jony111;n41210 wrote: Asa e si la cosmopayment nu mai e nici o diferenta acolo.la 600 dolari platsti comision 21+3.5$ de unde ramai cu 575.5 iar calculat fara conversie da 2441 lei la 1200 $ adica doua extrageri ramai in mana cu 2441x2=4882 împărțit la 1200 dolari rezulta dolarul 4.068 unde mai este diferenta pana acum toti ne bateam in.piept ca paxum card e cel mai bun la comisioane corectatima.daca gresesc am calculat lamcurs valutar mastercard foreign exchange, din momentul.asta mi sa cam taiat craca de sub cur si motivarea
m-am pierdut in calculele tale. eu nu inteleg de unde ai scos tu aia 21. eu daca am pe site 500$ si ii trimit pe paxum imi intra 495.5$. ii transfer frumos in pe card si merg la bancomat si scot frumos 1950 lei si imi mai raman cativa dolari pe card. nu va inteleg pe bune
experienta mea cu paxum recente
off eu am dat mail aici service@trucash.com, asa a zis octav sa fac dar inca nu am primit nici un raspuns deci e de la ei ceva macar stiu ca nu e doar la mine dar cum dracu o sa scot banii si mai am 60$ pe care nu iam transferat si inca 97 de care trebuie sa intre maine seara pffffff imi vine sa mor
Nu stiu asteptam noi updateuri din partea paxum sa treaca cele 3 zile lucratoare si apoi vedem comunicatul lor e clar ca nu se poate face nimic insa am vazut cum din suma de pe card sau retras 2 dolari o fi mentenanta lunara dar bani nu pot fi retrasi zic ca am depasit limita am incercat cu cea mai.mica suma 25 dolari si tot aia spune