experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
jony111

Alexabubu nu e singuranta in nici o institutie financiara daca dau faliment bani tai nu sunt asigurati ca la banca si asta e valabil la toti procesatori de plata ca e paxum ca e altul acum am intrat in hora hai sa jucam
No avatar
Baby

Si eu am aceeasi problema, incerc sa transfer pe cardul temporar, dar nu merge in urma unei erori truecash, aceeasi eroare este si pt cardul permanent ? Care sunt comisiosnele pt cel permanent? Eu il am dar încă nu fac transfer pe el de teama comisioanelor
No avatar
Penguin

Thinkpositive,ti am raspuns pe undeva,dar habar nu am pe unde:))
No avatar
Penguin

Deci care e treaba pana la urma?cardurile vechi nu mai pot fi folosite?cardurile noi au alte comisioane?stie cineva ,ceva concret?
No avatar
jony111

N...............
Ann

jony111;n41270 wrote: Salut am o i trebare adresata celor ce folosesc monese m am uitat azi pe sait si am vazut acest plan tarifar mil.puteti recomanda pe acesta?

Iti recomand planul PLUS 4,95 euro/luna, 6 retrageri gratuite/luna, 0,5% comision care nu se simte + comisionul bancomatului in functie de cat scoti (insesizabil) Insa, ce iti pot spune este ca are un curs valutar incredibil (acopera partial comisionul platit catre Paxum). Singurul dezavantaj al cardului Monese fiind faptul ca nu poti scoate mai mult de 350 euro/zi. Ce este bine de stiut Cardul Monese nu ar trebui folosit pentru jocuri de noroc si orice fel de divertisment pentru adulți (asta insemnand plati direct din site catre card)
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
No avatar
Luccy37

Oare cardurile vechi de la paxum nu vor mai putea fi folosite? Am ramas cu 330$ acolo si nu pot să-i mai scot:((
aaron

eu am facut ieri o plata online de $55 cu cardul temporar si a mers fara probleme
aaron

Baby;n41266 wrote: Si eu am aceeasi problema, incerc sa transfer pe cardul temporar, dar nu merge in urma unei erori truecash, aceeasi eroare este si pt cardul permanent ? Care sunt comisiosnele pt cel permanent? Eu il am dar încă nu fac transfer pe el de teama comisioanelor

Foloseste cu incredere cardul SEPA. Nu are comisioane mai mari, are limite mai mari. Eu il folosesc zilnic la plata la magazine in romania, cu cel temporar nu puteam face plati la POS in tara.
No avatar
Baby

Multumesc Aaron, ti am urmat sfatul si am transferat pe sepa , am scos de la raifeissen si este 3,9 lei cursul, nu si posibilitatea de a alege cu/fara conversie
Scrie răspuns