o plată de 208 Lei, pentru care mi s-a decontat suma de $50.48. La un calcul simplu, iese un curs de 4.12 Lei/$ față de cursul BNR din 2 Mai de 4.24 Lei/$