experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Rimela

Utilizator;n40201 wrote: Mai este cineva in situatia sa nu fi primit cardul de la paxum ( cel nou SEPA )
Dar sa aiba mail cu tracking code pt ROYAL MAIL si GLS ?

btw : la GLS nu e coletum am sunat si le-am dat tracking code ( AWB )

Multumesc

Nici eu nu l'am primit. A fost shipped in 29 Ian........nu am primit nici mail cum ati primit majoritatea dintre voi.
Acum vreo doua sapt i'am scris lui Octav raspunsul lui a fost ca o sa'l primesc in vreo sat, doua...........n'a ajuns inca :)
No avatar
Ruby03

Mai e cineva care nu a primit.it banii pe chaturbate ?
Alexabubu

S la voi apare paxum down for maintenance?
No avatar
Heyhey

Buna! Ma poate lamuri si pe mine cineva, va rog, ce este cardul acesta SEPA? Mai exista si un altul? Nu mai inteleg nimic
issabelle

Heyhey;n40428 wrote: Buna! Ma poate lamuri si pe mine cineva, va rog, ce este cardul acesta SEPA? Mai exista si un altul? Nu mai inteleg nimic

cardul sepa este cardu propriu zis. daca ai avut altul de cand cu firstchoice inchis , ala a fost doar temporar.
No avatar
Yvonne

Alexabubu;n40262 wrote: S la voi apare paxum down for maintenance?

Da. Ieri mergea, azi mentenanta. Asteptam.
No avatar
Anat

Toate bune,au intrat banii.
No avatar
Foxy

Buna! Ma poate ajuta cineva va rog cu niste explicații?
Nu stiu cum sa fac sa ajunga banii pe cardul paxum. Sunt intr-o totală ceata. După ce retrag banii de pe site-ul de videochat am inteles ca durează cam o zi pana sa ii vireze cei de la paxum. Dar nu inteleg ce trebuie sa fac mai departe. Am vazut le net ceva cu 'transfer de fonduri' dar nu era prea explicit. Va rog, ajutati-ma.
issabelle

Foxy;n40444 wrote: Buna! Ma poate ajuta cineva va rog cu niste explicații?
Nu stiu cum sa fac sa ajunga banii pe cardul paxum. Sunt intr-o totală ceata. După ce retrag banii de pe site-ul de videochat am inteles ca durează cam o zi pana sa ii vireze cei de la paxum. Dar nu inteleg ce trebuie sa fac mai departe. Am vazut le net ceva cu 'transfer de fonduri' dar nu era prea explicit. Va rog, ajutati-ma.

Transfer funds-> from account to account-> selectezi cardul fie cel temporar sau cel sepa dacă l-ai primit - > scrii suma pe care vrei sa o trimiți (nu va merge sa trimiti toata suma. Va trebui sa lași 15-20 de cenți). Va trebui sa dowloadezi approval codes pentru ca înainte de a finaliza tranzacția îți va cere unul dincoduri. După toată treaba asta poți scoate banii de pe card.
No avatar
nmuser

hello,azi au intrat MFC in paxum si am avut surpirza placuta sa vad ca mi-au intrat direct pe card...nu in cont si este suma mult mai mare decat 1000$ care o poti transfera pe zi:),stie cineva daca s-au schimbat "regulile",sau care este ideea? ms!
Scrie răspuns