jony111;n41175 wrote: Contacteaza suportul paxum ei iti vor spune ce este de facut in continuare explicale ce se intampla
Vai de mine , cate probleme cu Paxum.. nu mi vine sa cred ca si cardul permanent are probleme.. si nu inteleg dc v-a luat bani pt emiterea lor. Mie mi a luat acum la al doilea si mi i-a dat inapoi..
Voiam sa intrb daca pe cardurile MasterCard transferul se face instant
experienta mea cu paxum recente
jony111;n41165 wrote: Eu lam comandat acum 2 zile si deja este in shiping mi sa dat si nr cardului problema e cu awb ul inca nu e inregistrat in sistemul online pe saitul roial mail ,dupa ce introduc awb ul spune ca nu au gasit si sa incerc sa verific mai tarziu sa intamplat cuiva asa?
Asa l am primit si eu pe cel permanent.Trebuie sa ai rabdare 2-3 zile si se inregistreaza.
Asa l am primit si eu pe cel permanent.Trebuie sa ai rabdare 2-3 zile si se inregistreaza.
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Luccy37;n41174 wrote: nu e card temporar,e cardul paxum cel pe care lam comandat in valoare de 50 $
Lucy, problema persista pentru cardurile temporare.Transferurile catre cardurile permanente sunt in regula.Poti incerca Withdraw Funds by EFT Transfer catre un alt card, poti aplica pentru un card Monese sau poti aplica pentru cardul permanent gratis.
Lucy, problema persista pentru cardurile temporare.Transferurile catre cardurile permanente sunt in regula.Poti incerca Withdraw Funds by EFT Transfer catre un alt card, poti aplica pentru un card Monese sau poti aplica pentru cardul permanent gratis.
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Deci am incercat tot ce era omenesc pentru un transfer rapid..
Nu merge..
Am facut card Monese imi ajunge pe 13 mai
Am facut card BRD Mastercard.. ala vine intr-o saptamana, nu poti face decat EFT si nu e instant .. Am facut MasterCard pt ca pe Visa nu mai merg transferurile
Am facut EFT pe ING si spre surprinderea mea am trimis marti si azi dimineata i-am primit. Deci nici 2 zile..
Cardul permanent dabea a fost emis..
Asadar EFT e singura solutie deocamdata asa cum jony a spus de la inceput, dragi prieteni.. Rabdare .. va urez .. mie mi-a scos peri albi de sambata incoace..
Nu merge..
Am facut card Monese imi ajunge pe 13 mai
Am facut card BRD Mastercard.. ala vine intr-o saptamana, nu poti face decat EFT si nu e instant .. Am facut MasterCard pt ca pe Visa nu mai merg transferurile
Am facut EFT pe ING si spre surprinderea mea am trimis marti si azi dimineata i-am primit. Deci nici 2 zile..
Cardul permanent dabea a fost emis..
Asadar EFT e singura solutie deocamdata asa cum jony a spus de la inceput, dragi prieteni.. Rabdare .. va urez .. mie mi-a scos peri albi de sambata incoace..