Legalitate in videochat

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Delia123

Cunosti tu pe cineva? sau daca cunoaste altcineva care ofera astfel de servicii las o adresa de email: p.cristina905@yahoo.com. Multumesc!
Nord

nu cunosc personal pe nimeni! Insa sunt destui ii gasesti pe net! Uite ce am gasit la un simplu search: http://www.reinventconsulting.ro/infiintari/servicii-conexe/gazduire-sedii-sociale
Live Cams | Live Sex |
No avatar
Cristina22

violetapop;16662 wrote: Buna fetelor, eu am luat contact cu o contabila foarte de treaba care m-a ajutat cu fiscalitatea si cum sa fiu in regula. Daca doriti adresa ei de mail, scrieti-mi.

Sunt interesata 😊
No avatar
Lilyushkiss

Buna fetelor! As avea nevoie de sfatul vostru. Sunt incepatoare. Nu am mai lucrat pana acum in domeniul asta. Ce imi recomandați? De acasa/studio? La studio, care si de ce? Ce stiti la studio legat de contact? In ce consta?
multumesc!
No avatar
rosa

După experienta mea... ca începătoare ca sa faci de acasa trebuie sa ai o prietena care a mai făcut și poate sa îți de-a sfaturi...dacă nu ai consider ca măcar primele 4luni sa faci la studio...acolo prinzi și sa fi disciplinata.
No avatar
rosa

Nu pot sa ma pronunt pentru un studio anume. Te uiți la mai multe și le compari...te duci la câteva interviuri...ce crezi tu ca ti se potrivește acolo o sa poți și invata. Apropo unde te simți bine,respectata,apreciata și safe...acolo o sa și prinzi “meserie”.
No avatar
andreib

Careva care are firma,SRL,PFA, cat platiti impozit si cum este facut pentru videochat?
Multumesc
TrainerPreziosa

Buna! Modelele noastre au SRL, impozitul pe care il platesc din totaul incasarilor lor este de 3% la trimestru ( un exemplu: la 10000 de lei vei plati un impozit de 300 lei) si un impozit de 5 % anual ( din total incasari se scad cheltuielile si se calculeaza impozitul). :2
No avatar
andreib

TrainerPreziosa;n40994 wrote: Buna! Modelele noastre au SRL, impozitul pe care il platesc din totaul incasarilor lor este de 3% la trimestru ( un exemplu: la 10000 de lei vei plati un impozit de 300 lei) si un impozit de 5 % anual ( din total incasari se scad cheltuielile si se calculeaza impozitul). :2

Multumesc, Eu am PFA si platesc 850 RON LUNAR , Acolo se include, CAS CASS si impozitul. Anual undeva la 9000 de lei platesc, cred eu ca prea mult...
TrainerPreziosa

Buna :2 Variantele de colaborare pentru modele sunt dupa cum urmeaza:

-- Contract individual de munca, pentru care modelul plateste : 870 lei ( fara studii superioare)
1080 lei ( cu studii superioare ).
-- PFA, la care se plateste 10% impoziti pe profit si 5.5% sanatate.

-- SRL, la care se plateste 3% impozit venit ( trimetrial ) si 5% dividente.

O zi productiva sa aveti! :2
Scrie răspuns