experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
nmuser

ieri am primit un telefon de la PAXUM RO,ca saptamana viitoare trebuie sa vina cardul..oare va fii asa? :))))))
No avatar
Pink

Da . Pe mine m-au sunat acum 2 săptămîni si săptămână trecută l-am primit ☺
ralucka

nmuser;n39859 wrote: ieri am primit un telefon de la PAXUM RO,ca saptamana viitoare trebuie sa vina cardul..oare va fii asa? :))))))

si pe mine m-au sunat acu 2 seri , imi pierdusem speranta ca era trimis din uk de 2 luni aproape
issabelle

eu l-am primit acum o saptamana. inca nu l-am activat
No avatar
ioana45

buna..in sfarsit am primit si eu noul card de la paxum
intre timp am folosit SM pay cu care acum vad ca sunt probleme
acum il vom folosi pe cel nou?si de cel temporar uitam ca si cum nu exista?asta ar trebui sa inteleg?
multumesc
No avatar
gilbert

Va salut prieteni ! Am primit noul card paxum,l-am activat si am mers la raiffesen cum fac de obicei.Surpriza !! NU TE MAI INTREABA DACA VREI CU CONVERSIE SAU NU ! DOLARUL ASTAZI FIIND 4.2 LEI,CAND VERIFIC PE CONT CE SA VEZI IMI IA 3014 DOLARI PENTRU 12000 LEI ADICA 3.98LEI UN DOLAR.Am retras tot astazi si cu vechiul card si bineinteles acolo m-a intrebat daca vreau conversie sau nu.(Pentru cei care nu stiu,mereu este bine sa da-ti fara conversie.)Sunt curios cu noul card paxum cand retrageti de la bancomat daca va intreaba de conversie sau nu?!!
No avatar
gilbert

Vechiul card poate ramane activ si sa-l folositi undeva la o luna maxim din ce mi-a zis Octav,dar e bine totusi sa va retrageti toti banii de pe el.
No avatar
axa

ce parere aveti despre CAM4 ? vreau sa imi fac un cont
issabelle

Eu am scos bani de pe noul card și nu știu cum se face ca încă am banii în cont :))
No avatar
Yvonne

issabelle;n40044 wrote: Eu am scos bani de pe noul card și nu știu cum se face ca încă am banii în cont :))

Se update aza mai greu, dar cu siguranta ti i-a luat de pe card. Ca sa te convingi, incearca sa scoti aceeasi suma. Nu vei putea.
Scrie răspuns