experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Ann

jony111;n41189 wrote: Si La.mine.eft la fel.de.repede a mers nu se socotesc zilele.nelucratoare sambata si duminica in rest merge rapid

Indiferent daca sunt zile lucratoare sau nu, Withdraw Funds by EFT Transfer dureaza aproximativ 36 ore (depinde de banca emitenta) Au fost situatii in trecut in care transferul EFT se facea instant, dar se pare ca schimbarile astea sunt inevitabile
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
No avatar
thinkpositive

Buna! am si eu o intrebare, daca activez cardul SEPA acum pot face transfer si sa scot banii de pe el? pe cel temporar inca nu fuctioneaza.. si stiu ca spunea cineva ca acum cu cardul permanent la Raiffeisen nu iti mai da posibilitatea sa alegi cu conversie sau fara, iti da banii direct cu conversie. este adevarat?
Alexabubu

Da ..eu ii scot d la Raiffeisen direct cu conversie..aleg suma si aia e..
issabelle

Am verificat cadrul pe care îl folosesc. Pe spate scrie ca e emis de Wirecard Card Solutions Ltd. Probabil de asta eu îmi pot scoate banii liniștită
No avatar
jony111

Paindaca e asa mai bine.mergi la banca romaneasca acolo nu te intreaba ATM ul cu conversie sau fara acolo iti da direct cursul master card, adica sa pricep.mai bine raffaisen nu mai te intreaba daca e cu conversie sau fara pai ia vedeti si spuneti mi si.mie daca e asa si vedeti la ce curs va dau bani mie.prin eft imi da dolarul cu 4.15 lei
No avatar
thinkpositive

chestia este ca la Raiffeisen poti scoate mai mult decat la Banca Romaneasca. acolo e limita de 2000 de lei per tranzactie.. si din cate am inteles daca activez cardul permanent pot transfera 1000 $ in loc de 500.
No avatar
thinkpositive

dar are cineva idee daca atunci cand iti da direct cu conversie la Raiffeisen iti da mai putin decat fara conversie? adica e cursul mai prost?
issabelle

Pai dacă schimbi valuta la banca nu ai o taxa? Eu nu scot niciodată cu conversie. Pentru ce draq sa mai dau conversie când deja știu de acasă cât am de scos. Tu nu îți calculezi acasă la cursul zilei că-ți bani ai de scos?
No avatar
jony111

Eu nu imi amintesc sa fi fost asa la banca romaneasca eu cu firstchoisebank retrageam 4000 lei intro singura tranzactie
No avatar
jony111

Folositi saitul asta sa va calculati suma puneti la comision 0 bagati cati dolari ai dupa ce faci diferenta dintre suma totala si rata de conversie valutara a cardului tau care poate fi 2,9% selectezi din usd in ron
https://www.mastercard.us/en-us/cons...-currency.html
Scrie răspuns