experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Sara.delicious

Va rog frumos raspundeti-mi!!! Urgent
am primit cardul sepa de la paxum nu lam activat, eu folosesc monese.
daca activez cardul de la paxum mai pot trimite bani pe monese ? Sau numai pot sa il folosesc?
va rog ajutati ma.ms.
No avatar
jony111

Poti trimite si pe monese dupa cat timp ai primit cardul sepa?
Sara.delicious

Daca activezi cardul sepa.paxum cand mfc trimite bani sunt la fel sau intra direct pe cardul paxum.
ai activat tu si dupa ai dat with draw acolo catre monese?
Sara.delicious

Dupa 6 luni lam primit dar eu folosesc monese nu vreau sa folosesc sepa.paxum dar tot imi trimite email sa il activez
No avatar
jony111

Nu are nici o treaba poti sa activezi cardul bani nu intra pe el intra numai daca vrei tu sai trsnferi asa cum faci si in cazul cardului monese , acum vezi ca comisioanele difera sar putea sa scoti bani pe cardul sepa mai bine la curs valutar decat de pe monese fa o verificare, asa ca poti sa afli activezal sau poti sa nu , nu esti obligata sal folosesti
No avatar
jony111

Pe.paxum.toate tranzactiile se fac manual nu automat
No avatar
Erika0001

Vad ca pe Visa nu mai merge sa transferi. Merge pe Mastercard ? Ma gandeam sa trec maine sa fac un card la BCR
No avatar
jony111

bcr nu trece pe acolo ca treci degeaba foloseste cardul care il ai visa si fa transfer prin eft

erika asa se intampla cu cardurile visa iti arata ca sa inițiat transferul dar cand te uiti la fonduri vezi ca ai tot aceeasi bani daca privesti pe stat tranferuri vezi ca au fost luati transferati si apoi returnati daia vezi aceasi bani in contul paxum , repet si am.mai spus nu merg cardurile visa problema temporara a devenit definitiva pana in prezent nu stie ce va urma pe viitor legat de acest aspect, insa poti face un singur lucru daca tot ai acei bani si card , vezi ca pe spatele cardului scrie ibanul acel tot numar care incepe cu ROxxxxxxxxxxxx urmat de numere il copiezi iar impreuna cu codul swif al banci INGBROBU te duci frumos la sectiunea transfer prin eft bifezi eft in loc de swif apoi completezi restul numele banci adresa banci codul postal al.banci am mai spus dupa ce leai completat faci transfer prin eft care dureaza intre 5 -7 zile daca ai nelamuriri poti sa mai întrebi
No avatar
jony111

Merge master card monese mai bine comandal.pe ala caci acela sigur merge daca tot vrei sa platesti comisioane babane
No avatar
Erika0001

jony111;n41143 wrote: bcr nu trece pe acolo ca treci degeaba foloseste cardul care il ai visa si fa transfer prin eft

erika asa se intampla cu cardurile visa iti arata ca sa inițiat transferul dar cand te uiti la fonduri vezi ca ai tot aceeasi bani daca privesti pe stat tranferuri vezi ca au fost luati transferati si apoi returnati daia vezi aceasi bani in contul paxum , repet si am.mai spus nu merg cardurile visa problema temporara a devenit definitiva pana in prezent nu stie ce va urma pe viitor legat de acest aspect, insa poti face un singur lucru daca tot ai acei bani si card , vezi ca pe spatele cardului scrie ibanul acel tot numar care incepe cu ROxxxxxxxxxxxx urmat de numere il copiezi iar impreuna cu codul swif al banci INGBROBU te duci frumos la sectiunea transfer prin eft bifezi eft in loc de swif apoi completezi restul numele banci adresa banci codul postal al.banci am mai spus dupa ce leai completat faci transfer prin eft care dureaza intre 5 -7 zile daca ai nelamuriri poti sa mai întrebi

.. stiu procedeul.. nu mi convine 5-7 zile.. prea mult. prefer transfer pe external card indiferent de comisioane
Scrie răspuns