experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
issabelle

jony111;n41049 wrote: Eu cred ca restul citesc ori habar nu au ce se intampla e si pastele petrec fericiti fara sa stie ce se intampla dupa ce vor intra bani de pe saituri sa vezi circ pe aici sa vedem si pe cei cu cardurile permanente uitate pe pagina.lor de fb sa vezi acolo ce injura lumea

eu am citit. eu mi-am trimis banii inainte de sarbatori si i-am scos linistita. nu mai am nimic pe card ca faceam proba sa vad daca merge sau nu. dar de cand cu firstchoyce m-am invatat minte sa nu mai las bani in conturi. ii scot, ii schimb ii pun la pastrare. am trimis ieri niste banuti. sa vad cand intra daca merge sau nu
No avatar
Erika0001

issabelle;n41068 wrote:

eu am citit. eu mi-am trimis banii inainte de sarbatori si i-am scos linistita. nu mai am nimic pe card ca faceam proba sa vad daca merge sau nu. dar de cand cu firstchoyce m-am invatat minte sa nu mai las bani in conturi. ii scot, ii schimb ii pun la pastrare. am trimis ieri niste banuti. sa vad cand intra daca merge sau nu

Bravo tie.. eu am patit o de atatea ori si nu m am invatat.. plus ca alta tura mi a intrat sambata. cand dej se instalase problema...
issabelle

Erika0001;n41069 wrote:

Bravo tie.. eu am patit o de atatea ori si nu m am invatat.. plus ca alta tura mi a intrat sambata. cand dej se instalase problema...

eu incerc sa evit weekendurile. trimit banii doar luni, marti, miercuri si duminica seara ca sa evit problemele
No avatar
Erika0001

Se pare ca problema nu se va rezolva " as soon possible".. nu am primit niciun reply. Am dat sa transfer banii pe cardul de romania Ing. Mi a scris ca banii s au transferat cu succes dar inca imi apar in contul curent de paxum. Asa trebuie sa apara? Nu mai stiu cum era anul trecut pana sa se emita cardurile astea temporare. Cineva mai sus zicea ca nu merge pe Visa.. insa mi a scris ca cererea mea a fost inregistrata si banii se vor trimite pe card.
No avatar
jony111

erika asa se intampla cu cardurile visa iti arata ca sa inițiat transferul dar cand te uiti la fonduri vezi ca ai tot aceeasi bani daca privesti pe stat tranferuri vezi ca au fost luati transferati si apoi returnati daia vezi aceasi bani in contul paxum , repet si am.mai spus nu merg cardurile visa problema temporara a devenit definitiva pana in prezent nu stie ce va urma pe viitor legat de acest aspect, insa poti face un singur lucru daca tot ai acei bani si card , vezi ca pe spatele cardului scrie ibanul acel tot numar care incepe cu ROxxxxxxxxxxxx urmat de numere il copiezi iar impreuna cu codul swif al banci INGBROBU te duci frumos la sectiunea transfer prin eft bifezi eft in loc de swif apoi completezi restul numele banci adresa banci codul postal al.banci am mai spus dupa ce leai completat faci transfer prin eft care dureaza intre 5 -7 zile daca ai nelamuriri poti sa mai întrebi

Spune mi e asa cum zic eu ?
No avatar
Erika0001

jony111;n41073 wrote: erika asa se intampla cu cardurile visa iti arata ca sa inițiat transferul dar cand te uiti la fonduri vezi ca ai tot aceeasi bani daca privesti pe stat tranferuri vezi ca au fost luati transferati si apoi returnati daia vezi aceasi bani in contul paxum , repet si am.mai spus nu merg cardurile visa problema temporara a devenit definitiva pana in prezent nu stie ce va urma pe viitor legat de acest aspect, insa poti face un singur lucru daca tot ai acei bani si card , vezi ca pe spatele cardului scrie ibanul acel tot numar care incepe cu ROxxxxxxxxxxxx urmat de numere il copiezi iar impreuna cu codul swif al banci INGBROBU te duci frumos la sectiunea transfer prin eft bifezi eft in loc de swif apoi completezi restul numele banci adresa banci codul postal al.banci am mai spus dupa ce leai completat faci transfer prin eft care dureaza intre 5 -7 zile daca ai nelamuriri poti sa mai întrebi

Spune mi e asa cum zic eu ?

Da, aveam inregistrat IBAN ul de la ing. am transferat 10 $ sa vad ce si cum.. vad ca nu mai sunt acesti 10 dolari in cont. Spre visa mi a aparut "rejected".. ciudat e ca niciun mail din partea celor de la paxum.. nimic ..
No avatar
jony111

algoritmul paxum nu implică asemenea sistem e un sistem rudimentar care trebuie sa evoluueze in functie de necesitatile userilor mai putin experimentati, dupa cum spuneau chiar ei intrun comunicat oficial anul trecut am fost coplesiti de numarul.mare de înregistrări si dupa.cum.observ tot timpul se cauta soluti viabile asemeni oricărei companii de a fi competitive ,progrese sau facut timp de un an pe alte ramuri regandirea platformei necesita timp rabdare nu prea mai exista atata timp cat lucrurile se misca in jur cu viteza de aceea sa si deschis forumul pentru ca persoane ca noi sa ne ajutam reciproc in gasirea solutiei
Ann

Withraw to external card Monese (mastercard) este instant.Doar ce am trimis.Poate ajuta pe cineva :)
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
No avatar
Erika0001

Ann;n41076 wrote: Withraw to external card Monese (mastercard) este instant.Doar ce am trimis.Poate ajuta pe cineva :)

in cat timp se aproba contul pe monese si iti vine cardul? Ai idee?
No avatar
jony111

Se aproba repede din cate am.mai citit aici la uni a venit intr o saptamana cardul la alti in 2 saptamani dar am si citit lucruri neplacute desore el cum ar fi ca nu trebuie sa faci tranzacti cu sume mari pe el iar un utilizator cu putine cunostinte de engleza cand ii va fi blocat cardul si ii se va cere explicati de sursa banilor va inlemni si nu va sti ce sa faca dar pentru situatia de.moment poate fi bun 3 4luni si alege planul tarifar cel bun nu cel standard platesti free uri si acolo pe langa fee ul de transfer de pe paxum dar o sa te descurci ca si ceilalti
Scrie răspuns