experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
adrianaa

daa...chiar ca acelasi sentiment..stres..bani blocati..nu sti unde sa-i transferi...bancile inchise mai toata saptamana asta..super
No avatar
jony111

Merge cu cardul tau ing sa faci transfer prin eft pe spatele cardului e trecuit ibanul si iti mai trebuie swiful care il gasesti pe net google search swif ing si gasesti apoi gassti tot pe net si adresa banci tale cod postal e usor incearca si vezi
No avatar
adrianaa

mi se pare mie sau doar noi avem problema asta..restul si-or fi primit cardurile permanenente
No avatar
jony111

Eu cred ca restul citesc ori habar nu au ce se intampla e si pastele petrec fericiti fara sa stie ce se intampla dupa ce vor intra bani de pe saituri sa vezi circ pe aici sa vedem si pe cei cu cardurile permanente uitate pe pagina.lor de fb sa vezi acolo ce injura lumea
No avatar
adrianaa

am vazut ..asa mi-am dat seama ca permanenta probelma asta..e rau ca nu anunta inainte sa stim si noi
Alexabubu

Eu am cardul permanent ala SEPA dar nu am bani in cont sa transfer p card sa verific daca s la cardul permanent e aceasi problm. Sper sa nu fie..ca nu este emis de trucash..cei d la paxum zic ca doar cardurile emise d trucash au problm..
No avatar
jony111

Ok asa sa fie dar octav ia raspuns adrianei la intrebarea ce se intampla cu cardul nou i sa raspuns ca va primi un altul deci are si cardul temporar si avea si pe cel nou ce urma a fi livrat cel permanent eu asta deduc din afirmatia ei , asa e adriana ? Era vorba de cardul permanent
No avatar
adrianaa

cardul temporar..si mi-a zis ca-mi trimite card gratis
Alexabubu

Am intrebat p cineva din topic s mi a zis ca doar cele temporare au probleme. Ala permanent este ok
No avatar
jony111

Am inteles vedem ce va fi pai iti trimite gratis ca ai platit o data pentru cel ce urma sa iti vina deci nu e gratis e platit
Scrie răspuns