Legalitate in videochat
-
Cristina22
violetapop;16662 wrote: Buna fetelor, eu am luat contact cu o contabila foarte de treaba care m-a ajutat cu fiscalitatea si cum sa fiu in regula. Daca doriti adresa ei de mail, scrieti-mi.
Sunt interesata
Sunt interesata
-
Lilyushkiss
Buna fetelor! As avea nevoie de sfatul vostru. Sunt incepatoare. Nu am mai lucrat pana acum in domeniul asta. Ce imi recomandați? De acasa/studio? La studio, care si de ce? Ce stiti la studio legat de contact? In ce consta?
multumesc!
multumesc!
Nu pot sa ma pronunt pentru un studio anume. Te uiți la mai multe și le compari...te duci la câteva interviuri...ce crezi tu ca ti se potrivește acolo o sa poți și invata. Apropo unde te simți bine,respectata,apreciata și safe...acolo o sa și prinzi “meserie”.
- TrainerPreziosa
Buna! Modelele noastre au SRL, impozitul pe care il platesc din totaul incasarilor lor este de 3% la trimestru ( un exemplu: la 10000 de lei vei plati un impozit de 300 lei) si un impozit de 5 % anual ( din total incasari se scad cheltuielile si se calculeaza impozitul). :2
TrainerPreziosa;n40994 wrote: Buna! Modelele noastre au SRL, impozitul pe care il platesc din totaul incasarilor lor este de 3% la trimestru ( un exemplu: la 10000 de lei vei plati un impozit de 300 lei) si un impozit de 5 % anual ( din total incasari se scad cheltuielile si se calculeaza impozitul). :2
Multumesc, Eu am PFA si platesc 850 RON LUNAR , Acolo se include, CAS CASS si impozitul. Anual undeva la 9000 de lei platesc, cred eu ca prea mult...
Multumesc, Eu am PFA si platesc 850 RON LUNAR , Acolo se include, CAS CASS si impozitul. Anual undeva la 9000 de lei platesc, cred eu ca prea mult...
- TrainerPreziosa
Buna :2 Variantele de colaborare pentru modele sunt dupa cum urmeaza:
-- Contract individual de munca, pentru care modelul plateste : 870 lei ( fara studii superioare)
1080 lei ( cu studii superioare ).
-- PFA, la care se plateste 10% impoziti pe profit si 5.5% sanatate.
-- SRL, la care se plateste 3% impozit venit ( trimetrial ) si 5% dividente.
O zi productiva sa aveti! :2
-- Contract individual de munca, pentru care modelul plateste : 870 lei ( fara studii superioare)
1080 lei ( cu studii superioare ).
-- PFA, la care se plateste 10% impoziti pe profit si 5.5% sanatate.
-- SRL, la care se plateste 3% impozit venit ( trimetrial ) si 5% dividente.
O zi productiva sa aveti! :2