experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Alexabubu

ralucka;n40156 wrote:

alexa ai folost cardul nou sepa ? eu inca nu , acum azi dupa ce primesc plata de la mfc o sa il folosesc , cat este cursul ? am citit ca numai cere cu conversie si fara

s eu tot azi o sa l folosesc dupa c primesc banii dp mfc.. Mie nici inainte cu cardul temporar nu mi cerea cu conversie sau fara pt ca scoteam d la BT ..suma maxima e 900 d lei p retragere la ATM BT. Vad ca multi se plang d noul card ..cum ca ar fi avut problm la retragere..sper sa nu mi se intample s mie:)
ralucka

Eu scoteam numai de la raiff si imi cerea conversie sau fara , cum 900 lei ?? Poate 9000?
No avatar
Yvonne

ralucka;n40159 wrote: Eu scoteam numai de la raiff si imi cerea conversie sau fara , cum 900 lei ?? Poate 9000?

La Transilvania se refera ca poti scoate max 900 pe zi. Dar asta e de muuuult, de pe vremea FC ului. De la Reiffeisen scot si eu, fara optiunea cu/fara conversie cu cardul nou SEPA. Limita pe zi la el e de 1000$ load pe card si 3000$ scos de la bancomat. Reiffeisen ul accepta max 4000 ron per tranzactie, deci ai voie max 3 tranzactii pe zi. Cardul SEPA merge PERFECT. Nu am avut nici o pb cu el la retragere, plati online, transferuri etc (am facut deja vreo 5 comenzi de pe net cu el). Sper ca te-am lamurit. Bafta!
ralucka

Yvonne;n40160 wrote:

La Transilvania se refera ca poti scoate max 900 pe zi. Dar asta e de muuuult, de pe vremea FC ului. De la Reiffeisen scot si eu, fara optiunea cu/fara conversie cu cardul nou SEPA. Limita pe zi la el e de 1000$ load pe card si 3000$ scos de la bancomat. Reiffeisen ul accepta max 4000 ron per tranzactie, deci ai voie max 3 tranzactii pe zi. Cardul SEPA merge PERFECT. Nu am avut nici o pb cu el la retragere, plati online, transferuri etc (am facut deja vreo 5 comenzi de pe net cu el). Sper ca te-am lamurit. Bafta!
Cu cat ai scos dolarul ? Multumesc , da m am lamurit
No avatar
Elina

Ma poate lamuri si pe mine ce e de fapt cardul SEPA? e pt euro? Voi pe cb si strip ce cardul folositi? Si la paymentul de azi cam pe cand intra banii? La mine e primul payment si nu stiu.. :D
Alexabubu

Yvonne;n40160 wrote:

cand ai transferat prima oara bani p cardul sepa ti a retras taxa anuala pt card?sau cati bani ai transferat p el atat ai scos? Mersi
No avatar
Yvonne

ralucka;n40161 wrote:
Cu cat ai scos dolarul ? Multumesc , da m am lamurit

Intotdeauna l-am scos cu 4 Ron.
No avatar
Yvonne

Alexabubu;n40165 wrote:

cand ai transferat prima oara bani p cardul sepa ti a retras taxa anuala pt card?sau cati bani ai transferat p el atat ai scos? Mersi

Cat am transferat, atat am scos. Am calculat 4 ron dolarul..am mai lasat cativa dolari pe card si asta a fost. Iar pt cumparaturi online, merge perfect. Siteuri romanesti si straine.
Alexabubu

Yvonne;n40171 wrote:

Cat am transferat, atat am scos. Am calculat 4 ron dolarul..am mai lasat cativa dolari pe card si asta a fost. Iar pt cumparaturi online, merge perfect. Siteuri romanesti si straine.

am crezut ca s la cardul asta sepa ia 45 dolari cum au luat s la ala temporar..inseamna ca am inteles gresit.mersi
No avatar
Yvonne

Alexabubu;n40172 wrote:

am crezut ca s la cardul asta sepa ia 45 dolari cum au luat s la ala temporar..inseamna ca am inteles gresit.mersi

Mie nu mi-a luat nimic. Inca
Scrie răspuns