Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Yvonne

ralucka;n40732 wrote: si voua va merge prost perioada asta ?

A devenit un carusel..o roata a norocului munca asta. A mers fffff bine perioada trecuta (sfarsitul ei), pt ca acum sa cada IAR. De vreo o saptamana. Mega ''motivant'' pentru a intra on 6 zile din 7. Peste tot e asa. Si americancele se plang intr-o veselie.
No avatar
christie

issabelle;n40734 wrote:

vezi ca asta poate fi si de la calculator. daca ai virusi iti face probleme. sau conexiunea internetului

Multumesc,o sa verific!
No avatar
andreib

Buna, are careva vreo idee ce a-s putea schimba ca sa atrag membrii?? Vreo bara de striptease in camera? Ce altceva as mai putea?
Mentionez ca pana acum doar m-am incordat dat cu ulei si am facut striptease . Multumesc de idei.
No avatar
nmuser

Penguin,sincer sunt niste cifre destul de mici,nu incerc sa te invat eu ce sa faci ca nu te cunosc,nu sunt in masura,insa cred ca trebuie sa schimbi ceva radical la tine sau showul tau,pe CB mai schimba #hashtags sunt destul de importante,pe MFC incearca sa vb mai mult cu ei(inca o data incerc sa dau un sfat,nu stiu cine esti nu critic,sau nu spun ca nu ai facut deja chestiile astea) bafta!!
No avatar
Penguin

nmuser;n40933 wrote: Penguin,sincer sunt niste cifre destul de mici,nu incerc sa te invat eu ce sa faci ca nu te cunosc,nu sunt in masura,insa cred ca trebuie sa schimbi ceva radical la tine sau showul tau,pe CB mai schimba #hashtags sunt destul de importante,pe MFC incearca sa vb mai mult cu ei(inca o data incerc sa dau un sfat,nu stiu cine esti nu critic,sau nu spun ca nu ai facut deja chestiile astea) bafta!!

nu i nicio suparare,insa crede ma,ca le am incercat!si de fiecare data cand am vbt cu ei,fie au scapat un tk,fie au plecat dupa ce mi au facut capul calendar!
No avatar
andreib

A mai intampinat careva problema la chaturbate? Nu pot sa cred, mai mult de 5 users in room nu am. AM pus hashtags, fac orice, nu intra absolut nimeni. De la ce poate fi? Vad altii slabi sau altii grasi ca porcii si au cate 20-30 users, eu nu pot sa depasesc 5 users. Ce e asta fratilor?
issabelle

andreib;n41085 wrote: A mai intampinat careva problema la chaturbate? Nu pot sa cred, mai mult de 5 users in room nu am. AM pus hashtags, fac orice, nu intra absolut nimeni. De la ce poate fi? Vad altii slabi sau altii grasi ca porcii si au cate 20-30 users, eu nu pot sa depasesc 5 users. Ce e asta fratilor?

se numeste concurenta. sunt foaaaaarrrteeeee multe camere de unde membrii pot alege. daca nu ai membri fideli care sa te tina pe linia de plutire..cam greu..reinstaleaza windowsul, misca-te, tease... nu-i lasa sa se plictiseasca
issabelle

aveti idee de site-uri pentru gay?
EllaM.

ok..nu stiu la voi, dar pentru mine tocmai a fost cea mai slaba perioda pe care am avut-o pe Ctb in ulttimii 4 ani....
No avatar
Chillyourheart

EllaM.;n41587 wrote: ok..nu stiu la voi, dar pentru mine tocmai a fost cea mai slaba perioda pe care am avut-o pe Ctb in ulttimii 4 ani....

evident ca merge slab daca nu intelegi cat conteaza mediul online si nu oferi ce se cauta. trebuie sa ai si imaginatie sa creezi atmosfera placuta nu e vorba doar de show ci si de socializare..
Scrie răspuns