experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Alexabubu

Imi spune daca sterg parola din contul google..google nu va mai putea sa ma ajute sa ma conectez
Alexabubu

Stie cineva cum sa recuperez parola la paxum sau s o schimb..ca degeaba incerc
Alexabubu

La ce ajuta parola temporara p care o trimit ei in email daca nu merge cand o pun..stie cineva cum sa rezolv situatia..
Alexabubu

Asa am facut am pus parola temporara s nu merge .
Alexabubu

C naiba sa i fac..am resetat parola la paxum s acuma nu pot sa mai intru in cont. S parolele p care mi le trimit ei in email degeaba le trimit ca nu ma ajuta deloc..nu ma pot loga cu ele
Alexabubu

Hello fetele..abia am primit cardul permanent ieri s vroiam sa stiu care e limita p zi s cate retrageri se pot face d la ATM .. Am citit undeva in forum ca este in euro sau ceva d genu ma poate lumina s pe mine careva...aaa si cand transfer bani prima oara p el cat imi ia taxa anuala..daca aveti idee. Mersi
Alexabubu

L am intrebat p octav daca pot sa transfer banii p cardu temporar chiar daca l am activat p cel permanent si mi a zis ca nu mai pot..aveti idee dc..este inactiv cel temporar dupa ce l am activat p cel permanent ? In contul d paxum apare activ..cei care au folosit cardul permanent cum ati facut?
No avatar
Elina

Despre ce card permanent e vorba? Eu mi-a venit de vreo luna cardul paxum....a aparut de curand altul?
Alexabubu

Cardul cel de al doilea SEPA despre acela vorbesc..
ralucka

Alexabubu;n40146 wrote: Cardul cel de al doilea SEPA despre acela vorbesc..

alexa ai folost cardul nou sepa ? eu inca nu , acum azi dupa ce primesc plata de la mfc o sa il folosesc , cat este cursul ? am citit ca numai cere cu conversie si fara
Scrie răspuns